Noutăți

Reacția emoționantă a unui taur eliberat din lanțurile în care a fost ținut toată viața. VIDEO

Noi, oamenii, ne plângem adeseori de viața urâtă pe care o avem și pretindem că merităm o soartă mai bună. În același timp, suntem de cele mai multe ori insensibili la drama semenilor noștri, la drama miliardelor de animale care sunt ținute astăzi în captivitate tot de noi, adeseori în condiții cumplite.

Oare merităm o viață mai bună în condițiile în care ne pasă atât de puțin de ceea ce se întâmplă în jurul nostru? Ca niște autiști, cei mai mulți oameni nu sunt capabili să iasă din sfera egoismului personal și nu sunt sensibili la aproape nimic. Cel mult la mizeria din propria viață pe care, desigur, o pun în cârca altora.

Ceea ce veți vedea în acest clip este cu adevărat emoționant. Un taur care a fost ținut toată viața într-o cușcă de câțiva metri, legat cu un lanț, este eliberat. Reacția lui și modul în care relaționează cu cel care i-a oferit un pic de libertate sunt memorabile…

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/

 


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

6 Comments on Reacția emoționantă a unui taur eliberat din lanțurile în care a fost ținut toată viața. VIDEO

  1. Asa fac saracii!! 🙂 Asa si ai mei cand le dau drumul fug prin gradina , se alearga, sar se impung vre-o jumatate de ora dupa care se intorc singuri la iesle :). Din fericire nu judeca si nu-si dau seama ca sunt inchisi pt ca daca au mancare si apa nu le mai trebuie nimic, insa mai trebuie lasati din cand in cad afara sa -si mai dezmorteasca oasele!

  2. Autistii n-au nici o treaba cu asta, nu ii mai jigniti, ei nu sunt egoisti doar traiesc in lumea viselor lor… De obicei oamenii asa zis sanatosi sunt si cei mai mari ticalosi. E simplu sa fii un om bun, dar multi au uitat asta. Cei care au sindromul Down… au o bunatate si o generozitate in suflet imaculate.

  3. Ce fericit e!!!! Autism înseamnă să nu ai emoții sau să ți le exprimi foarte greu. E o comparație foarte bună,nu o jignire.

  4. Apoi la dus la abator.

  5. asa fac toti, chiar daca ii lasi liberi in fiecare zi. si sunt foarte atasati de oameni, mai ales de cei care le dau mancare. nu e nimic emotionant, probabil doar pentru cei care nu au vazut bovine in realitate

  6. Așa au făcut și românii la revoluție, când au ieșit dintro cușcă mică în alta mai mare.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii