Noutăți

Războiul pentru reperele identitare ale românilor

Una dintre metodele cele mai perverse care se folosește astăzi în procesul de cucerire a unui popor este distrugerea reperelor sale identitare. Nu întâmplător, cineva spunea cu înțelepciune că granițele unui stat se apără cu… statui. Cu statui ale eroilor și personalităților neamului, pentru ca acestea să pătrundă adânc în conștiința fiecărui om.

Înțelegând acest lucru, putem decoda mai ușor sensul războiului care se duce astăzi în România împotriva reperelor noastre identitare. O bătălie în care diverși agenți ai așa numitei “Politici Corecte” strigă în gura mare prin studiourile televiziunilor, prin conferințe și cărți că noi nu avem o istorie adevărată, că suntem un popor de mâna a doua, că Eminescu a fost sifilitic și antisemit, că Mihai Viteazul a fost un simplu aventurier fără conștiință națională, că Ștefan cel Mare era un afemeiat, că Țepeș era nebun… și exemplele ar putea continua.

Tocmai de aceea, conștientizarea acestui război și contracararea lui este un act de responsabilitate și patriotism.

În acest episod al emisiunii Adevăruri Tulburătoare, difuzat la Nașul Tv, alături de prof. dr. Mihai Popescu, vă vom prezenta ultimele evenimente din acest război împotriva reperelor identitare românești.

Vizionare cu folos!

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/

Emisiunea Adevăruri Tulburătoare poate fi urmărită la Nașul Tv în fiecare vineri, de la ora 20:00 și, în reluare, duminica, de la ora 11:00.

Restul episoadelor pot fi vizionate aici: https://www.youtube.com/user/roxindaniel/videos


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

2 Comments on Războiul pentru reperele identitare ale românilor

  1. George Leordeanu // 22 octombrie 2016 at 3:10 // Răspunde

    Perfect spus.
    Multumim si mai vrem…
    😊❤️🌹

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii