Noutăți

Refugiații o iau spre noi? Ungaria, pregatiri pentru a ridica GARD la granița cu România

 •  
 •  
 •  

Ungaria face pregatiri la frontiera cu Romania pentru a putea ridica un gard in termen de zece zile daca va fi necesar, a declarat miercuri ministrul de interne Sandor Pinter, care a anuntat ca tara sa va trimite mai multi militari si politisti pentru a patrula la granitele sale sudice, relateaza Reuters si MTI citate de Agerpres.

Ungaria a construit deja garduri la frontierele sale cu Serbia si Croatia, mentioneaza agentia de stiri britanica.

Slovenia si Serbia au instaurat un nou regim la granite si nu vor mai primi migranti care nu dispun de vize valide si pasapoarte. Aceasta decizie inchide definitiv asa numita „ruta balcanica”, ne informeaza Aktual24.ro

În aceste condiții, ținând cont că numărul imigranților care intră în Europa se menține ridicat, este posibiul ca presiunea acestora să se îndrepte în viitorul apropiat către granițele românești. Nu întâmplător Ungaria plănuiește să ridice un gard la granița cu România. Știu ungurii ceva!

Dacă se întâmplă acest lucru, sunt autoritățile românești capabile să gestioneze situația?

 


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

4 Comments on Refugiații o iau spre noi? Ungaria, pregatiri pentru a ridica GARD la granița cu România

 1. “sunt autoritățile românești capabile să gestioneze situația?”
  A gestiona inseamna a nu primi. Sper ca asta ai avrut sa spui, nu? draga Roxin?

 2. “sunt autoritățile românești capabile să gestioneze situația?”

  De fapt, autoritatile romane stiu doar 2 lucruri, pe care le fac foarte bine: sa fure si sa musamalizeze, asa ca raspunsul la acea intrebare este cat se poate de clar. Pt ceea ce stiu ele sa faca, in orice stat normal(nu e cazul Romaniei de astazi) exista 2 variante: puscaria sau plutonul de executie.

 3. Să “gestioneze”!? Ai noștri ar fi în stare să îi primească doar pentru banii UE. Măcar de ar fi șmecheri să le ia banii și să îi îndrume pe refugiați afară.

 4. E cazul ca politici onesti cu vana din europa sa dea cu pumnul in masa.Si servicile din toate statele sa se uneasca alfel e de oaie.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii