Noutăți

Regizorul James Cameron pregătește încă 5 filme AVATAR. La primele două se află în a 100-a zi de filmare

  •  
  •  
  •  

Digi-Film.ro: James Cameron, unul dintre cei mai profitabili regizori din istoria cinematografiei, va continua sa domine box-office-ul daca planurile lui vor deveni realitate.Avatar este pelicula cu cele mai mari incasari din istorie (daca nu ajustam la inflatie), iar James Cameron vrea sa continue succesul cu o intreaga serie de 5 filme.

Regizorul vrea sa introduca un fir narativ de familie, asemanator cu cel din seria Nasul, conform Variety. “Sunt tata a 5 copii, asa ca m-am gandit ‘cum ar arata o poveste Avatar daca ar fi o drama de familie? Daca ar fi Nasul? Evident, un gen foarte diferit, o poveste foarte diferita, dar am fost intrigat de idee,” a declarat Cameron.

Chiar daca proiectul de 5 filme a fost aprobat, nu exista certitudinea ca toate filmele vor fi produse. Ultimele doua filme depind foarte mult de succesul pe care il vor inregistra Avatar 2, respectiv 3. Chiar daca este un risc, Cameron ar dori ca toate filmele sa ajunga pe marele ecran. In acest moment, echipa de productie de afla in a 100-a zi de filmari pentru Avatar 2 si 3, care includ personajele din prima pelicula, lansata in 2009.

Avatar a reprezentat o inovatie tehnologica inedita, ce a marcat cinematografia. Cameron vrea sa continue inovatia tehnologica, chiar daca nu va fi la fel de surprinzatoare. “Schimbarile noastre tehnologice au evoluat, nu au fost revolutionate.”

Citește mai mult: Digi-Film.ro

 


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

1 Comment on Regizorul James Cameron pregătește încă 5 filme AVATAR. La primele două se află în a 100-a zi de filmare

  1. cetățeanul tulburat // 24 aprilie 2018 at 16:27 // Răspunde

    Ceea ce a fost prezentat în Avatar, e mai mult decât un sâmbure de adevăr… Lockheed Martin împreună cu Northrop Grumman împreună cu Boeing Phantom împreună cu Rayteon împreună cu multe alte corporații necunoscute lumii au tehnologii și vehicule interstelare cu care se deplasează în spațiul cosmic și bineînțeles că au contacte cu multe civilizații din galaxie cu care fac diferite schimburi de tehnologii pe care ni le țin secret și pe care, prin intermediul Hollywood-ului, ni le expun nouă prin filme. Nu demult Trump a semnat înființarea U.S. Space Force cu care vrea să protejeze Terra…de cine anume, nu se știe, posibil de vizitatori care vor să ia contact cu noi pașnic… doar că orice altă țară care vrea să părăsească stratosfera, trebuie să ia bilet de voie de la americani… care și ei la rândul lor cer permisiunea unui ofițer Space Force non-human!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii