Noutăți

Reprogramarea mentală – calea de la viziune la realizare

Simţim că avem o viaţă împlinită în momentul în care nu există diferenţă între ceea ce dorim să fim şi ceea ce suntem sau devenim. Când între vis şi realitate nu există diferenţă.

Încă din 1940, când Abraham Maslow a ierarhizat nevoile umane în 5 categorii, oamenii au înţeles că echilibrul şi fericirea depind de gradul în care nevoile şi dorinţele ne sunt realizate. Abraham Maslow susţinea că persoanele împlinite sunt cele care au ştiut să găsească echilibrul între “eul ideal” şi “eul real”. Între lumea interioară (modul în care visezi să arate viaţa ta) şi cea exterioară (ce trăieşti concret, în planul fizic). Cu cât diferenţa între cele două lumi este mai mare, cu atât nemulţumirile sunt mai profunde şi mai greu de suportat.

Drumul către fericire pornește din mintea noastră

Când ne aflăm în astfel de etape, când simţim că idealul nostru e prea îndepărtat ca să îl putem atinge este important să ştim că disconfortul trăit e unul benefic. Ne îndeamnă să acţionăm pentru a depăşi etapa. Nimic nu este permanent şi prin paşi simpli, prin dorinţă şi determinare, orice situaţie poate fi îmbunătăţită.

Suntem trimişi în această viaţă cu tot cu resursele necesare pentru a face faţă provocărilor. Mintea coştientă şi cea subconştientă sunt principalele resurse care ne ghidează în direcţia dorită deoarece deţin răspunsul la întrebarea: ce mă împiedică să trăiesc viaţa aşa cum visez?

Coerenţa este legea materializării

Imaginează-ţi că ceea ce trăim în plan real reprezintă mintea conştientă – ea conţine tot ceea ce putem vedea, măsura, observa, descifra prin repere clare. Lumea viziunilor, a idealurilor conturate prin emoţie, simţuri, amintiri şi imagini este mintea subconştientă. Această minte oferă liberate de a construi visuri, ţeluri, atât de măreţe pe cât ne permit imaginaţia şi puterea de vizualizare. Dacă planul conştient nu ne apropie de obiectivul sădit în mintea subconştientă, în procesul de materializare apare un blocaj care, în timp, împiedică total manifestarea. E ca un zid de care nu putem trece.

De exemplu, poate că visul tău este să ai o relaţie fericită, un partener de viaţă iubitor cu care să construieşti momente bogate şi frumoase. În acelaşi timp însă, crezi că iubirea înseamnă doar suferinţă. Modelele de relaţii pe care le ai în jur sau experienţele pe care le-ai trăi în trecut reflectă şi ele acelaşi lucru.

Aliniază mintea conştientă cu cea subconştientă prin reprogramarea mentală

Diferenţa aceasta între ceea ce îţi doreşti să ai şi ceea ce crezi că poţi avea, contrastul dintre ceea ce ai experimentat până acum şi ceea ce doreşti în viitor, creează un blocaj pe care nu îl poţi dizolva altfel decât prin reprogramare mentală. Adică e necesar mai întâi să observi, apoi să rescrii credinţele, emoţiile, stările, proiecţiile, percepţiile şi corelaţiile care se opun cu ceea ce îţi doreşti să devii.  Este ca o aliniere totală cu visul tău. Omida nu se transformă în fluture fără a renunţa la ce a fost până atunci, pentru a pune în loc ceva nou, mult mai frumos.

O metodă eficientă prin care poţi face asta este să utilizezi stimularea cerebrală combinată cu sugestii, afirmaţii, mesajele şi paternuri hipnotice care inoculează în mintea subconştientă schimbarea dorită. Echipa de cercetare Aimgroup a creat primele produse transformaţionale menite să rescrie credinţele limitative care te împiedică în anumite procese, astfel încât să materializezi rapid schimbări noi, comportamente şi obiceiuri sănătoase.

Produsele transformaţionale Aimgroup (le găsești aici) conţin o serie de materiale: manuale de lucru, audio-bookuri, piese audio cu mesaje subliminale şi unul sau mai multe Produse de Învăţarea Multimedia. Scopul lor este să te ajute să accesezi mintea subconştientă şi de aici, prin comenzi şi mesaje structurate sub forma unui patern hipnotiv bine gândit şi bazat pe principiile Programării Neurolingvistice, să aduci sugestii noi, sănătoase, aliniate cu obiectivele tale.

Avantajul Produselor de Învăţarea Multimedia este că induc creierul în undele cerebrale alfa, theta, delta – frecvenţe de maximă sugestibilitate – în care mintea subconştientă se deschide şi este capabilă să preia, fără filtru comenzile şi mesajele minţii conştiente. În prezent există trei astfel de programe transformaţionale:

Programul Motivație te ajută să îţi stabileşti clar obiectivele şi să îţi antrenezi mintea în direcţia materializării lor. Te susţine să lucrezi permanent cu tine însuți, să cultivi o stare de spirit pozitivă şi energică care să îți concentreze focusul mental către scopurile stabilite (disponibil aici).

Programul Hipertensiune vine în sprijinul celor care au fost diagnosticaţi cu hipertensiune arterială şi caută soluţii naturale prin care să îşi îmbunătăţească radical stilul de viaţă, obiceiurile şi implicit sănătatea (disponibil aici).

Programul Învăţare Accelerată este dedicat persoanelor active cu au un program încărcat ce nu le permite să studieze şi să citească atât de mult cât şi-ar dori. Programul propune metode de învăţare accelerată care îți permit să reții în două zile informațiile citite într-o carte de cel puțin 100 de pagini (disponibil aici).

Mai multe informații despre activitatea echipei de cercetare Aimgroup afli pe site-ul său oficial: www.aimgroup.ro

autor: Andreea Manea

 


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii