Noutăți

Războiul alegerilor – Marea Moschee din Paris invită musulmanii din Franța să-l voteze pe Macron, omul clanului Rothschild…

ActiveNews.ro: Comunitatea islamică este invitată să voteze în masă candidatul de centru, Emmanuel Macron, care a obținut 23,75% din voturi în primul tur al scrutinului prezidențial din Franța. Un comunicat al marii Moschei din capitala franceză atacă ideile „periculoase și xenofobe” ale lui Marine Le Pen.

A doua zi după primul tur de scrutin al alegerilor prezidențiale, Moscheea cea mai mare din capitala franceză a dictat o linie fără echivoc pentru marea comunitate islamică din Hexagon. Peste patru milioane de musulmani din Franța sunt astfel avizați, autoritatea supremă islamică dând indicații clare de vot.

Al doilea tur al prezidențialelor, programat pe 7 mai, se mai citește în comunicat, „se anunță decisiv pentru destinul Franței și al minorităților religioase pe care aceasta le găzduiește”.

Citește articolul integral aici: ActiveNews.ro

 

Franța, o națiune aproape învinsă, destructurată etnic, este la un pas de a fi, pentru încă câțiva ani, victima globalismului neomarxist care a pus-o deja pe butuci. Dacă Macron, omul clanului financiar Rothchild va câtiga alegerile din 7 mai, atunci Franța își va continua procesul de islamizare și de africanizare… Chiar circulă o glumă care vorbește despre Franța ca prima națiune africană a Europei!

Iată naționala franceză de fotbal de acum câțiva ani (cam așa arată mai toate echipele de club din prima serie franceză – francezi nativi maxim 20-30%):

nationala-franceza

Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii