Noutăți

Poveste neobișnuită – Un REGE AFRICAN lucrează la… un atelier auto din Germania și își conduce poporul prin Skype!!!

Togbe Ngoryifia Céphas Kosi Bansah, regele Bansah al Hohoe, este un adevărat rege african care nu crede în metode vechi de guvernare. Acesta preferă să trăiască în Germania și își conduce poporul prin Skype! Regele, acum în vârstă de 66 de ani a ajuns în Germania încă din tinerețe, pe vreama când nu era încoronat, pentru a munci.

Acesta a fost numit succesor al coroanei în anul 1987, când bunicul său a murit. Ceremonia de încoronare a avut loc în 1992, însă după câteva luni petrecute în regatul său se hotărâște să se reîntoarcă în Germania, sustinând că este îndrăgostit de această țară. Astăzi trăiește în Ludwigshafen, lângă Frankfurt, cu soția de origine germană, Gabriele, și are o mic atelier auto, însă nu îi neglijează nici pe cei 200.000 de supuși ai săi din sud-estul Ghanei, ținându-le acestora conferințe prin Skype și apeluri telefonice. Potrivit celor de la RT, de multe ori acesta stă și câte o noapte întreagă pe internet pentru a se pronunța asupra disputelor tribale. De asemenea, își vizitează propriul regat de cel puțin șase ori pe an.

Deși a rămas în Germania, nu a permis distanței să-și afecteze atribuțiile de rege. Se asigură mereu că oamenii săi primesc ajutor medical și chiar desfășoară campanii de strângere de ajutoare în Germania pentru familiile sărace din Bansah al Hohoe.

Cepsah-Kosi-Bansah5-550x566 Cepsah-Kosi-Bansah4-550x366 Cepsah-Kosi-Bansah3-550x451 Cepsah-Kosi-Bansah2-550x616

rege 1

rege 2

rege 3

rege 4

Cepsah-Kosi-Bansah-550x455

sursa: https://www.rt.com/news/209975-king-crowns-skype-africa/

traducere și adaptare: Radu Ungureanu


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii