Noutăți

Propaganda GAY: Disney – Pixar a lansat primul film de animație care spune povestea de dragoste dintre doi băieți adolescenți. VIDEO INTEGRAL

ActiveNews.ro: Iubirea homosexuală între doi adolescenți. Este tema aleasă de cei de la  care și-au propus, se vde, să meargă până-n pânzele albe cu propaganda gay. Așa că, după ce au făcut primul pas cu personaje gay în desenele animate „În căutarea lui Dory” și mai recentul „Frumosa și Bestia”, cei de la Disney Pixar au creat „In a Heartbeat”, desenul animat conceput să-i învețe pe băieții adolescenți tineri că e ceva normal să fii bărbat și să îți placă bărbații. Filmul a debutat pe  YouTube și  a reușit să obținând 20.000.000 de vizualizări în patru zile.

Ce au văzut pe Youtube cei 20.000.000 de oameni? Povestea unui băiat căruia i se aprind călcâiele după un alt băiat. Povestea pare să aibă un final fericit pentru cei care iubesc poveștile spuse „pe la spate”.

Basmele fraților Grimm au ajuns, probabil, prea răsuflate pentru celebra companie americană, care servește copiilor de azi astfel de „lecții”de viață, transpuse în desene animate.

Mișcarea este cât se poate de inteligentă, pentru că autorii unor astfel de povești știu perfect cum funcționează mintea copiilor. Un copil care a văzut „Războiul stelelor” vrea să fie Luke Skywalker, cine s-a uitat la Spiderman visează să se cațere cu ușurință pe clădiri. De ce atunci un băiat care a urmărit acest love-story destinat copiilor nu ar dori să încerce o relație cu colegul de bancă?

După ce susținătorii homosexualității au declanșat pe rețelele de socializare campania #GiveElsaAGirlfriend” (dați-i Elsei o iubită), pentru ca personajul principal din Frozen2 să devină prima eroină LGBT din lumea desenelor animate, Compania Disney nu a mai avut nicio barieră în a aduce pe marile ecrane personaje desenate homosexuale.  „În căutarea lui Dory” (Finding Dory) a  devenit anul trecut și primul film de animație al celor de la Disney în care apare un cuplu de lesbiene care cresc un copil, o fetiță, care este înlocuită cu caracatița Hank.

Sursa: ActiveNews.ro

 


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

5 Comments on Propaganda GAY: Disney – Pixar a lansat primul film de animație care spune povestea de dragoste dintre doi băieți adolescenți. VIDEO INTEGRAL

  1. Cine mai crede inca ca astfel de filme sunt “intamplatoare” este pur si simplu, naiv, ca sa nu spun mai mult. Aceste filme fac parte dintr-un program complex al Ocultei, de reeducare si spalare pe creier a maselor ignorante. Daca in Lagarul Comunist functiona lozinca „Proletari din toate tarile, uniti-va!”, acum in Societatea Vestica, un altfel de Lagar Comunist(tot de reeducare), e la moda lozinca „Poponari din toate tarile, uniti-va!”.

  2. “asculta si cealalta parte”, ziceau anticii . daca vom cauta pe net – filma ortodoxe pentru copii – vom gasi multe , iar daca vom si viziona cateva numai , vom ramane chiar uimiti ca si ” comunistii ” din Rusia , educa pe copii si pe tineri , dar … nu ca societatile civilizate ale apusului – pe la spate ! concluziile le vom trage singuri .

  3. Interesant este ca dupa doar 7 zile de la postare 1,4 mil de indivizi au dat like pe YT si 100 mii au dat unlike… de aici tragem concluzia ca ‘oculta’ asta arunca samanta dar si pamantul este feril bine deci recolta o sa fie pe masura.

  4. Corect ce zice Matei,
    oculta arunca samanta, si vad ca lumea e pamant fertil pentru mizeriile astea.
    Pentru cine vrea este un documentar despre cum a aparut SIDA, si adevarul despre SIDA, https://www.youtube.com/watch?v=61SjTHliyhU de la homosexuali, de la ei a plecat totul, si binenteles ca e o problema doar a lor, ma intreb de ce oare….

  5. SIDA a aparut din laboratoare, acest virus a fost creat intentionat pentru a opri cresterea populatiei. Homosexualitatea este ceva normal! chiar daca un sfert dintr-e barbatii gay sunt obsedati sau instabili psihic( datorita comportamentului majoritatii fata de ei) asta nu inseamna ca sunt toti la fel. Sunt de acord cu adoptia copiilor de catre LGBT deoarece , ei, le pot ,chiar, oferi o educatie mai buna decat familiile obisnuite. EXEMPLU! Cati copii sunt maltratati de catre parintii lor(barbat si femeie), cati soti isi bat sotiile si multe alte lucruri groaznice ce se intampla intre cuplurile heterosexuale! nu sunt heterofob/homofob! sunt hetero si totusi asta este ceea ce cred eu despre acest subiect destul de delicat. TREZITI-VA!!! TOTI SUNTEM EGALI SI AVEM ACELEASI DREPTURI!! doar unindu-ne, toti, putem avea o lume mai buna.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii