Noutăți

Ritual masonic cu Mircea Băsescu, fratele fostului președinte… Ce grad are în masonerie?

Dacă este să îi ascultăm pe masoni, atunci când se descriu pe ei înșiși, aflăm că: “Francmasoneria este un Ordin iniţiatic străvechi şi respectat în întreaga lume, cu un caracter tradiţional şi simbolic. Ea este o frăție a oamenilor liberi, indiferent de religie sau de clasa socială. Întemeiată pe principiul toleranţei, Francmasoneria se dezvoltă prin diversitatea sa confesională şi socială, spre atingerea unui ţel comun: urmarea propriului drum al fiecăruia dintre noi către perfecţionarea de sine.

Masoneria luptă pentru respectarea drepturilor omului, pentru respectarea legilor şi tradiţiilor patriei. Ea face front împotriva ignoranţei, violenţei, corupţiei şi necinstei între oameni şi popoare, împotriva ateismului.” (fragment din prezentarea făcută pe site-ul Marii Loji Naționale a României)

Dacă ne uităm însă la oamenii masoneriei române și la faptele lor atunci descoperim în cazul multora exact contrariul: corupție, necinste, trădarea intereselor naționale. Să nu uităm că România este îngenuncheată astăzi și datorită masonilor care s-au aflat în posturi importante ale statului român după 1989 – de la președinte de țară și prim-ministru, până la ministru, senator și deputat – și care i-au făcut României deservicii uriașe…

Tocmai de aceea, faptul că Mircea Băsescu, fratele fostului președinte Traian Băsescu, este și el în același timp mason și pușcăriaș, trimis după gratii pentru fapte de corupție și trafic de influență, nu ne mai miră deloc.

Acest lucru a fost dezvăluit aseară pe Antena 3, unde a fost prezentat un material video care îl arată pe Mircea Băsescu participând la o inițiere masonică în urma căreia ar fi primit gradul 33 în ordinul Ritului Scoțian Antic și Acceptat, intrând astfel în elita Masoneriei.

În condițiile în care Masoneria are și alți membri aflați în pușcărie, cum ar fi Marian Vanghelie sau Cătălin Voicu, de care nu se dezice, este greu să o luăm în serios atunci când pretinde că funcționează în baza celor mai înalte principii etice, morale și spirituale! Teoriile conspirației par, nu-i așa, mult mai credibile!

Adrian Albu

mircea-basescu-2

 


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

2 Comments on Ritual masonic cu Mircea Băsescu, fratele fostului președinte… Ce grad are în masonerie?

  1. Asta e Mafia hibrizilor – a fost candva un ordin masonic arhitecti, constructori si pictori Europeni (ION-IC DOR-IC SI CORINT-IC). Insa a fost infiltrat si corupt de hibrizi in anul 1873 – Uite bine ce fata de hibrid are Mircea Basescu

  2. Daca un asemenea peronaj ajunge sa aiba nu stiu ce “grad” ORIUNDE, aia care i-au dat un asemenea grad, nu pot fi decat niste dobitoci penibili, daca nu cine stie ce fel de ticalosi. Jenant pentru ceea ce se numeste Masonerie.
    Cei care au facut spre exemplu, extraordinara Constitutie Americana(de care isi bat joc acum autoritatile SUA) au fost masoni! Despre ce a fost Masoneria si la ce s-a ajuns, se gasesc niste explicatii interesante, pentru cine este interesat, la Richard Cassaro.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii