Noutăți

Revoluție în medicină – Medicina vibrațională

 •  
 •  
 •  

Lumea științifică a fost de la începuturi, și este și acum, terenul unui permanent conflict de idei între oamenii de știință vizionari și mediul științific conservator, acea majoritate care stabilește viziunea oficială a științei.

Dacă Giordano Bruno a fost ars pe rug pentru ideile sale prea îndrăznețe, iar Galileo Galilei nu a fost departe de o soartă asemănătoare, astăzi vizionarii nu mai sunt în pericolul de a fi uciși atât de ușor pentru o idee, dar se pot confrunta cu multe necazuri, care pot să ducă la marginalizarea lor.

Cu toate acestea, spiritele luminate au înfruntat in permanenta oprobiul mediocritatii si au perseverat in demonstrarea propriilor adevaruri. Progresul s-a facut in special prin intermediul vizionarilor, chiar daca recunoasterea a venit in multe cazuri, dupa moartea lor.

Astazi suntem la o cotitura in mai toate domeniile stiintei. Idei, proiecte si descoperiri care, pana mai ieri, ne pareau de domeniul SF-ului, prind viata si ne forteaza sa facem salturi evolutive in aparenta greu de anticipat.

In aceeasi situatie se gaseste si medicina. Cu toata rezistenta viziunii oficiale, idei si descoperiri revolutionare, ne obligă să ne schimbăm perspectiva asupra sănătății, asupra procesului de vindecare.

În această emisiune, în care vom vorbi despre idei revolutionare în medicină, o avem ca invitată pe doamna Lector univ. dr. Mihaela Georghiu de la Universitatea de Medicina Carol Davila din Bucuresti, pentru a ne vorbi despre Medicina Vibrațională.

Vizionare cu folos!

Daniel Roxin


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

3 Comments on Revoluție în medicină – Medicina vibrațională

 1. gligor maria // 11 mai 2015 at 10:12 // Răspunde

  Subscriu la ceia ce susține domnul prof.dr. Dumitru Constantin Dulcan!Sunt una din persoanele priveligiate care a trăit experiența unei morți clinice.Sunt fericită că trăiesc vremuri în care cunoașterea, cunoaște o viteză uimitoare și multe din necunoscute ni se relevează !

 2. Gabriela Stanciu // 16 mai 2015 at 2:15 // Răspunde

  As dori f.mult sa stiu daca dna dr. are si un cabinet unde poate fi gasita… mutumesc anticipat! Eventual ,astept raspuns si pe mail-ul meu.

 3. ElenaFlorea // 8 august 2015 at 0:29 // Răspunde

  Foarte buna emisiunea dvs., de actualitate. Intrebarea mea este legata de calitatea echipamentelor tehnologice utilizate in aceste clinici Markov, sunt omologate medical? Care este rata de tratare cu succes a cazurilor de cancer cu aceasta tehnologie? Recent o prietena cu ciroza hepatica cu virus C, a urmat toata seria de sedinte in cadrul unei asemenea clinici din Constanta, cu un efort urias de vointa si financiar consistent. Am insotit-o in cadrul unei asemenea sedinte si am constatat ca echipamentul era foarte vechi. Oral i s-a administrat o tictura foarte scumpa ( o sticla de 500ml costa 600lei) care nu avea specificat continutul. Monitorizarea medicala a a avut loc doar pe parcursul sedintei, fara internare in clinica, si doar vizuala, fara masurarea parametrilor fiziologici, in conditiile in care efectul tratamentului este destul de agresiv. Din nefericire, dupa terminarea seriei de sedinte, la putin timp a survenit decesul. Poate a fost prea tardiv, prea tarziu, nu stiu. Ar fi interesant de aflat statistica reala a cazurilor vindecate, pentru o credibilitate mai mare. V-am expus toate aceste amanunte din dorinta de a atrage atentia asupra proliferarii a tot soiul de cabinete, asa zise clinici, care sub sigla unei firme de tratament de intinerire si infrumusetare, trateaza in fapt oameni cu reale probleme de sanatate, ce sunt dispusi sa plateasca oricat, ca sa nu piarda lupta cu boala.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii