Noutăți

Revolta împotriva Sistemului trebuie să continue. Trebuie să le luăm România!

Ceea ce s-a întâmplat aseară în București și în alte orașe din țară a șocat oamenii sistemului. Nu se așteptau la o asemenea mobilizare! Fiți convinși că le-au tremurat și le tremură mai departe pantalonii de teamă. Amintirea lui ‘89 nu este așa departe…

Dacă în cazul Roșiei Montane a trebuit să treacă multe zile până când să se adune în stradă 20.000 de oameni, drama din Club Colectiv a schimbat, prin brutalitatea ei, toate datele problemei. Sute de mii, poate chiar milioane de oameni au început să înțeleagă că putreziuciunea Sistemului ne pune tuturor viața și viitorul în pericol. Din păcate, pentru a conștientiza acest lucru au trebuit să moară peste 30 de oameni și alți peste 100 să fie în stare crittică.

Astăzi, Ponta și guvernul său, plus primarul Piedone, și-au dat demisia. Asta nu schimbă însă mai nimic. În linia a doua avem același tip de specimene, care au ajuns acolo prin nepotismul politic. Faptul că o să iasă în față altă garnitură, reprezentând aceleași interese, nu ne ajută cu nimic.

Astăzi, însă, vocea străzii poate să scrie istoria acestei țări. Această voce este vocea unor destine distruse dar și vocea unui viitor mai bun. Va trebui să se țină cont de ea. Vocea tinerilor români ar trebui, după părerea mea, să ceară o administrație tehnocrată. Cei mai buni dintre cei buni să conducă România! Nu Ăla, că e omul partidului, și nici Celălalt, pentru că e omul de încredere al nu știu cui!

Tocmai de aceea, românii trebuie să iasă mai departe în stradă și să îi ia “Sitemului”, România! Vom putea oare să o facem? Un moment mai bun decât acesta, va fi greu să se mai găsească!

Principiile meritocratice, cele care spun că fiecare scaun trebuie ocupat de un om curat, care să fie cel mai bun profesionist din acel domeniu, ar trebui să fie noua filozofie a românilor! Una pe care să o  impunem politicienilor! Pentru că, de bună voie…

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

8 Comments on Revolta împotriva Sistemului trebuie să continue. Trebuie să le luăm România!

 1. Demisia lui Ponta nu reprezinta inca nimic !
  “Triumful revoluției din 2015 înseamnă, obligatoriu, fără întârziere:
  1. Demisia Guvernului Ponta.
  2. Demisia primarului sectorului 4 Piedone
  3. Parlament unicameral cu maximum 300 de deputați, nu fosti securisti si nu corupti (așa cum au votat românii la referendum).
  4. Introducerea adevăratului vot universal pentru toți românii de pe planetă, sub forma votului electronic.
  5. Ridicarea imunității parlamentare în toate cazurile solicitate de procurori.
  6. Îndepărtarea lui Victor Ciorbea din poziția de Avocat al Poporului.
  7. Dizolvarea CNA și refacerea acestei instituții cu oameni credibili.
  8. Anchetarea marilor abuzuri ale Guvernului Ponta precum si ale altor politicieni din alte partide.
  9. Finalizarea tuturor dosarelor fierbinți ale ultimilor 26 de ani: Revoluția, mineriadele, devalizarea băncilor, distrugerea economiei naționale.”
  Puteti adauga si voi !
  ROMANIA TREZESTE-TE !

 2. Mentalitatea ce bantuie trebuie schimbata. Zeci de ani unde am invatat ca e bine sa mintim, sa furam sa dam spaga. Cam tot rezultatu sistemului comunist si celui ce a urmat. Altfel nu schimbam nimic. Trebuie proteste, dar in acelasi timp sa fim constienti ca in 89 am fost pacaliti, pt a nu se repeta istoria.

 3. Iar s-a folosit steagul cu gaura pe mijloc – mitingul este opera lui Soros. Cum poti sa invingi un sistem cand sistemul insusi te impinge la asta? Sper ca stii ce semnificatie are steagul cu gaura pe mijloc.

  • Si zici tu ca daca a aparut un steag cu gaura in centru, in multimea aia,e opera lui Soros? Puternic argumentul!

   • Nu este un argument puternic dar este un punct de plecare . Steagul este un simbol , transmite un mesaj subliminal . Cred că nu peste mult timp manifestațiile se vor muta în centrul țării .

  • ” Cum poti sa invingi un sistem cand sistemul insusi te impinge la asta?”
   Cam bine zis.

   “Nu fiti copii la minte, fiti copii la rautati!” (Saul din Tars alias Sf Apostol Pavel)

 4. Acest simbol al steagului gaurit ne urmareste de la “revolutie” incoace si este posibil, Doamne-fereste, sa ai dreptate, Cataline. Si eu cred ca avem de-a face cu implicarea unor forte oculte-poate masoneria- in producerea tragediei de la clubul Colectiv si apoi in izbucnirea demonstratiilor de strada care au tenta politica partizana destul de clara. In felul in care decurg lucrurile nu se va ajunge la o innoire a clasei politice ci la o posibila tragedie colectiva?! de mari proportii, la un razboi civil, probabil. De fapt, asta cred ca se urmareste, aruncarea Romaniei intr-un haos social-politic si economic si o eventuala distrugere a a unitatii nationale si teritoriale.Nu este exclus ca sa se implineasca acum una dintre profetiile facute de Gupta Swami si apoi si urmatoarele…Ne asteapta vremuri teribile. Dumnezeu sa pazeasca si sa salveze neamul romanesc!

 5. indiferent ce oameni vor veni in noul guvern, chiar daca va fi unul tehnic, avem nevoie de parghii de control asupra celor ce isi doresc sa ne reprezinte! una dintre ele ar fii integrarea testului poligraf in testarea psiho periodica, pentru a vedea integritatea lor.Testarea pentru toţi cei ce îşi doresc să ne reprezinte ar putea să se dea în direct pe posturile naţionale de televiziune, la începutul mandatului, la sfârşitul acestuia, precum şi oricând există presupunerea de încălcare a legii! Consider această metodă, o alternativă utilă la teatrul ieftin prin care politicienii ne mint frumos la televizor. -Teatru care de fapt este foarte păgubos pentru ţară şi foarte profitabil pentru politicieni şi televiziuni!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii