Noutăți

România și războiul civilizațiilor. Noua Ordine Mondială este aproape!

Dacă în Evul Mediu românii s-au aflat chiar pe linia frontului războiului purtat de lumea catolică cu cea ortodoxă, iar pe de altă parte pe linia frontului dintre Imperiul Otoman și Europa Creștină, astăzi, alături de vechiul conflict religios fratricid, au apărut elemente noi care nu pot decât să îngrijoreze.

Imperiul Otoman a dispărut, dar islamizarea Europei este mai actuală și mai agresivă ca oricând.

Orice ar spune cei spălați pe creier, în spatele dramei refugiaților se ascunde un proces organizat de colonizare arabă a Europei, menit să ducă, în timp, la condițiile propice creării acelei Noi Ordini Mondiale dorită de „elitele oculte” ale planetei, cele care visează un Stat Global pe care să îl conducă cu o mână de fier. Pentru a ajunge acolo au însă nevoie de distrugerea statelor națiune, de amestecarea raselor, de destabilizare și insecuritate pentru ca oamenii să accepte, ce pe o soluție salvatoare, Guvernul Global, legile Big Brother, Noua Orânduire pe care acești nemernici o visează…

Vor reuși să își ducă planul la îndeplinire? Ce poate face România în acest context geopolitic? Știm care sunt agenții anti-români din interior? În acest episod al emisiunii Adevăruri Tulburătoare vom discuta deschis și fără menajamente despre aceste lucruri!

Vizionare cu folos!

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/

Emisiune Adevăruri Tulburătoare poate fi urmărită la Nașul Tv în fiecare vineri, de la ora 22:00 și în reluare duminica, de la ora 11:00.

Restul episoadelor pot fi vizionate aici: https://www.youtube.com/user/roxindaniel/videos

 

 


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

4 Comments on România și războiul civilizațiilor. Noua Ordine Mondială este aproape!

  1. cetățeanul tulburat // 13 iunie 2016 at 7:16 // Răspunde

    Este aproape, dacă iese hilara…Dacă iese rățoiul, s-ar putea să mai întârzie… lucrurile nu pot da inapoi în principiu…

  2. Ce fel de ordine mondiala, bazata pe ucidere in masa si asuprirea omului de catre om ?! Privesc imaginea! Observ niste creaturi, ca oameni in adevaratul sens al cuvantului, nu se pot numi,si, tot tinem sub pres adevarul cf caruia entitati malefice invadate-n personalitatile elitelor oculte, subjuga civilizatia umana si deturneaza ev speciei umane decand ii lumea. Oricat ar parea de SF, ireal, para/mega/ultra…este o realitate obiectiva pe care nu o putem reforma, neutraliza, decat uniti, militand pt pace, independenta si suveranitatea statelor, cooperare reciproc avantajoasa, drepturile si libertatile fundamentale ale omului in acord cu legea universala, naturala, a firii care functioneaza dupa norme precise si logice ce nu pot fi incalcate de nimeni, entitate pamanteana sau extra !
    De ce se reunesc si decid in absenta luminii (fotoni)?!!! pt a se desfasura cf ritualurilor specifice unor creaturi/ entitati pe principiul invaziv al hidrei draconice; atitudinea si conduita lor negativa, distructiva, va fi sanctionata intocmai cum de-a lungul vremurilor, istoria ne-a demonstrat ca au disparut civilizatii/teritorii
    Pacea, Lumina, Iubirea neconditionata, comportamentul civilizat, echilibrat al oamenilor de pretutindeni, uniti in acelasi gand bun…ii destabilizeaza/neutralizeaza!!! in acord cu un raport energetic de forte, mai presus de capacitatile actuale ale omului de a le percepe in totalitate!

  3. Colonizarea araba este doar o parte din plan. Ea tine de perspectiva unui razboi militar extins, dar se joaca mult si cartea razboiului economic ce poate fi unoeri mai eficient in instaurarea unei dictaturi mondiale decat razboiul militar. Mai multe despre planurile diabolice ale prezentului: http://www.fortasigratie.ro/realitati-contemporane/societatile-secrete-sistemul-de-minciuna-planetara-solutii-partea-12.htm#partea-12

  4. In realitate, exista o iluzie a alegerii. Trump este doar motivatia sppre destabilizare. Toti joaca la aceeasi masa, si divide et impera este fix jocul lor. Cata vreme sunt doua tabere mari- pro normalitate si anti-normalitate, sa zicem, a treia, care le dirijeaza pe amandoua, cu inginerii sociale complexe, va triumfa. In realitate- e ideea unui totalitarism, ca in Big brother, si oamenii il vor cere, satui de nevroza colectiva, si poate chiar anarhia ce ne cuprinde. Acesta este scopul protestelor pe glob… si mai ales feisbuc- lucreaza la toate astea… prin algoritmii lui, care ajung la noi.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii