Noutăți

Războiul pentru Sarmizegetusa: Istoricul Dan Oltean îi demolează pe Vladimir Brylynskey, administratorul sitului arheologic, și pe reprezentanții Consiliului Județean Hunedoara

Conform istoricului Dan Oltean, autor al monumentalelor cărți RELIGIA DACILOR și REGII DACILOR, consiliul Județean Hunedoara și administratorul site-ului UNESCO Sarmizegetusa Regia, Vladimir Brylynskey, se află în ilegalitate, PSD-ul păstorind încălcarea legii la capitala Daciei, cu consecințe dezastruoase. Despre ce anume este vorba vă invităm să urmăriți în acest clip video urcat ASTĂZI pe internet:

 


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

3 Comments on Războiul pentru Sarmizegetusa: Istoricul Dan Oltean îi demolează pe Vladimir Brylynskey, administratorul sitului arheologic, și pe reprezentanții Consiliului Județean Hunedoara

  1. Domnule Daniel , sunteti o persoana inteligenta , nu inteleg de ce aceste informatii pe care le detineti , nu le folositi in scopuri legale , adica plangeri la institutiile avizate. Daca nu aveti timp , strangeti niste oameni de bine in jurul dumneavoastra si bagati pe banda rulanta in instanta toti handicapatii astia care se perinda prin sistem. Doar aratand cu degetul nu prea facem nimic din cate observati si raman pur si simplu impasibili.Romanului ii place circul , are destul. Cu painea se descurca mai greu.

  2. Anul trecut l-am avut drept ghid la Sarmizegetusa pe Vladimir. Fiind prima oară acolo şi nespus de încântat, am adus în discuţie informaţiile din cărţile domnului Dan Oltean, la care el a răspuns cu ocolişuri şi o oarecare aversiune, pe care a încercat să o ascundă faţă de mine şi ceilalţi din grup. Acum înţeleg de ce. Printre informaţiile spuse de el a fost şi aceea cum că dacii au sacrificat prunci din cauza disperării, fapt combătut de domnul Dan Oltean, şi multe altele… Tot respectul pentru domniile voastre!

  3. Sarmisegetuza e unica in lume si o mandrie pentru romani, si ei n-au buget la primarie; cata bataie de joc,se zvarcoleste Decebal in mormant!Un rusofon, responsabil de sit, cum e posibil, n-am inteles nimic in ’89? Dar de ce sa ne miram cand romanii sunt tinuti in stadiu de supravietuire pentru a nu avea timp de idealuri inalte! Sper sa se descopere si sa iasa la iveala atatea dovezi incat sa iesim pe strazi de mandrie si sete de dreptate!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii