Cunoaste lumea

Noutăți

Robert de Niro vorbește despre vaccinuri si autism. Copilul său a devenit autist după vaccinare…

 •  
 •  
 •  

În urmă cu ceva timp, Robert de Niro anunța prezența la festivalul american de film Tribeca a filmuluit Vaxxed, un film care făcea dezvăluiri importante despre vaccinuri și industria farmaceutică, după care filmul a fost retras de același Robert de Niro, stârnind multiple controverse. Mulți și-au pus problema că s-au exercitat presiuni uriașe asupra marelui actor american.

Invitat la un post de televiziune american, Robert de Niro lămurește lucrurile.

Robert De Niro: Cred că filmul trebuie văzut, dar n-am vrut ca festivalul să fie afectat. Mai există un film asemănător numit Trace amounts. Aceste filme au multe informații despre problemele medicale și companiile farmaceutice; sunt multe lucruri despre care nu se vorbește. Ca părinte al unui copil cu autism, sunt îngrijorat. Vreau să știu adevărul. Nu sunt anti-vaccinare. Sunt pro vaccinuri sigure! Anumiți oameni nu tolerează unele tipuri de medicamente, pot muri din cauza lor, cum e cazul penicilinei. De ce nu se ia în considerare același lucru și cazul vaccinurilor? Dacă ești om de știință vrei sa afli. Dar în cazul vaccinurilor se pare că nu se dorește să se afle prea multe. Ar trebui să ne întrebăm cum fac oamenii autism, de ce unele vaccinuri sunt periculoase pentru anumiți oameni? Nimeni nu vrea să ia asta în calcul sau spun că au cercetat acest aspect, iar acum este un subiect închis. Dar sunt multi părinți care spun că au văzut cum copilul lor s-a schimbat peste noapte. Am văzut la rândul meu ce s-a întâmplat și ar fi trebuit să fac ceva, dar n-am făcut.

Moderator: Asta a fost experiența ta cu Robert. Copilul tău s-a schimbat peste noapte?

Robert de Niro: Soția mea spune că da, eu nu-mi amintesc bine. Copilul meu e autist. Tot ce am vrut a fost ca filmul să fie văzut, oamenii să ia singuri decizii.

Moderator: Regreți  că ai retras filmul acum?

Robert de Niro: O parte din mine regretă, dar o altă parte spune: “lasă-l deocamdată și îl vei promova mai târziu pe o alta cale”. N-am vrut ca festivalul să fie afectat într-un mod pe care nu-l pot anticipa (companiile farmaceutice ar fi deschis război împotriva lui – n.m). Au fost reacții neașteptate, mai ales de la realizatorii de film.

Moderator: Oamenii de știință spun că nu există o conexiune între vaccinuri și autism (moderatoarea se preface că nu știe de existența oamenilor de știință care spun exact asta – n.m.). Crezi că nu e adevarat?

Robert de Niro: Cred că lucrurile sunt mai complicate de atât. Sigur este o legătură. Ei spun că n-ar fi, dar sunt câteva lucruri evidente – vezi conservantul pe bază de mercur care există în unele vaccinuri si mai sunt și alte lucruri; eu nu le stiu pe toate, că nu sunt om de știință. Haideți să aflăm adevărul, doar atât! Așa cum am spus, nu sunt antivaccinuri, dar sunt pro vaccinuri sigure, căci sunt unii oameni care nu pot suporta anumite vaccinuri si ei trebuie depistați si avertizați. Nu poți sa-i faci copilului injectii si apoi să pățească ceva. Unii părinți spun, chiar si în filmele documentare amintite: “Știam că nu trebuie să-i fac copilului vaccin, dar am vorbit cu doctorul, mi-a zis ca el e doctor si ar trebui să-l ascult. Am făcut vaccinul și a doua zi totul s-a schimbat.” Imaginți-vă cum se simte un părinte în aceste situații…

Moderator: Sunt și cazuri în care părinții au refuzat vaccinul și asta a dus la mai multe cazuri de pojar.

Robert de Niro: Nu știu dacă acele statistici sunt reale, Aș cerceta mai mult si despre asta. A fost ca o isterie. Trebuie verificat. Oamenii trebuie să aibă posibilitatea de a alege. Sunt unele locuri în care a devenit o obligativitate. Marile companii farmaceutice beneficiază de asta!!!

**********

Comentariul meu: Mai citiți o dată fraza bolduită din finalul acestui interviu: „Oamenii trebuie să aibă posibilitatea de a alege. Sunt unele locuri în care a devenit o obligativitate. Marile companii farmaceutice beneficiază de asta!!!” 

În câteva cuvinte, Robert de Niro a spus lucruri esențiale. Este de neconceput ca într-o lume modernă și pretins democratică să nu ai posibilitatea să alegi dacă dorești sau nu să faci un anumit vaccin. Cum noi nu suntem animale, este de neconceput ca vaccinurile să fie obligatorii, așa după cum vor inconștienții care conduc România. Toți cei care susțin obligativitatea vaccinării ar trebui trași la răspundere penală. Dacă un om care plănuiește o crimă poate fi judecat pentru tentativă de omor, atunci și indivizii care plănuiesc să ne încalce libertatea, pentru a ne obliga, ca pe niște animale, să ne vaccinăm, ar trebui să fie trași la răspundere penală!

Nu uitați: dacă vaccinarea va deveni obligatorie, nimeni nu își va asuma vreo responsabilitate penală în cazul în care un copil va muri sau va deveni autist. Ei spun că Statul va acorda despăgubiri (deci nu compania de medicamente). Dar cine este statul și din ce bani va plăti? Păi, statul suntem noi, iar banii statului sunt bani de la noi. Cu alte cuvinte, tot noi, poporul român, vom plăti daunele.

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/

Interviu cu Robert de Niro:

Trace Amounts Trailer:


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

19 Comments on Robert de Niro vorbește despre vaccinuri si autism. Copilul său a devenit autist după vaccinare…

 1. cetățeanul tulburat // 17 aprilie 2016 at 19:38 // Răspunde

  adevărul e că legiuitorii planetei ne consideră animale…Doar ei sunt miezul…
  Ei se consideră unruled person.

  Practic trăim pe planeta lor… ne-au inventat bnii să fim ocupați alergând după ei ..iar ideile care le vin, le vin de mai sus, foarte sus…Suntem cobaii lor…Ce mai!

 2. Sa facem petitie si daca nu se va tine cont de semnaturi vom face referendum nu pentru 300 de parlamentari ci 100

 3. Nicio despagubire, indiferent cat de substantiala este, nu are putea compensa nici macar 1% din durerea pricinuita copilului.
  In plus, cui ii pasa cine isi asuma responsabilitatea? Ce folos daca si-o asuma sau nu cineva, atata vreme cat copilul nu se mai poate insanatosi niciodata.

 4. Ganditi-va si dintr-un alt punct de vedere totusi. Persoanele care nu sunt vaccinate traiesc totusi intr-o societate, inconjurati de oameni tot timpul. Asta inseamna ca pot foarte usor provoca epidemii fiindca nu au fost vaccinati de mici impotriva unui anumit virus.
  Din punctul meu de vedere, nu parintii ar trebui sa aleaga, fiindca pur si simplu nu au cunostintele necesare. Cred ca medicii ar trebui sa face anumite teste inainte de a hotari administrarea unui antivirus. Iar in caz ca descopera vreo incompatibilitate, sa gaseasca o alternativa.

  • Ce sa vezi. In societatea aia de care spui tu, toti sunt vaccinati asa ca nu este niciun pericol. Evident ca parintii sunt intotdeauna aia retardati si intotdeauna sunt altii care stiu mai bine pentru ei. Altii aia sunt exact aia care iau decizia medicala in functie de costul si impactul ei financiar asupra sistemului „national” de sanatate. Este la fel pentru orice altceva. Toata lumea vrea sa te protejeze.

  • dar de copii nevaccinati care trec prin mijlocul unei epidemii scolare si nu contacteaza boala de la copiii bolnavi si vaccinati , ati auzit?….eu am vazut nu doar auzit.

  • Țin sa precizez că ai un nivel foarte scăzut, probabil pentru ca ai fost vaccinata cu vaccinele de azi totul este o conspirație ca sa te țină pe tine și pe alți dependenți de medicamente

 5. Sunt sigura ca filmul VAXXED retras de Robert de Niro din festival DIN DIVERSE RATIUNI, facea dezvaluiri IMPORTANTE care le-ar fi ridicat multora semne serioase de intrebare in ce priveste industria farmaceutica, actul medical al vaccinarii si in ce priveste siguranta vaccinurilor pentru sanatatea noastra. Daca se va introduce obligativitatea vaccinarii se vor incalca drepturile omului! Fapt penal!

 6. Si eu sunt convinsa ca vaccinurile acestea noi produc efecte averse la unii copii. Nepotica mea de la vaccin a avut o stagnare in dezvoltare nu a mai vorbit si foarte greu se recupereaza. Medicii de familie sunt niste criminali care pentru comisionul primit vinde suflete. Un singur semnal de alarma sau o parere a cercetatorilor ar trebui sa-i determine sa fie mai rezervati.Olandeji au o intreaga terapie de a neutraliza vaccinurile.Daca ar fi acum cu tot ce am citit si trait pe pielea noastra nu asi face decat vaccinurile demonstrate in timp.Dar in spitale nu sunt vaccinurile importante in schimb medicii de familie te obliga sa cumperi vaccinurile si sa-ti dictrugi copilul.

 7. Georgeta Lukacs // 30 iunie 2016 at 0:12 // Răspunde

  Sefii companiillor producatoare de medicamente( vaccinuri) urmaresc mai mult profitul!

 8. Daca sunt vaccinat impotriva unei boli, nu mai fac boala respectiva, nu? Daca nu sunt vaccinat si cel de langa mine este vaccinat nu vad cum il pot pune in pericol pe cel vaccinat, daca el este imun la boala respectiva… datorita vaccinarii.
  In concluzie explicatia „specialistilor” nu are logica. Cu alte cuvinte se incearca o manipulare ieftina si perversa a celor vaccinati impotriva celor care prefera sa nu creada toate gogosile si minciunile industriei farmaceutice.
  Nici un medic nu iti spune oficial ca un vaccin poate avea si efecte adverse.

 9. Multi dintre cei care comenteaza anti vaccin nu stiu despre ce vorbesc. Daca o radacina a unui virus, se tot reproduce (deoarece are cum, are unde, si infecteaza multi oameni), se pot (cel mai probabil) produce mutatii ale virusului si se poate ajunge foarte usor la o infectie in masa chiar si pentru cei vaccinati.
  Puneti va rog mana si cititi, si informati-va din studii stiintifice nu de la pitipoance si cocalari care apar la televizor. Aveti internet, aveti access la infromatii

 10. Antivaccinul este produs de organism prin invatare, prin insusi contactul cu virusul! Organism creat de Dumnezeu ! Ceva creat de om este mai eficient si mai durabil decit ceva creat de Dumnezeu ? Omul de stiinta este prea increzator in el ! Omul de stiinta este prea plin de sine ! Hipocrate a spus acum mai bine de 2400 de ani ca medicamentele le gasim in alimente si plante ! Prin simplitatea explicatiei era mai destept decit toti oamenii de stiinta din zilele noastre ! Cautam unde nu trebuie ! Suntem pe un drum partial gresit !

 11. Kyle Williamson // 11 decembrie 2016 at 17:21 // Răspunde

  http://cometmovie.su/dirty-grandpa/ Robert De Niro is the best actor in the world

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii