Noutăți

Regenerarea celulară: cheia longevității și a stării de bine

  •  
  •  
  •  

Te-ai gândit vreodată cum vrei să îmbătrânești? Ce stare interioară îți dorești să experimentezi, ce nivel de sănătate și ce fel de activități vrei să ai după 60 de ani? Te vezi în compania nepoților, radiind de fericire, pe terenul de golf plin de vitalitate și satisfacție sau te imaginezi mai degrabă în sălile de așteptare ale spitatelor, obosit și slăbit din cauza bolilor?

Convingeri false legate de îmbătrânire

Majoritatea oamenilor cred că îmbătrânirea este un fenomen misterios care acționează după legile proprii, indiferent ce alegeri sau obiceiuri dezvolți în timpul vieții. De asemenea, cei mai mulți oameni sunt resemnați în fața slăbiciunilor, suferințelor și bolilor cu care vine la pachet bătrânețea.

Prin studiile și cercetările lor, Dr. Michael F. Roizen și Dr. Mehmet C. Oz își propun să scoată la lumină cele mai recente informații cu privire la cauzele îmbătrânirii, ce înseamnă cu adevărat longevitatea și cum o putem dobândi.

Ritmul de îmbătrânire este dat de ritmul de regenerare celulară

În ultimii ani de cercetări în domeniul epigeneticii și al biologiei celulare, s-a înțeles mai bine faptul că îmbătrânirea este mai degrabă o chestiune de regenerare, decât de degenerare. Pierderea elasticității și capacității naturale a celulelor de a se regenera este principalul factor care determină modul și ritmul de îmbătrânire. Fiind o proprietate naturală a celulelor, regenerarea – contrar opinei comune – poate fi stimulată constant. Mai degrabă, nestimularea ei conduce la atrofierea acestei capacități, decât un program genetic general care spune că după 45 de ani organismul începe invariabil să se degradeze. Există oameni care la 80 de ani arată ca la 60 și cu siguranță ai observat și persoane care par obosite și îmbătrânite înainte de vreme. Cum fac ei asta?

Este important să înțelegem faptul că deși nu putem schimba codul genetic cu care suntem înzestrați, putem controla acțiunea genelor, adică potențialul lor de a se activa sau de a rămâne latente. Pentru asta, alegerile de viață pe care le facem, cât de bine ne protejăm de factorii nocivi din exterior și mai ales cât de mult ne preocupăm de regenerarea organismului pe măsură ce înaintăm în vârstă sunt factorii care dictează modul și ritmul în care îmbătrânim.

O viață plină de energie și sănătate

Longevitatea nu înseamnă să-ți prelungești cât mai mult perioada dinainte de moarte, ci implică faptul de a te bucura de viață cu adevărat, de a gusta momentele importante alături de cei dragi având o stare psihică și emoțională sănătoasă, de a te simți echilibrat și armonios indiferent de vârsta pe care o atingi. A avea 90 de ani, tu fiind plin de suferințe, incapacități și suferințe, nu înseamnă că ești longeviv.

Ca să înțelegem mai bine, nu procesul de îmbătrânire în sine, ci modul și ritmul pot fi controlate. Puterea de regenerare a organismului la cel mai profund nivel determină nivelul la care funcționează organele și starea în care se mențin pe un timp cât mai îndelungat.

Așadar, dacă îți dorești cu adevărat să te îngrijești de sănătatea organismului tău și să te simți plin de vigoare cât mai mult timp, începe să faci alegeri diferite în stilul tău de viață pe toate planurile: psihic, emoțional și fizic. Acest lucru înseamnă inclusiv să ai mai multă grijă de organismul tău apelând la terapiile capabile să stimuleze forța de regenerare a celulelor, astfel încât corpul să se refacă mai profund și mai ușor după leziuni, intervenții chirurgicale sau boli și să-și păstreze un nivel sănătos de energie cât mai mult timp posibil.

Una dintre cele mai puternice și profunde terapii de regenerare celulară și energetică este accesibilă în România. Tehnologia Bio Synergy are la bază soluție de aur coloidal și funcționează în armonie cu alte terapii alternative și complementare. Câteva dintre efectele acestei terapii sunt îmbunătățirea stării generale de sănătate, întărirea sistemului imunitar, reechilibrarea treptată a funcțiilor organelor, o mai mare vitalitate și reîntinerire. Mai multe detalii despre beneficii și cum să folosești acest dispozitiv poți afla aici:

http://www.aimgroup.ro/produs/bio-synergy/

Advertorial de Anca Ciobotaru


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii