Noutăți

Record de plecări din ţară după OUG 13. “Să fiu al naibii dacă le plătesc taxe amnistiaţilor”

StirileProTv: Tot mai mulți români vor să emigreze, din cauza situației economice și politice. Potrivit unui studiu, în ultimii 8 ani au plecat din România peste un milion și jumătate.

Un studiu IRES, realizat în acest an, arata că 1 din 5 români s-ar muta din ţară.Cei mai mulţi sunt bărbaţi cu vârste între 36 şi 50 de ani, cu studii superioare, care provin din sudul ţării, inclusiv capitală. De altfel, datele Institutului Naţional de Statistică arată ca anul trecut, un an agitat cu proteste şi nemulţumiri sociale, s-a înregistrat un record de romani plecaţi peste graniţe

Natalia Elena Intotero, ministrul pentru Românii de Pretutindeni: „Avem programe prin care sprijinim crearea de locuri de muncă. Noi încercăm să îi convingem că în România exista o alternativă şi mai ales cu toţii simţim de la o zi la alta deficitul forţei de muncă.”

Ioan Hosu, sociolog: „Din păcate, principala cauză pentru care oamenii aleg să părăsească România este cauza economică. Dacă ar fi rămas în România aceşti oameni ar fi adus un spor la PIB de 50 de milioane de euro. Cu alte cuvinte, noi pierdem, România pierde prin plecarea acestor oameni, chiar dacă ei trimit, ei nu trimit suficient de mult, economia pierde.

Românii care emigrează se îndreaptă în primul rând către Germania, Marea Britanie şi Spania. (Citește mai mult: ȘtirileProTv)


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

3 Comments on Record de plecări din ţară după OUG 13. “Să fiu al naibii dacă le plătesc taxe amnistiaţilor”

  1. ‘CU televizorul ati mintit poporul.’
    Oare nu se stie ca acele demonstratii nu au fost pt ord 13, ci pt. taxele ce urmau sa fie puse corporatiilor straine?
    Nu psd-istii sunt tradatori de neam in acest caz , ci corporatistii, care desi sunt cei mai bine platiti romani din tara, pt un pumn de galgeni au permis spolierea Romaniei de bogatii.
    Acestia au actionat impreuna globalisti neomarxisti de la ONGurile lui Soros si din partidele din opozitie.

    • Vasilica, PSD-ul este principalul vinovat pentru dezastrul din Romania, dupa care vin celelalte partide politice. Intelegem ca esti votant PSD, dar nu fii orb!

  2. Asta e, daca am ales sa fim colonie a americii. Americanii si englezii intotdeauna si-au exploatat la sange coloniile. Deobicei populatia bastinasa fie era exterminata fie transformata in sclavi. Si psd si pnl si usr si sri, sunt subordonate washingtonului. Ca se da vina pe rusi, chinezi, bor .. e doar o tactica de manipulare. Sa nu uitam ca dragnea a fost la washington si telaviv sa si peimeasca ordinele

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii