Noutăți

Proiectul Țintului Secuiesc a fost desființat de Curtea de Apel Târgu Mureș!

Hotărârea Consiliului Local (CL) Miercurea Ciuc prin care s-a adoptat o petiţie în care se solicită crearea unei regiuni administrative autonome, denumită „Ţinutul Secuiesc”, a fost anulată definitiv de Curtea de Apel Târgu Mureş, care a respins recursul autorităţii locale şi a menţinut sentinţa magistraţilor Tribunalului Harghita. Hotărârea CL Miercurea Ciuc a fost atacată în instanța de contencios administrativ de prefectul județului, Andrei Jean Adrian, pe motiv că aceasta încalcă Constituția și legile țării, acțiunea fiind admisă, pe fond, de Tribunalul Harghita.

Sentința Tribunalului Harghita a fost atacată cu recurs la Curtea de Apel Târgu Mureș, care a respins acțiunea Consiliului Local și a anulat definitiv hotărârea adoptată de acesta.

Prefectul județului Harghita, Adrian Jean Andrei, a declarat că toate demersurile autorităților locale, care încalcă legile țării și Constituția României, vor fi atacate în instanță și consideră că în urma adoptării acestei hotărâri definitive de către Curtea de Apel Târgu Mureș există o practică judiciară și orice demers prin acte administrative de acest gen, respectiv hotărâri de consiliu local, va fi respins din start.

„Prin această decizie a Curții de Apel ne aflăm în fața autorității de lucru judecat și a practicii judiciare, motiv pentru care orice demers prin acte administrative, care va avea ca obiect această temă, va fi respins din start”, a declarat prefectul Harghitei.

Citește articolul integral, aici: http://www.evz.ro/decizie-definitiva-prefectul-judetului-harghita-adrian-jean-andrei-ramane-fara-autonomia-tinutului-secuiesc.html


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

7 Comments on Proiectul Țintului Secuiesc a fost desființat de Curtea de Apel Târgu Mureș!

  1. Să dea Domnul să fie desfiinţate aşa toate proiectele inventate de duşmanii ascunşi ai neamului geto-dacic!

  2. Au uitat băieţii că sunt înconjuraţi în toate părţile de 18 mil. de români.

  3. Şi-au făcut costume de operetă şi credeau că totul se va întâmpla ca în proiectele lor fanteziste.
    Dar n-au luat în considerare că există şi în domeniul justiţiei oameni cu simţul realităţii.

  4. Voi stiti ca la maghiarii din Rominia le mai spune si bozgori? Asta inseamna om fara patrie.ei daca merg in Ungaria cei de acolo le spun tigani iar la noi ei vor sa faca un stat in stat!! Aloooooo unde dracu va credeti voi??????

  5. Ardealul va devenii Liber si Independent !

  6. Ardealul nu este de dat. Este pamant Dacic, Romanesc. Il vom apara cu pretul vietii asa cum au facut si stramosii nostri de dinainte. Jos cu tradatorii neamului nostru Romanesc. Traiasca Romania Mare!

  7. Problema e ca in “Tinutul Secuiesc” nu prea mai exista secui , ci a fost populat de unguri si ,in mai mica masura , de romani.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii