Noutăți

Reprogramarea minții subconștiente prin stimulare cerebrală alternativă

Silhouette of man and stars sky. Elements of this image furnished by NASA
  •  
  •  
  •  

Ca ființe vibraționale, suntem corp, minte și spirit. Sau, după unii autori, materie, informație și energie. Singurul punct din Univers asupra căruia avem control deplin este mintea noastră. De ce doar mintea? Pentru că ne este suficient. Având control asupra minții noastre, modelăm și celelalte dimensiuni ale ființei noastre.

Corpul și spiritul –  reflexii ale minții noastre

Studiile au arătat că atunci când întreținem gânduri negative, corpul secretă acei hormoni ai stresului (cortizol și adrenalină) care pe termen lung afectează sănătatea corpului.

Chiar și aspectele spirituale își găsesc proiecția corespondentă minții noastre. În medicina tradițională chineză, există credința că energia circulă prin întreg corpul prin intermediul celor 12 meridiane. Așa cum sângele circulă prin vasele de sânge, la fel și energia circulă în corpul nostru prin aceste meridiane. Ori de câte ori avem gânduri de vibrații joase aceste meridiane se închid. Energia încetează să mai circule și astfel apar blocaje pe anumite dimensiuni ale vieții și sănătății noastre.

Mintea un instrument creator deosebit de puternic

Așadar, din minte pornește totul. Ea este bordul avionului. Aici sunt create conexiuni și circuite energetice care fac motorul avionului (corpul nostru) să funcționeze corect.  Spiritul este forța și energia creată în urma comenzilor pe care pilotul (adică noi) le dă întregului ansamblu.

Calitatea minții dictează calitatea vieții tale

Calitatea vieții depinde de cât de bine știi să pilotezi propriul avion. Îți hrănești mintea cu cele mai constructive gânduri? Îți păstrezi echilibrul în cele mai dificile situații? Îți menții calmul când cei din jur sunt furioși? Atunci înseamnă că și corpul tău este sănătos. Înseamnă că prezența ta emană energii pozitive care atrag în jurul tău relații de calitate, prieteni optimiști, evenimente prospere, o carieră care te împlinește. Pe scurt o viață pe care cu toții ne-o dorim. O viață trăită la adevăratul său potențial.

Cele trei condiții ale schimbării

  1. Pentru a crește calitatea gândurilor tale trebuie în primul rând să devii propriul tău observator. Adică să fii prezent, conștient și atent la tot ce rulează mintea ta zi de zi, minut de minut. Ce gânduri lași să treacă prin ea? Ce idei îți atrag atenția? Ce sentimente apar odată cu gândurile tale?
  1. Identifică-ți gândurile care se repetă cel mai des. La baza lor se află convingerile subconștiente care dictează ce fel de oameni, circumstanțe și vibrații atragi în viața ta
  1. Începe să lucrezi cu tine însuți, reprogramându-ți mintea subconștientă. Iată cum o poți face.

ReproGramarea subconștientului prin stimulare cerebrală alternativă

Deși schimbarea tiparelor mentale negative este o etapă care necesită răbdare și perseverență, merită tot efortul. Nu poți schimba circumstanțele exterioare în care te afli dacă nu-ți schimbi convingerile și tiparele emoționale.

Din fericire, există tehnologii performante pentru reprogramarea mai rapidă a subconștientului, tehnologii care nu doar accelerează procesul de schimbare la nivel mental și emoțional, dar au capacitatea totodată de a induce cele mai profunde stări de relaxare și transă.

Vorbim despre dispozitivele de stimulare cerebrală alternativă prin lumini și sunete alternative. Într-o astfel de ședință, creierul este condus gradat către cele mai joase niveluri de funcționare, acolo unde sugestibilitatea minții este la cote maxime.

În aceste stări, folosind sugestii pozitive sau paternuri hipnotice, poți rescrie mult mai ușor paternurile mentale și emoționale negative.

Rezultatele pe care le obținem cu ajutorul tehnologiei de stimulare cerebrală prin lumini și sunete nu doar că sunt fără precedent, dar ele sunt și revoluționare. Implicațiile și efectele sunt incredibile explorarea creierului are o importanţă colosală, nu numai pentru combaterea dizabilităților de învățare, ci şi pentru potenţarea tuturor funcţiilor creierului. Am observat că depresia, anxietatea, insomnia, epilepsia și practic orice disfuncție mentală sunt cauzate de lipsa coerenței la nivelul creierului. Folosind dispozitive de stimulare cerebrală, putem readuce creierul la cea mai performantă stare de funcționare. Sună fantastic, dar ceea ce descoperim poate schimba radical viața tuturor oamenilor de pe Planetă. Dr. Siegfried Othmer, cercetător științific la Institutul EEG, Woodland Hills, California, și președinte al diviziei de neurofeedback din cadrul Asociației pentru Psihologie Aplicată și Biofeedback

Singurul dispozitiv complex de stimulare cerebrală alternativă prin lumini și sunete din România este Mind Synergy.  Include 112 programe diferite de stimulare care acoperă  cele mai importante  domenii de viață: reprogramare mentală, antrenarea creierului, revitalizare și sănătate, îmbunătățirea somnului, eliberarea de dependențe, liniștirea minții, meditație, amplificarea intuiției și a creativității în artă, plus multe alte programe complexe destinate creșterii calității vieții. Despre Mind Synergy și reprogramarea minții prin stimulare mentală cu lumini și sunete poți afla mai multe informații pe pagina: www.aimgroup.ro

Andreea Manea


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii