Noutăți

Remediile de vindecare în Tradiția SHAOLIN

Adrian Cranta: Deoarece doar 2-5 % din cei ce scriu despre Shaolin sunt practicieni, este destul de greu sa gasesti informatii verificate si explicate pe intelesul celor interesati.

S-a vorbit si s-a spus mult despre manastirea, calugarii si invatura Shaolin insa, cu toate acestea, consider ca inca mai sunt foarte multe aspecte de acoperit.

In ultimii 40 de ani am fost implicat intr-un proiect de-o viata, in care am avut de-a face cu invatatura si cultura orientala, facand o multime de drumuri, care au dus la adancirea intelegerii mele si cresterea dezvaluirii complexitatii culturale chineze.

In acest episod aveti ocazia sa primiti in cuvinte simple, dar directe, o intelegere concreta a vietii in manastire in general si o adevarata viziune despre remedii si vindecare.

O abordare a conceptului de remediu vs cauzele reale ale bolii atat din perspectiva vestica cat si din cea estica. O paralela ce da sanse ca un nou nivel de intelegere sa se nasca in fiecare.

Înainte de a vă invita să vizionati emisiunea, doresc să subliniez faptul că toate cele spuse in emisiune sunt punctele de vedere ale maeștrilor shaolini cu care m-am intalnit și de la care am învățat.

Această învățătură a fost transmisă timp de mii de ani, fiind un cumul al experiențelor lor. Este un film, o poveste, o calatorie, o incursiune in misterele Extremului Orient…

Adrian Cranta


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii