Noutăți

Redacția

Redactori și colaboratori:

Daniel Roxin
Teodora Marin
Miron Manega
Adrian Albu
Conf. univ. dr. George Grigore
Luana Mateescu

5 Comments on Redacția

 1. FELICITARI redactiei si in special celui mai cunoscut dintre redactori si realizatorul emisiunilor de la NASUL TV,dl DANIEL ROXIN,care ma surprinde prin tematica, de fiecare data când reusesc sa-l urmaresc.
  Ma bucur ca avem o alternativa de romani cu coloana vertebrala,cu preocupari si incercari de a mentine ,in contextul privatiunilor si limitarilor,o multitudine de subiecte interesante,despre istoria descoperita,despre tehnologii,despre educatia si inventica romaneasca
  despre vestimentatia viitorului(care pune in evidenta o uluitoare legatura a unei existente umane deosebite, incarcata de semnificatii nebanuite) sau descoperiri arheologice abandonate sau distruse din interese trecute sub tacere.
  Va doresc succes si viata lunga

 2. Felicitari…..si ma bucur de ca sunt dac.
  ma aflu in Merida(spain)…orasul de odijna pt. soldatii romani si pt. guvernatorii romei…..pot culege datari si tot ce tine de istoria noastra…nu stiu exact unde sa caut….ma puteti ajuta?
  vreau si sunt un roman.dac…..avem nevoie uni de altii….sa ne unim.

 3. Astfel de prezente, precum sunt cele informative de pe site-ul dvs., pe care-l descopar de curand (cu regretul de rigoare),sunt extrem de interesante si mai ales, importante pentru “Desoperirea Adevarului”. Dar la fel de interesant, (ca o contradictie?) este si faptul ca “efectul cel bun”, nu se face simtit.De ce oare?. in ce masura, functioneaza totusi,”legea conspiratiei” si nu “teoria…ei”. Daca putem cunoaste lumea, cum facem sa o schimbam cate putin, totusi?. Cititorii cu adevarat bine intentionati, asteapta si prezentarea unor astfel de solutii. Altmiteri, ne blocam intr-o continua asteptare a aparitiei “Lui Mesia”, desi avem la indemana teoria; aplicativa, nu-i asa?. Dvs, din postura de profesionisti, ce faceti in afara de a semnala prezenta raului in lume?. Si mai ales, ce faceti pentru a-i contracara efectele?.Impreuna putem realiza ceva. Cine ne provoaca insa sa ne unim eforturile?.

 4. Timotei Iliescu // 13 aprilie 2016 at 19:57 // Răspunde

  Felicitari redactiei si felicitari d-lui Roxin pentru munca pe care o depune…Articolele scrise sunt extrem de interesante si importante, emisiunile facute sunt de apreciat, si de folos tuturor celor care vor sa isi deschida ochii si mintea. Avem intr-adevar oameni de elita in tara noastra, specialisti in toate domeniile, oameni care din pacate au fost marginalizati si nebagati in seama. Inca mai speram ca poporul roman sa se trezeasca in sfarsit din somn sa isi doreasca o schimbare radicala si puunerea la loc de cinste a adevaratelor valori…

 5. Buna ziua. Un an bun plin de realizari, sanatate, impliniri. cand apare noua serie de emisiuni “mistere la granitele cunoasterii” pt ca a trecut mai mult de un an de la ultima emisiune. Multumesc.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii