Noutăți

Războiul total cu lumea islamică este inevitabil. Iată de ce…

 •  
 •  
 •  

20% din populția globului este musulmană, adică în jur de 1,5 miliarde de oameni (aproape dublul populației europene, cu Rusia inclusă). Până în 2030, se estimează că vor deveni musulmani încă vreo 400 de milioane de oameni, într-un ritm mediu de 25 de milioane pe an!!!

Aceste statistici ne vorbesc despre forța de expansiune a lumii musulmane, care trebuie înțeleasă dezvoltându-se pe două direcții – printr-o natalitate mare și prin convertire, mai mult sau mai puțin forțată.

Ceea ce nu înțeleg mulți europeni în legătură cu credințele musulmanilor este faptul că pentru lumea musulmană adevărul divin a fost „DICTAT”. Cu alte cuvinte, este considerat dincolo de orice interpretare… Este un adevăr considerat absolut; prin urmare, textele lor sacre nu se discută nici măcar la nivel de virgulă!

islam 7

Chiar dacă, știm cu toții, mulți musulmani sunt oameni echilibrați și pașnici, există o masă radicală uriașă de islamiști care consideră că au misiunea de a impune mesajul Profetului în toată lumea. Mentalitatea acestor extremiști este la nivelul filozofiei medievale a Bisericii Catolice, când Inchiziția ardea oameni pe rug, singura autoritate spirituală și științifică fiind considerată Biblia, în interpretarea primitivă a acelei epoci. Cu astfel de oameni nu există punți de comunicare. Nu există, de asemenea, posibilitatea de conviețuire pașnică pentru că ei, dacă vor avea posibilitatea, te vor ucide sau te vor obliga să te convertești la propria lor religie.

islam 5

Manifestatie islamica in Anglia

islam 6

Se petrece în Anglia!!!

 

De altfel, faptul că în țări precum Franța sau Belgia, ca să dăm doar două exemple, există cartiere islamiste în chiar capitalele lor, unde se aplică legea Sharia (locuri unde poliția intră rar și cu teamă) dovedește că acești oameni nu pot și nici nu vor să se integreze în țările care le-au deschis ușa și i-au găzduit și că scopul lor este acela de a-și impune cultura.

Problema momentul este aceea că atentatele teroriste din Europa vor amplifica islamofobia, iar islamofobia va radicaliza și mai mult comunitatea imigranților musulmani din Europa. Vorbim de un cerc vicios, un carusel al violenței care va duce exact la ceea ce își dorește ISIS – destabilizarea țărilor occidentale. Nu uitați un lucru important: adepții islamului se cred superiori moral Occidentului. Tocmai de aceea, el trebuie disciplinat!

Astfel, constatăm că între spațiul islamic și restul lumii există aspecte (în special religioase) care nu pot fi conciliate. De altfel, geostrategii evreo-sionisto-americani, la fel de radicali în visul lor de a domina lumea, știu că un astfel de război total cu lumea islamică nu mai poate fi evitat. Tocmai de aceea, strategic, au aruncat în aer Orientul Apropiat cu cacealmaua numită Primăvara Arabă, ale cărei consecințe le simțim astăzi în toată Europa prin acest val imigraționist.

sionism 2

Doar că elitele globaliste nu se mulțumesc numai cu atomizarea lumii arabe. În calea Noii Ordini Mondiale (a se citi Dictatura Globală) stă și Europa Națiunilor, așa că și-au propus să împuște doi iepuri dintr-un foc – în prima fază destructurează lumea arabă, iar apoi consecințele acestui conflict le transferă în Europa pentru a distruge statele națiune… Este ceea ce trăiește Europa acum!

Rațiunea acestor acțiuni ticăloase a fost deja înțeleasă de mulți: dezordinea globală, fantoma terorismului și insecuritatea generalizată, conflictele interetnice și interreligioase au scopul de a aduce populația lumii la exasperare, până în punctul în care chiar ea va cere dictatura electronică, legile Big Brother, supravegherea totală, doar-doar va avea din nou liniște și securitate.

papusarii1

Așadar, să fim realiști. Două tabere radicale, fiecare visând să stăpânească lumea, se află față în față. Nu se va putea construi o lume nouă decât dacă amândouă vor intra în colaps. E doar o problemă de timp. În opinia mea, conflictul generalizat este inevitabil; lucru întărit, de altfel, de Ministrul israelian al Apărării: „Lumea se află în acest moment într-un al Treilea Război Mondial sau, cum i se mai spune, în plină ciocnire a civilizațiilor. Trebuie sa ii facem față împreună”! (ziare.com)

Să sperăm că va rămâne loc pentru o lume mai bună!

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

14 Comments on Războiul total cu lumea islamică este inevitabil. Iată de ce…

 1. Asta cu legea Big Brother mi se pare aberatie…. tot insistati pe subiect dar e o prostie .Totul se rezuma la Big Brother …hai ma ce naiba.Vin in ajutorul meu faptele ce s-au petrecut de mii de ani .Omul este fiinta libera suprema , adica orice incercare de a-i ingradii libertatile si al face sclav intr0un mod sau altul nu au avut succes si nu vor avea nici pe viitor.La un momendat se sparge buba indiferent de situatie.Daca ii iei omului libertatea ai putea mai bine sa-l omori ,deci oricand va alege sa lupte decat sa fie ingradit.

 2. Când spun oamenilor ca am intrat nu in secolul vitezei și al tehnologiei ci in cel al terorismului, sunt imediat “persiflat”.
  Dar eu asta afirm inca din anii 1999 cand am înțeles că lumea viitorului depinde de “Democratizarea Africii”.

  Acest lucru devine limpede cand te gândești la cum vor arăta sursele de energie ale viitorului si CINE le deține. Analizând structura geologică a continentelor – scoarța terestra in principal.

  Analizând “fibra” umana actuală ajungi la concluzia ca o societate moderna (condusa de un centru-global) nu poate sa existe cu națiuni puternice.. sau cu indivizi idealiști agitând apele.

 3. Cred ca e evident ca nimeni nu vrea cu adevarat pace, pentru ca se vorbeste de pace, pace, dar se actioneaza contrar. Asta e rezultatul lepadarii de Dumnezeu a popoarelor zis crestine prin legile pentru casatoriile gay, prin nedreptatile sociale prin care trec oamenii, mai ales cei saraci care nu mai au drept la viata decat ca sclavi, prin lacomia celor bogati care au ajuns idolatrii, se inchina lui Mamona-iubirea de bani- prin societatile secrete care comanda lumea, prin actiunile guvernantilor care vor distrugerea populatiilor.
  OAMENII COR SIMTI PE PROPRIAI PIELE CE INSEAMNA SA IL PARASIM PE DUMNEZEU SINGURUL AJUTOR IMPOTRIVA LUI SATANA

 4. Dar sa mai subliniem si faptul ca, intr-adevar, occidentul se afla intr-o mare deriva morala si spirituala. Si asta se vede chiar in felul in care reactionam acum: in loc sa ne mobilizam, sa gandim si sa actionam si, de ce nu, sa ne rugam impreuna, stam cu berea in mana si comentam, indignati sau infricosati.
  Eu l-am intrebat pe preotul de la biserica de langa noi daca se va organiza vreo actiune sau grup de rugaciune pt Romania sau pentru lumea intreaga si a fost incredibil de surprins. Nu va avea vreo initiativa, desigur, deoarece considera ca nu are cu cine – “oamenii nu vor fi interesati si nu se vor implica”…qed.

  • Dar tu nu crezi ca rugaciunile bisericii de la Sfanta Liturghie cuprind toata lumea? Dumineca, toate bisericile din tara se roaga pentru toti. Sau nu prea le ai cu bierica, dar iti dai cu parerea ca Gica-Contra?!

 5. Se pare ca jandarmul de serviciu, de data asta, a fost ales sa fie Rusia. Merg mai departe cu “paranoia” si spun ca Rusia pe care o cunoastem astazi a fost inventata pentru a fi instrumentul cu care sa se rezolve “problema islamica”. Sa nu uitam adversitatea cronica, traditionala, dintre “rus si turc”.

  Mi-amintesc ca bunica imi spunea, cand eram copil, ca “o sa fie un razboi mare intre rus si turc, de va fi sangele pana la pieptul junicului”, iar eu cautam pe harta de la vremea aceea locul de intalnire dintre Rusia (sovietica) si Turcia si ce gaseam era, bineanteles, Caucazul/Armenia. Acum vad ca de fapt este Marea Neagra. Va mai aduceti aminte ce spunea “clasicul in viata”? 🙂 … “Marea Neagra lac rusesc”? Basescu mai degraba da indicii decat afirma.

  Sper ca n-am batut campii, sau…
  nici nu stiu cum sa zic… sper ca i-am batut.

 6. De la inamicul no 1, Bin Laden, am ajuns la statul Islamic, deci acum au un statut mult mai important, au evoluat, s-au inmultit, atunci unde a fost lupta anti terorismului din 2001 incoace? Unde sunt banii alocati de catre toate guvernele pentru acest demers? Si-au dat seama ca nu mai pot pacali Lumea cu un terorist care chipurile se lasa greu prins, era prea de tot, nu se mai putea vorbi de cai verzi pe pereti, era nevoie de ceva mai aproape de realitate, ceva puternic, care putea lupta cu Occidentul, o singura adunatura de teroristi condusi de Bin Laden deja producea suspiciuni, asa ca a aparut ditamai statul Islamic, na mai ziceti ceva…

  De unde au resurse, de unde au miliarde de dolari care ruleaza prin banci occidentale, de unde au armament, logistica militara??? Am observat ca si in domeniul inteligentei informatiilor sunt mai capabili ca toate serviciile occidentale care au mancat fonduri de mii de miliarde cumulat in acest razboi, adica ei comunica intre ei in mod eficient de ajung sa comita atentate si serviciile nu-i depisteaza?

 7. Abrudan Eugenia-Oradea // 25 martie 2016 at 12:45 // Răspunde

  Petitie impotriva cotelor de migranti si a construirii unei mega-moschei in Bucuresti
  https://www.petitieonline.net/petitie/48114146
  Romani, semnati si distribuiti petitia!

 8. ideea de globalizare nu a tinut cont niciodata de diferenta uriasa intre cele doua civilizati sau mai bine zi religii si incercarea de impunere cu forta a asazisei democratii de tip occidental va avea rezultate nefaste. aducind haos in lumea araba este ca si cum ai stirni un cuib de viespi sau furnici carnivore pe care nu le mai poti oprideja culegem “roadele” otravite nu vedeti cum se incearca transformarea noastra in niste marionete trase de sforile din umbra

 9. acum am vazut pe tv , recomandarea in calitate de istoric a lui Mircea Dogaru de a citi cu atentie de toti romanii , constitutiile regale pentru a sti si intelege cum stam cu familia regala ( de Romania ) , aceasta cu ocazia aniversarii zilei de nastere a … Margaretei . (aceasta e o informative jurnalistica ).

 10. Frankfurt Marcuse // 27 martie 2016 at 6:53 // Răspunde

  Frankfurt Marcuse says:
  Ce s-a intamplat la Paris si la Bruxelles, dar si la Londra, Madrid, New York sunt ceea ce se numesc operatiuni sub “steag fals”(false flag). Acestea sunt organizate de CIA, Mossad, MI6 si de slugile echivalente din statele respective, daca este cazul. In articolul de mai jos, gasiti niste exemple reale:
  – 42 False-Flag Attacks Officialy Admitted To
  http://bit.ly/1RCjNTV

  Venirea “refugiatilor” in Europa, este nimic altceva decat o colonizare fortata bine pusa la punct. Este vorba de principiul clasic “dezbina si cucereste”(divide et impera). Ai pe de o parte o populatie educata, emancipata, civilizata construita pe valori crestine, careia ii opui o populatie needucata si in mare majoritate analfabeta, cu “valori” care inca nu a ajuns in Evul Mediu, niste salbatici intoleranti care in mileniul trei inca se mai omoara cu pietre, maimute umane care in intreaga lor istorie nu au dat nimic omenirii in afara de narghilea si saorma. Cifrele “arabe” si otelul “de Damasc” sunt furate de la indieni cu care faceau comert. O civilitatie TOTAL MOARTA.

  Aceste colonizari au inceput de mult timp prin alte parti. In SUA si Canada cu “latinos, indios si mestizos” din America Centrala si de Sud plus africani si asiatici. In Australia si Noua Zeenlanda cu “integrarea” aborigenilor si populatiilor locale la care se adauga import masiv de africani, arabi si asiatici din Asia se Sud Est, obligatoriu musulmani. In Europa invazia a inceput cu “invitarea” turcilor in Germania si a magrebienilor in Franta, motivatia ar fi ca ar avea nevoie de “forta de munca”. La fel ca si cu “sirienii” acum, care de fapt peste 70% sunt marocani, algerieni, irakieni, afgani, multi pakistanezi, in mare majoritate analfabeti, musulmani si in proportie de 80% barbati singuri cu varste intre 18 si 40 de ani si evident antrenati si instruiti militar.

  Mare atentie si bagati la cap:
  – What Is Cultural Marxism?
  https://www.youtube.com/watch?v=dYu6qhd88_M

  – Repressive Tolerance by Herbert Marcuse
  http://bit.ly/1dOpScD

  – Cultural Marxism: The Corruption of America
  http://bit.ly/1R6JyFD

  – What is Cultural Marxism?
  http://bit.ly/1oKd1OV

  Pentru a afla cate ceva despre “civilizatia” musulmanilor rasfoiti cateva saituri “incorecte politic” dar foarte corecte social, ca de ex:
  – The Muslim Issue
  https://themuslimissue.wordpress.com/

  – Jihad Watch
  http://www.jihadwatch.org/

  – Muslim Statistics
  https://muslimstatistics.wordpress.com/

  – Gatestone Institute
  http://www.gatestoneinstitute.org/

  Si daca vreti sa aflati despre “invataturile” din Coran:
  – Islam: The Politically Incorrect Truth
  http://www.thereligionofpeace.com/

  – Ciudatenii din Coran
  http://www.ciudateniidincoran.blogspot.ro/

  Conform teoriei lui Marcuse, opui doua forte in care majoritarii sunt “privilegiati” si drept urmare trebuie discriminati (pozitiv), sa aibe drepturi taiate, iar minoritarii sunt din start “asupriti” si trebuie sa aibe drepturi marite, neegale cu ale majoritarlor si bineinteles ca indiferent de tot ce fac, trebuie “tolerat”, ca altfel esti etichetat ca rasist si suferind de tot felul de fobii. Un foarte clar exemplu este “cazul Roherham” si cam tot de se intampla in UK si alte tari “avansate” din vest.
  – Rotherham sex abuse victim: I told police names of 250 men who raped me but they did NOTHING
  http://bit.ly/1xUp5i0

  – Rotherham child sexual exploitation scandal
  http://bit.ly/1M1QdlN

  Musulmanii pakistanezi care violeaza copii minori pe banda rulanta sunt numiti generic “aian gangs” si nu li se intampla nimic. Politia si celelalte organe nu au luat nici o masura, dar… au evitat cu succes sa fie numiti “rasisti” sau “islamofobi”. Sa mai vorbim si despre agresiunile sexuale din noaptea de Anul Nou din Koln si din alte orase ale Europei?
  Aceeasi europeni au gura foarte mare cand vine vorba de romani, bulgari si alti est europeni, care sunt albi si crestini in general, dar liniste totala cand vine vorba de maimute islamiste:
  – Migrants from outside the EU have taken £120 billion more from the state than they paid in taxes over 17 years
  http://dailym.ai/1E532nW

  – Resident of Calais speaks. This is the death of civilization
  https://www.youtube.com/watch?v=UKAQX74yRyc

  Am spus cu ocazia atentatelor de la Paris o chestiune foarte simpla pe care multi au luat-o in deradere:
  – intr-o tara sau pe un teritoriu crestin, niste musulmani, islamisti, comit niste crime
  – data la care musulmanii au omorat crestini in atentatele de la Paris a fost 13, adica date la care cel mai puternic ordin crestin a fost “pus pe liber”. Cine nu intelege despre ce vorbesc, vineri pe 13 octombrie 1307 ordinul Cavalerilor Templieri a fost scos in afara legii, iar acestia au fost arestati, schinjuiti si omorati. Ca sa vezi de ce 13 este numar cu ghinion si vineri 13 este zi ghinionista.
  – Knights Templar
  https://en.wikipedia.org/wiki/Knights_Templar

  Cu atentatele de la Brusseles aveti o explicatie aici:
  – 3/22 false flag! Gladio strikes Brussels on satanic holiday
  http://www.veteranstoday.com/2016/03/22/322/

  Atentatele de la New York au fost pe data de 11, cele de la Bruselles pe data de 22, adica dublul lui 11. Pe 3-22, adica numarul 322 al organizatiei Skull and Bones din care face parte familia Bush.
  http://www.bibliotecapleyades.net/imagenes_sociopol/skull_bones05_02.jpg

  In toate operatiunile astea de tip “steag fals” care implica CIA, Mossad si MI6, numerele 11, 13 si 22 se repeta ad infinitum. Este deja “semnatura” lor.

  Toata lumea ar fi de acord ca sunt implicate serviciile, iar in spatele lor se afla corporatiile. Dar cine detine corporatiile si ce urmareste de fapt?
  Existe o rasa/etnie umana parazitica si criminala, care se crede superioara din toate punctele de vedere si de ceva timp vrea sa scape de “concurenta”. Acestia sunt ashkenazi khazars, care dupa ce s-au convertit la iudaiam, s-au autodeclarat evrei, popor ales si semiti. Nu sunt evrei si nu sunt urmasi ai lui Sem. Provin din Caucaz nu din Israel.
  Cine are probleme cu afirmatiile mele “rasiste”, ii recomand sa se documenteze un pic. Uite o sursa buna:
  – Al treisprezecelea trib: Khazarii
  http://bit.ly/1MoGgBj

  Cine o tine danga-langa cu antisemitismul, ascultati ce spune unul de-al lor (Former Israeli Minister Shulamit Aloni):
  https://www.youtube.com/watch?v=Nex-oSKPX2w

  OK, ce urmaresc “superiorii” din “poporul ales” de fapt? Pentru a afla acest lucru trebuie sa ne documentam un pic.
  Incepem mai usurel cu cartea profesorului David Duke:
  – Rasa si Realitate
  http://der-stuermer.com/romanian/Rasa%20si%20realitate%20David%20Duke.pdf

  Continuam cu studiul profesorului la Oxford John R. Baker:
  – Race
  http://www.amazon.com/dp/149121564X

  Aflam de la Arthur Kemp istoria tragica a Egiptului Antic, o data o civilizatie alba si infloritoare devenita peste noapte cacanie, musulmana si salbatica:
  – The Children of Ra: Artistic, Historical, and Genetic Evidence for Ancient White Egypt
  http://www.amazon.com/dp/1491215577

  Tot de la Arthur Kemp, aflam istoria zbuciumata a rasei albe, scrisa in doua volume:
  – March of the Titans: The Complete History of the White Race:
  Volume I: The Rise of Europe
  http://www.amazon.com/dp/1480242292

  Volume II: Europe and the World
  http://www.amazon.com/dp/1490909133

  Cateva detalii putem afla si de pe siteul “March of the Titans – The Complete History Of The White Race”:
  http://marchofthetitans.com/

  Dupa ce am aflat istoria tragica a Egiptului, ne intrebam de ce toti “coloratii” sunt colonizati in Europa si in tarile predominant albe. Raspunsul il aflam de la acest debil mintal, pe numele lui integral Nicolas Paul Stéphane Sárközy Nagy Bócsai:
  – Sarkozy: Challenge of the 21st Century: Racial Interbreeding
  https://youtu.be/I8yaiN6ew_g?t=51

  http://breizatao.com/wp-content/uploads/2014/10/Nicolas-Sarkozy-Race-Mixing-Tweet.jpg

  Dar poate va intrebati cine este acest debil mintal? Ne explica David Duke:
  – Stop the Genocide of European Mankind
  https://www.youtube.com/watch?v=Z43PcBR_El0

  Cu alte cuvinte, rase de oameni mai putin inteligenti sunt colonizate in tarile cu populatie alba unde obtin drepturi mai multe decat populatia majoritara si bastinasa, inclusiv case, bani si alocatii pentru copii pe de-a moaca, pentru un trai lejer GRATIS. In urma unor “atentate teroriste” sau operatiuni de tip steag fals populatia majoritara isi pierde tot mai mult din drepturi si tot mai multi salbatici inferiori sunt colonizati. “Multiculturalismul” si “diversitatea”, demunite pompos “politica corecta”, nimic altceva decat “cultural marxism” sunt impuse cu forta. “Corcirea interasiala” va fi impusa cu forta, iar tarile cu poopulatie si civilizatie alba europeana trebuie sa calce pe urmele Egiptului Antic, si sa locuiasca in “favelas” ca corictii sarantoci din America Centrala si de Sud. Crearea noii rase de mestizos, mai prosti, mai saraci, mai usor de controlat, in urmatoarea dictatura comunista impusa de catre corporatii la nivel global si cunoscuta drept “Noua Ordine Mondiala”.

  Dar sa dam si miste dovezi:
  – Planul Kalergi: genocidul popoarelor europene
  http://bit.ly/1LwS40d

  mai pe larg:
  – Practical Idealism. The Racist and Supremacist Roots of the Ideology behind the European Union
  http://balder.org/couen

  – Jewish involvement in the promotion of ‘hate speech’ laws, multiculturalism, mass immigration, denationalization, subversion of traditional values, and related items.
  http://balder.org/imbri

  – The Barcelona Declaration. Euro Mediterranean – EU’s dirty secret.
  http://balder.org/euromed-en

  – Stafeta Vietii. Ceea ce aţi vrut dintotdeauna să ştiţi despre Bruxelles UE dar nimeni n-a îndrăznit să vă spună
  http://www.relay-of-life.org/ro/index.html

  In urma acestor “atentate” se impun cu forta tot felul de legi abuzive de tipul Antonescu, Dragnea, Big Brother, etc, iar institutiile de represiune si forta isi maresc puterile si conturile. Ghici de unde a venit Dragnea cu legea in plic si cine i-a scris-o?
  – Liviu Dragnea, primul român care primește cea mai înaltă distincție a Congresului Evreiesc European
  http://bit.ly/1PuivCO

  Intelegeti cine conduce si cum conduce tara acum? Pe “servite” direct la plic. Mai vorbim despre Beny Steinmetz, Tal Silberstein, Arthur Finkelstein, Marc Rich si altii ca ei? Ii uitam cumva pe “oligarhii rusi” gen Deripaska, Abramovici & co care au cumparat toata metalurgia in anii ’90, care doar cetatenia o au rusa, ca etnia este a “poporului ales”? Din 2000 s-a schimbat “axa” si a devenit Washington-Londra-Bucuresti.
  Ia priviti ce zice asta aici:
  – Shimon Peres: Israel cumpără România
  https://www.youtube.com/watch?v=ohtU7x6dKb8

  Cat despre Ciolos si taranii lui din guvern, mai intai aflati cine este unchiul lui si cat trafic de droguri a facut, ca sa aflati cum un taranoi de la Liceul Agricol ajunge Comisar European si apoi Prim Ministru.

  Decimarea “moderna” a popoarelor cu origini europene, a inceput o data cu Revolutia Franceza din 1789, care nu a fost nimic altceva decat o lovitura de stat data de “poporul ales”, decimarea burgheziei, impunearea unui comunism primitiv si inceperea infiintarii a unei mafii globale. S-a continuat cu asasinarea Famniliei Romanov, s-a continuat cu cele doua razboaie mondiale si impunearea comunismului in Est si a multiculturalismului si diversitatii in Vest. Va continua cu cel de-al treilea razboi mondial care este gata sa inceapa si se va da predominant in Estul Europei si Orient, adica in zona “Intermarium”. Cine are un pic de minte in cap, isi face bagajul si pleaca. Afara din Europa si tarile cu origini europene:
  http://www.thinkagain.ro/wp-content/uploads/2015/10/intermarium-doctrine.png
  http://stateofthenation2012.com/wp-content/uploads/2015/12/Screen-Shot-2015-09-10-at-8.36.17-PM.png

  – The Chicago Council & George Friedman
  https://www.youtube.com/watch?v=0PpJ4_H4JdQ

  Ca sa vezi si sa nu crezi. Exact despre ce vorbeam. Multiculturalism, diversitate si corcire interasiala:
  -German Government Cuckholds Its Men By Teaching Migrants How To Sleep With German Women
  http://bit.ly/1LL8qGW

  Asta ca sa vedeti ce inseamna Cultural Marxism impus in scoli drept “educatie sexuala” si “toleranta”, nimic mai mult decat “raportul Lunacek”:
  – Raportul Lunacek, sau transformarea „minorităților sexuale” într-un grup privilegiat în UE
  http://bit.ly/1N1qI4j

  Traiasca Scoala de la Frankfurt si Herbert Marcuse!
  http://whitegenocideproject.com/

  Apropo, “Holocaustul” este o minciuna. kazarii adunau alti kazari ca sa-i deporteze si sa-i trimita sa fure pamantul palestiniebilor ca sa formeze statul criminal Israel. In lagarele de concentrare murau si kazari si alte etnii (prizonieri de razboi), ca erau toti sclavi pe plantatie. Mureau de la munca nu de la gaz. Arbeit macht Frei = Munca te elibereaza! Nu le mai plangeti de mila. Incepeti sa numarati cate milioane au omorat prin gulagurile din Rusia, in Holodomor, prin toata Europa de Est, la care adaugati vreo 4 milioane de romani.
  – Israeli Media Reveals The Secret Behind Communism
  https://www.youtube.com/watch?v=BFpFCy_b2SM

  – Holocaustul evreiesc împotriva românilor
  http://bit.ly/1q50o1y

  – Zydokomuna: evreii si comunismul. Cazul Romaniei (1944-1965)
  http://www.scribd.com/doc/68602280/Zydokomuna

  Pana una-alta, keep calm and pack your shit!
  https://www.youtube.com/watch?v=zMDEpyqBIwE
  https://www.youtube.com/watch?v=MA6LD7yqNJU

 11. https://youtu.be/Lvpm7tg6YI0 Versiunea VIDEO a articolului

 12. Si bolsevismul si fascismul, si hitlerismul, si maoismul si pol-pot s.a.m.d. toate aceste dogme au avut “profetii” lor! Au samanat violente, crime si orori pe care umanitatea a dorit sa le uite ca nefacindu-i cinste…. si le-a uitat… asa ca le va repeta, repeta de oridecite ori multimea va dori sa creada in “profeti” si “profetiile” lor.
  Ati construi CREZUL si ati accepta si Iubi aproapele e lucru GREU!

 13. Se poate discuta despre acest subiect in “linii simple”,toate aceste nereguli sunt datorate statelor ce au compromis natiunile prin interesele proprii! daca toate natinunile inca nu au iesit in strada inseamna ca nu suntem singurii care “dormim de ceva timp”!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii