AIM radionica curs online

Noutăți

Puterea magică a fotografiei

Din cele mai vechi timpuri, se crede că există o legătură tainică între om şi reprezentarea imaginii sale. Astăzi, parapsihologii vorbesc despre faptul că fotografiile pot avea o influenţă pozitivă sau negativă asupra psihicului uman, îi pot influenţa destinul, îl pot lecui de boli, dar îi pot şi curma viaţa.

Fotografia care vindecă. “Luaţi între palme fotografia mea şi gândiţi-vă la ea ca la un instrument medical. Trebuie să credeţi cu toată puterea că în mâinile voastre se află cheia care va deschide calea spre vindecare. Relaxaţi-vă complet şi încercaţi să vă ascultaţi trupul. Îndreptaţi fotografia către acea parte a corpului sau acel organ care vă supără. Prin mişcări circulare, realizate la câţiva centimetri deasupra corpului, deplasaţi imaginea până ajungeţi la zona afectată. După câteva minute, veţi simţi cum durerea se estompează treptat, ieşind din trup, ca şi cum un instrument nevăzut ar scoate-o afară”.

După ce a citit atent indicaţiile şi a urmat întocmai recomandările, femeia s-a ridicat din pat şi, cu paşi mărunţi, s-a îndreptat către bibliotecă. Pe raf­tul unde stau aliniate, ca într-un mic altar, fo­to­grafiile de familie ale soţului şi fiului care nu mai sunt demult alături de ea pe lumea aceasta, bătrâna a aşezat cu grijă imaginea tămăduitoare.

În urmă cu 30 de ani, Maria Antonova a fost diagnosticată cu o boală ne­cruţătoare: osteosar­com, cancer osos. Deşi tumora ce i se dez­voltase în jurul articulaţiei genunchiului aproa­pe că nu îi mai permitea să se deplaseze, femeia nu voia sub niciun chip să meargă la spital. În urmă cu câţiva ani, fiul şi soţul ei fuseseră implicaţi într-un ac­cident rutier şi, din cauza neglijenţei me­dicilor, spunea ea, muriseră pe patul de spital. De aceea, Maria era foarte reticentă în pri­vinţa spitalelor şi a medicilor.

Totuşi, într-un târziu, când durerile deveniseră insuportabile, a acceptat să fie dusă la doctor. Însă era deja mult prea târziu şi spe­cialiştii i-au spus că, dacă nu se operează de urgenţă, vor fi obligaţi să îi amputeze piciorul. Auzind “sen­tinţa”, Maria a re­fu­zat categoric operaţia chirurgicală şi a cerut familiei să o ducă înapoi, acasă. Nimeni nu a reuşit să o con­vingă de gravitatea situaţiei şi medicii au fost nevoiţi să o externeze.

La scurt timp, nepoata ei, îngrijorată de starea bunicii, a venit la ea tocmai de la Moscova, convinsă fiind că o va putea ajuta să se vindece. După ce a încurajat-o cu dragoste, i-a întins o fo­tografie şi i-a spus: “Iată, acest om are puteri deo­sebite, lăsate de la Dumnezeu. Un asemenea dar nu s-a mai văzut; în toată Moscova se vorbeşte despre el, ca despre cel mai mare vraci. Are emisiuni la televizor; pe stadioane, acolo unde el organizează şedinţe tera­peu­tice se adună sute de oameni, în speranţa că vor fi vindecaţi.

Citește mai mult: Formula AS


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii