Noutăți

Româncele – cele mai frumoase femei din Europa? Sondaj printre bărbații din șapte țări europene

 •  
 •  
 •  

Pentru că la nivel mondial există mai multe femei decât bărbați, există și o concurență permanentă între acestea. Și cum frumusețea este cea care intră de fiecare dată în discuție, organizația pentru drepturile femeilor din Olanda s-a hotărât să facă un sondaj de opinie la care să participle bărbați din 7 țări europene, pentru a-și da verdictul: care femei sunt cele mai frumoase de pe bătrânul continent? La sondaj au participat peste 20 de mii de bărbați din Franța, Germania, Spania, Italia, Belgia, Olanda și Austria.

Decizia finală a clasat pe primul loc femeile din România, urmate de cele din Polonia și pe ultimul loc, la egalitate, cele din Rusia și Cehia.

romanian-women-in-traditional-clothing-wallachia-moldova-transylvania-rumanas
„Nu sunt surprinsă de clasarea est-europencelor în topul preferințelor din rândul bărbaților europeni”, a declarat președinta organizației, Anne van Lynden. “Rata divorțurilor din țările vestice a atins cote alarmante și de multe ori mă întreb cum aceste românce sau rusoaice reușesc să fie aranjate și gospodine și zâmbitoare în același timp. Poate că a sosit timpul ca femeile din occident să-și reanalizeze sistemul de valori și să învețe de la cele din est cum să mențină o familie fericită.” (actualmm.ro)

Clasamentul nu s-a rezumat doar la frumusețe; au fost puse în discuție și personalitatea femeilor din țările respective. Pentru românce s-a votat că ar fi „harnice” și „iubitoare”, franțuzoaicele sunt considerate „prietenoase” și „vorbărețe”, iar rusoaicele „calde” și „interesante”.

Astfel de clasamente se realizează în mod constant. Fiecare continent își are câștigătoarele sale și nu întotdeauna clasamentele cad pe aceleași rezultate. Un detaliu este însă constant: în aproape toate clasamentele sunt incluse și româncele.

sanziene3

România a fost clasată pe locul 19 de către un cercetător din domeniul turismului și consultanței în sănătate la nivel mondial, Dr. Prem Jagyasi, în lista țărilor în care vizitatorii pot vedea cele mai frumoase femei din lume. Româncele au fost descrise drept elegante, educate, active, grijulii, empatice, feminine, cu profunde atitudini pozitive, promovând valorile tradiționale. Ele sunt, de asemenea, cunoscute pentru inteligența lor maternă și pentru prioritatea pe care o arată față de dezvoltarea personală în timpul vieții lor, a declarat dr. Prem în statistica sa.

În finalul lucrării sale dr. Prem a menționat totuși că Suntem de acord că fiecare femeie este frumoasă, indiferent de țara în care trăiește.

sanziene
Relatare/traducere și adaptare de Mădălina Corina Diaconu

Surse: actualmm.ro, womenalliance.org, therichest.com, romaniajournal.ro, news.thaivisa.com


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

7 Comments on Româncele – cele mai frumoase femei din Europa? Sondaj printre bărbații din șapte țări europene

 1. Astea ale noastre sunt cele mai frumoase fapturi din intreg universul… :))

 2. aaaaa…ca sunt locul 19 in lume…..este altceva, dar mai este de cercetat pana acolo

 3. Dar dam Europei si cele mai multe curve !

 4. Cele mai frumoase femei din lume sunt in cea mai frumoasa tara din lume – India !

 5. EllinikosAnthropos // 31 octombrie 2016 at 13:47 // Răspunde

  Nu toate româncele sunt super modele si cu atât mai puțin cu cei șapte ani de acasă ! Ca arman si grec stiu ce spun am stat între ele peste 30 ani doua decenii peste 1990 !

 6. Cea mai frumoasa tara din lume este India, iar indiencele sunt cele mai frumoase femei !

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii