Noutăți

Raport șocant: în LONDRA au fost închise 500 de Biserici Creștine, iar locul lor au apărut 423 de moschei. Marea Britanie se islamizează

Active News.ro: Un raport publicat de Gatestone Institute arată, dacă mai era nevoie, că Londra a devenit paradisul moscheilor. Care răsar ca ciupercile în metropola de pe malul Tamisei, în timp ce bisericile își închide porțile.
Rata închiderii bisericilor din capitala Regatului Unit este izbitor de mare, comparativ cu orice alt oraș din Europa, așa cum și numărul moscheilor care le iau locul crește in ritm rapid, susțin cei de la Gatestone Institute, analizând schimbările de ordin religios.
„Londra este mult mai islamică decât multe state musulmane luate la un loc”, spune Maulana Syed Raza Rizvi, unul dintre predicatorii islamiști care trăiesc în ceea ce jurnalista Melanie Phillips denumește „Londonistan”. O apreciere mai puțin elegantă o are însă Wole Soyinka, laureat al Premiului Nobel pentru literatură, care a numit Marea Britanie „o hazna pentru islamiști”.
Site-ul Breitbart amintește declarația primarului musulman al capitalei britanice, Sadiq Khan, după recentul atentat terorist de la Westminster: „Teroriștii nu pot suporta multiculturalismul “.
Devine însă tot mai evident că Londonistan-ul, cu cele 423 moschei noi, se ridică încet dar sigur pe ruinele triste ale creștinismului britanic, spune analistul italian Giulio Meotti pentru Gatestone Institute. Meotti citează o informație publicată de Wall Street Journal, conform căreia 500 de Biserici de toate confesiunile din Londra au fost transformate în case private.
Citește mai mult aici: Active News.ro

Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

5 Comments on Raport șocant: în LONDRA au fost închise 500 de Biserici Creștine, iar locul lor au apărut 423 de moschei. Marea Britanie se islamizează

 1. Acesta este viitorul apropiat al intregii Europe occidentale. Experimentul multiculturalismului promovat de UE va fi oprit de musulmani atumci cand vor devenii majoritari in Europa. Atunci multiculturalismul nu va mai fi acceptat de noua majoritate. Adica ori te integrezi in noua societate musulman-europeana acceptand islamul ori …!
  Nu v-a fi nici o toleranta religioasa. Ori…ori-
  Din pacate.

 2. Nu doar biserici si locuri de munca pierd oamenii.Deci, cu romanii din londra ce se intampla atunci? Daca Anglia iese treptat din euro, vor mai lasa ei romani acolo de frica tiganilor ? Riscul de musulmani, riscul de oprire a vizei de munca. Primul lucru care distrug astia e locul de munca sa isi asigure ciulendrele. Anglia nu opune forta, politia lor tocmai a recunoscut lucrul acesta.Totusi, aceeia care au stat cat au stat si s-au falfait pe net ca sunt mari si tari acum vor veni cu coada intre picioare, iar aici isca alta problema, vor deveni prada pentru spitalele de psihiatrie si psyhologie din romania, care presupun ca functioneaza la fel ca toate din lume pe baza de pastile si oameni platiti sa promoveze produse big farma.Asta doar in cazul ca opresc vizele, ar trebui zgaltaiti un pic englezii.

 3. Musulmanii fac si ei ce le trece prin cap, crestinii la fel. Viata merge mai departe, unii pierd, altii castiga…fiecare doarme asa cum isi asterne…Asa a fost si asa va fi mereu, istoria e aceeasi, lectiile ei sunt aceleasi, doar personajele difera si mereu vor exista repetenti.

 4. Andutzu Andropovici // 9 aprilie 2017 at 11:47 // Răspunde

  Am citit destul de des articole de genul asta, “Marea Britanie se islamizează” sau “Europa se islamizeaza” Incerc sa va dau cateva cifre cu nr. de refugiazi musulmani.
  in Turcia -3 Milioane
  Pakistan – 1,6 Milioane
  Liban – 1,1 Miiloane
  Iran – 979.400
  Ethiopia – 736.100
  Jordania – 664.100
  Europa are o populatie de 500 Milioane si 1,5 Milione de refugiati. Mai degraba as spune ca Turcia este in pericol sa fie islamizata 😀
  Tema asta cu islamizarea este propaganda ruseasca, care a fost pornita de Rusia dupa sanctiunile UE

  • Chiar n-ai inteles nimic, treci in banca, esti batut in cap. ISLAMIZAREA EUROPEI A INCEPUT ACUM 60 DE ANI, COMUNITATEA ISLAMUISTA DIN EUROPA NUMARA 50 MILIOANE DE ”OAMENI” SI SE INMULTESTE EXPONENTIAL. ACUM INTELEGI DE CE ZIC CA MAI BINE TACEAI DEACT SA VORBESTI SI SA TE DOVEDESTI IDIOT?

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii