Noutăți

Războiul american: Una dintre organizatoarele “Marșului Femeilor” ANTI-TRUMP are conexiuni cu organizația teroristă HAMAS și este o adeptă a SHARIA

  •  
  •  
  •  

Cu toții am văzut imagini de la Protestele Roz-Bonbon care au avut loc în SUA, proteste care clamau apărarea drepturilor civile. Panouri cu vagine fericite și libere, căciulițe roz de orientare LGBT și slogane ironice prin care se apăra dreptul la avort, imigrația fără limite și interesele homosexualilor au reprezentat mixtura manifestației încurajată de mafia economică americană, aia care nu vrea să accepte că a pierdut o parte din butoanele prin care manipula și spolia națiunea americană.

Cu toate că administrația Obama a lăsat în urmă o datorie imensă (30.000 de dolari/ cap de lociutor în doar 8 ani), niciunul dintre manifestanți nu a făcut măcar o grimasă de supărare în acest sens, niciunul dintre organizatori nu și-a pus măcar o clipă problema unui protest în fața acestei criminale îndatorări.

În nota dominantă a protestelor, porno-artista Madona, aia care promitea o felație tuturor celor care o votează pe Hillary, dacă aceasta câștigă, a avut un discurs apreciat de feministele prezente, mai ales că le-a transmis la microfon un “Fuck You” adversarilor păsăricilor răzvrătite în numele dragostei, afirmând chiar că „Sunt furioasă. M-am gândit să arunc în aer Casa Alba, dar ştiu că asta nu va schimba nimic”, motiv pentru care va fi investigată de autorități.

Totuși despre “spontaneitatea” protestelor spune multe și faptul că Linda Sarsour, una dintre  organizatoarele principale ale marşului, este preşedintă a  „Arab American Association” din New York și are multiple conxiuni cu organizaţia teroristă Hamas. Mai mult decât atât, aceasta este o suținătoarea a legii SHARIA, lucru de care nu s-a ferit, postările ei de pe internet făcând referiri clare la opțiunile ei politice și fundamentalist religioase, după cum puteți vedea în imaginile de mai jos.

linda-1

linda-2

Sursa Foto: thegatewaypundit.com

În consecință, atunci când se vorbește despre cele câteva milioane de manifestanți anti-Trump ieșiți în stradă, trebuie să ne întrebăm câți dintre aceștia sunt homosexuali, lesbiene, transexuali, feministe radicale, imigranți etc. și cât de mare este instigarea operată de presa Ocultei financiare. Concluziile se trag după o astfel de evaluare.

Adrian Albu


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii