Noutăți

Rezonanța Schumann – susține funcționarea optimă a organismului și refacerea mai rapidă în convalescență

  •  
  •  
  •  

Cu ajutorul Rezonanței Schumann putem deveni mai rezistenți în fața bolilor, care, în ultimii ani, din cauza stilului de viață dezordonat și stresant, afecteză tot mai mulți români. Potrivit Institutului Național de Statistică, una din patru persoane suferă de cel puţin o boală cronică sau are probleme de sănătate legate de slăbirea sistemului imunitar. Femeile sunt mai predispuse la îmbolnăvire decât bărbații, iar cele mai frecvente boli sunt cele cardiovasculare. Ne îmbolnăvim atât din cauza alimentației cu puternice carențe nutriționale, pe fondul procesării, cât și din cauza faptului că suntem deconectați de frecvența naturală a pământului, adică cu rezonanța Schumann. Voi explica mai jos din ce cauză.

Ce este această rezonanță și ce importanță are pentru organism?

Pământul are o frecvență de 7,83 Hz, iar cel care a descoperit acest lucru este profesorul W.O. Schumann. De aici și numele de rezonanța Schumann. Succesorul lui Scumann, Dr. Herbert König, a continuat cercetările și a observat că între rezonanța Schumann și ritmul undelor cerebrale există o strânsă legătură. În absenţa continuă a acestei frecvențe, undele cerebrale “se scurtcircuitează”, iar impactul asupra corpului poate fi devastator. Studiile științifice au demonstrat de altfel că frecvența Schumann este o cerință esențială pentru sănătatea noastră fizică și psihică. Principiul folosirii Rezonanței Schumann este așadar  simplu: prin contact cu această frecvență de vindecare, corpul “se poate reconstrui și repara mai eficient”.

Ce se întâmplă la nivel psihic, emoțional și fizic când ne deconectăm de rezonanța Schumann?

Pentru a înțelege impactul rezonanței Schumann asupra stării de sănătate, cel mai bun exemplu sunt astronauții. S-a observat că starea fizică a astronauților s-a deteriorat sever în spațiul cosmic, deoarece aceștia nu s-au aflat în contact cu Rezonanța Schumann. Problema lor a fost rezolvată rapid prin simpla introducere a “Simulatorului Schumann” în toate navetele spațiale, un generator de impulsuri magnetice care emitea frecvența Pământului – 7,83Hz. Acest lucru demonstrează cel mai clar că nu putem fi sănătoși dacă suntem “deconectați” de la frecvența biologică naturală.  Glanda pineală, de exemplu, este afectată de schimbări în câmpul magnetic al Pământului și, implicit, producția noastră de hormoni. Melatonina este un hormon crucial pentru starea de sănătate, pe care corpul îl produce în cantități în absența contactului cu această frecvență a pământului. Supranumit și hormonul tinereții, melatonina se secretă noaptea, mai ales în intervalul 22.00-2.00 dimineața, și de aceea există recomandarea să mergem la culcare cât mai devreme. De subliniat că melatonina are și efect oncostatic (joacă rolul de agent de suprimare a cancerului). Însă, în absența rezonanței Schumann, producția de melatonină din corp poate fi compromisă din cauza poluării electromagnetice din atmosferă. De asemenea, s-a stabilit că  frecvența Schumann este implicată în eliberarea hormonului de creștere și are o legătură strânsă cu sistemul imunitar. Pierderea conexiunii cu frecvența Schumann poate fi o explicație în cazul persoanelor care răcesc frecvent din cauza sistemului imunitar slăbit. Așadar, iată de ce, în ciuda bombardării organismului cu preparate pentru imunitate, unele persoane nu reușesc să aibă o barieră de apărare a organismului care să le asigure protecție în fața bolilor. Este important de subliniat că efectul “ancorării” în această frecvență naturală se cuantifică, pe lângă îmbunătățirea funcției imunitare, și printr-un sentiment de calm interior și de unitate cu mama Natură.

Cum ne putem mări rezistența la boală și stres

Mulți experți consideră că spectrul larg de frecvențe electromagnetice artificiale de care suntem înconjurați în fiecare zi (emanate de aparatele electrice și de telefoanele mobile) maschează frecvența naturală benefică a Pământului. Din această cauză avem un nivel al stresului care ne pune sănătatea în pericol, ne simțim în permanență obosiți, iar în unele zile suntem chiar lipsiți de energie pentru a face și cele mai elementare lucruri.

În fața unui astfel de tablou sumbru este clară nevoia de o formă de protecție pentru a evita îmbolnăvirea gravă. Există mai multe metode pe care le poți utiliza pentru a experimenta Rezonanța Schumann, iar una dintre cele mai bune metode este folosirea stimulării auditive care ajută undele creierului să se alinieze cu frecvența 7,83 Hz. În timpul acestui proces, creierul va produce mai multe tipuri de substanțe neuro-chimice și mai puține dintre cele nocive, care îți “otrăvesc” corpul. Cu alte cuvinte, te vei simți mult mai bine. Ceea ce se va cuantifica și prin ținerea la distanță a bolilor și stresului, considerat o adevărată otravă pentru corp.

În loc de concluzie, aș puncta doar faptul că rezonanța Schumann poate fi soluția pentru multe probleme de sănătate care nu-și găsesc rezolvarea. Și asta deoarece are influență directă asupra creierului, cârmaciul sistemului nervos. Iar atunci când undele creierului unei persoane rezonează cu 7,83 Hz, s-a demonstrat științific că expunerea celulelor vii la rezonanța Schumann a avut ca efect creșterea protecției lor imune.  Echipa de cercetare Aimgroup produce în România generatorul de frecvență Schumann – Vital Protect. Pentru mai multe informații despre beneficiile utilizării zilnice accesează pagina: www.aimgroup.ro/vitalprotect

Sofia Tofan


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii