Noutăți

Războiul din jurul centenarului UNIRII

  •  
  •  
  •  

Peste un an, România aniversează 100 de ani de la Marea Unire, moment în care și Transilvania a devenit parte din trupul României. Desigur, pentru revizioniștii maghiari, evenimentul este unul de suferință, acești oameni refuzând cu o încăpățânare oarbă realitățile istorice care dovedesc că întotdeauna Transilvania a fost un pământ românesc. Ceea ce este însă aproape șocant, conform jurnalistului Miron Manega, invitat la emisiunea mea ADEVĂRURI TULBURĂTOARE, este faptul că Ministerul Culturii a emis o recomandare cu privire la organizarea Centenarului în care cere, nici mai mult nici mai puțin, ca organizatorii să NU FOLOSEASCĂ HĂRȚI CU ROMÂNIA MARE, să nu folosească sintagma ROMÂNIA MARE, și să nu se poziționeze TERITORIAL.

Cu alte cuvinte, Ministerul Culturii, ăla care se ocupă de identitatea națională, vrea un centenar cu adevărul cosmetizat în care Basarabia să fie scoasă din ecuație, în condițiile în care repetatul rapt teritorial operat de ruși în decursul istoriei aproape că i-a distrus etnic și cultural pe românii de peste Prut. Vă puteți imagina așa ceva? Repet: Vorbim despre o recomandare a Ministerului Culturii din România, nu din altă țară…

În paralel, Ungaria a finanțat cu nu mai puțin de 300 de milioane de Euro proiectul TRIANON 100 prin care duce o campanie uriașă de lobby la nivel internațional, convingând tot mapamondul că Transilvania i-a fost luată pe nedrept. Desigur, România este aproape inexistentă pe plan internațional, în demonstrarea faptului că Transilvania a fost întotdeauna un pământ românesc, locuit mereu de o majoritate românească.

Dar pentru mai multe dezvăluiri, vă invit să urmăriți noul episod al emisiunii Adevăruri Tulburătoare numit RĂZBOIUL DIN JURUL CENTENARULUI UNIRII!

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

3 Comments on Războiul din jurul centenarului UNIRII

  1. Mare parte din romanii plecati suntem realizati material, dar sufletul si inima tot in Romania sunt. Romania Mare («Dodoloatza») trebuie sa ramina a romanilor in vecii vecilor !

  2. Nu doar ca Ardealul a fost si este inima pamantului Romanesc, nu doar ca Ardealul a fost si este inima Europei, nu doar ca Ardealul a fost si este… Habar n-aveti voi!…

    Doamne Dumnezeule din cer, Iisuse Hristoase apara Romania!

    La multi ani ba’ romanilor si cu tot neamu’ nostru!

    • Si pentru ca nu pot sa ma abtiu din cauza de vin si petrecere…
      La multi ani băi romanilor!…
      din Japonia aia a lu’ fiu’ lu’ Liiceanu dă la banca pană in Noua Zeelanda aia a lu’ Cioară, prietenul si fostul coleg!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii