Noutăți

RADU MORARU: ATENȚIE, protestatari! Vrea Soros să confiște protestele din România? Site-ul american #RESIST.ORG colaborează cu Soros, este pro-GAY și anti-TRUMP

 •  
 •  
 •  

Sincer, abia astazi am aflat ca #RESIST este o organizatie americana cu o existenta de 30 de ani si cu o activitate strins legata de Soros, anti-crestin convins!

Ma cam pune pe ginduri cam prin ce „coincidenta” s-a ajuns ca sloganul Revolutiei din 2017 sa poarte acelasi „hastag”! Si de ce nu #LUPTAM?! 

Nenicule Soros, ai incercat sa pui de-o confiscare?! Asa cum a pus laba neicusor Iliescu in ’89?!

Sa fiti iubiti!

Radu Moraru

P.S. Ramin la parerea ca Revolutia 2017 nu trebuie lasata la voia confiscarii! De catre niciun Soros sau Dragnea & Iohannis! Eu ma simt manipulat fiindca am strigat #Rezist! Fara sa stiu ca exact asta urla si aia din USA din gasca babei Hillarioate si a lui Soros anti-crestinul! Gata! Eu schimb sloganul! „Luptam pentru copiii nostri! Cu toti mafiotii!” 

Sursa: Nasul Tv


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

8 Comments on RADU MORARU: ATENȚIE, protestatari! Vrea Soros să confiște protestele din România? Site-ul american #RESIST.ORG colaborează cu Soros, este pro-GAY și anti-TRUMP

 1. saptamana trecuta cred ca deja s-a votat in parlament legea parteneriatului civil , aici intra si cuplurile gay cred ….

 2. Azi, citind articolul ăsta, gândindu-mă la deștepții care trebuiau să știe și nu sunt chiar așa de sigur că n-au știut, am un mare dinte împotriva mea. Suntem cei mai de rahat hoți, că ne furăm pe noi și, ca să avem unde mai pune, tot dăm altora ce-am furat și suntem ăi mai proști proști, că întunericeala din creierii noștri e tot hulă împotriva facultăților mintale.

 3. Radu Moraru ar trebui sa stie ca traim vremuri in care trebuie suflat si in înghețată.

 4. Lui Moise i se atribuie psalmii . Teologii spun ca au caracter profetic . In Ps. 13 , vers. 1 se spune : ” Zis-a cel nebun in inima sa :” Nu este Dumnezeu ” … ( vezi tot Ps. 13 ) . Oare Soros si ai lui sunt profetiti in aceste cuvinte ? Se pare ca doar partial , caci aici se vorbeste de ATEI , dar acum ne confruntam cu ANTITEI ( ANTIHRISTI ).

 5. asa este , am gresit – nu intentionat , probabil in viteza nu am fost atent , dar in rest … asa scrie la psalm .

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii