Noutăți

Profeția generalului Chelaru: Următoarele ȚINTE TERORISTE pot fi țările din BALCANI!

Fragmente dintr-o analiză făcută pentru ZIARULRING.RO

Dictatura ISIS, o luptă fără sfârşit?

Cu exemple din istoria asiatică a terorii, generalul Chelaru vorbește despre ceea ce se vrea a fi dictatura ISIS. „Ei nu au scopuri limitate, corespunzătoare unor strategii. Nu. La ei se numeşte endless fighting, adică lupta fără de sfârşit. Deci noi nu ne punem problema că, şi dacă în toată Europa s-ar instala DICTATURA ISIS, ei tot nu s-ar lăsa până nu ar vedea desfiinţat ultimul leagăn de civilizaţie europeană. Deci, la ei, lupta este doctrinară, nu este pe obiective militare sau strict ideologice. Pentru că una este o ideologie partizană şi alta este o doctrină religioasă care este omnia sensu. De pildă, dacă nu toate femeile lumii vor purta burqa, atunci, cele care nu poartă sunt spintecate. Cum a făcut Ginghis Han când a văzut o femeie din Samarkand că a înghiţit o perlă. Şi, pentru asta, a spintecat în trei ore 30.000 de femei. Citiţi în istorie că aşa s-a întmplat”, spune fostul strateg militar.

Fiecare terorist ISIS se simte Allah pe pământ”

Punctul pe „i“ îl pune generalul Chelaru în momentul în care defineşte esenţa misticii de tip ISIS: „Fiecare dintre aceşti indivizi, în mistica lor, trăiesc în rolul lui Allah. Ei sunt Allah pe pământ, cei care împart viaţă sau moarte, dreptatea şi legea. El (n.r.- teroristul ISIS), când s-a dus şi a decapitat un om, este stăpânul vieţii şi al morţii. El, nu şeful lui, nu altul. Aici este mare pericol”.

„Nu mai este loc de a treia cale: ori ei, ori noi!”

Care este răspunsul, contraofensiva la un astfel de comportament mistic de nevindecat, în opinia generalului Chelaru? Iată-l: „Acest comportament mistic, aberant, insanitabil şi netratabil. De aceea, singura soluţie este eliminare fizică. Multora li se pare cinic, dar eu vorbesc de eliminarea fizică a acelora care au căzut în această boală. Şi, de asemenea, pentru cei care înţeleg şi sunt civilizaţi, eu spun că trebuie eliminată sursa care întreţine justificarea ostilităţilor. Iar sursa este tocmai această provocare permanentă. Aici este cu dus şi întors. De aceea, în condiţiile acestea, am ajuns la momentul în care se aplică vechiul principiu al filosofiei exclusiviste. Care spune că nu mai este loc de treia cale. Tertium non datur. Aşa se numeşte. Ori ei, ori noi. Acum suntem în situaţia asta: ori ei, ori noi! Iar ei aşa gândesc, chiar dacă sunt în Belgia, Olanda, Luxemburg, Germania, Franţa, România. Sunt ori ei, ca şi viziune mistică”.

Contagiune în reţea şi efectele de masă ale terorismului în Europa viitoare

Analiza vizionar-critică a generalului Chelaru nu este deloc optimistă în ceea ce priveşte viitorul Europei în raport de efectele de masă ale terorismului: „Acum sunt elementele sporadice. Ale unor aşa-zişi deplasaţi: unul de 18 ani, altul de 22. Unul spintecă, altul trage, altul dă peste sute de oameni cu maşina. Asta nu înseamnă că nu se coace, că nu se produce efectul de contagiune în reţea, care este fenomenul acum produs în Europa. Şi această clocire periculoasă poate să aibă efectele vizualizate în următorii doi-trei ani, ca efecte de masă. Deci, nu sporadice. De aceea, toată Europa trebuie să fie cu simţurile ascuţite la maximum. Pentru că eu vorbesc aici de timpul, de aşa-zisul ciclu de organizare în practică a ideaticului, a mentalului paranoic, a mentalului abnormal. Pentru că abnormalul individual ţâşneşte în funcţie de pragul de conservare al fiecăruia. Dar când se produce ca şi o stare de spirit, tuturor celor care sunt bolnavi li se pare că sunt bolnavi cei sănătoşi. Şi luaţi ca exemplu o colonie de leproşi care consideră că ei sunt sănătoşi, şi sunt alungaţi cei care vin din afară. Cam aşa fac şi ei acum. În momentul în care se generează această contagiune în reţea, atunci vom avea parte de fenomene organizate de masă. Şi, atunci, vor începe exact cum am spus mai devreme. Şi acesta este verdictul meu: că Europa intră în ultima sa formă de decădere. Eu îi spun epoca primitivă a ultimei civilizaţii tehnologice. Adică ne prăbuşim în epoca primitivă de la cel mai înalt grad al civilizaţiei tehnologice. Nenorocirea asta este. Epoca primitivă se instalează în Europa prin aceste manifestări. Pentru că primitivismul este bazat pe două lucruri: teama şi reacţia de conservare violentă. Primitivul nu te întreabă dacă eşti sau nu prieten cu el. Întâi te loveşte şi pe urmă, eventual, se întreabă: o fi fost altături de mine sau nu?!… Cam aşa se întâmplă acum şi lovitura sistemelor de forţă. Întâi lovesc şi după aceea se întreabă: o fi fost terorist sau nu?!…”

„O să ajungem să fim enclave în propriile noastre teritorii”

Care vor fi efectele contrare unei societăţi ţinute în permanentă teroare? „Este vorba despre viciile societăţii deschise. Mai ţineţi minte că, în urmă cu vreo şase luni, tot la dvs. (n.r. – pe ziarulring.ro şi la ring TV) am spus că o să ajungem să fim enclave în propriile noastre teritorii. Pentru că enclavizarea socială se face prin acest export de teamă, de înspăimântare. Şi ce vrei mai mult decât să vezi peste tot societatea supravegheată, patrule înarmate. Pentru că stare de război reiese şi din trăirea şi modul cum percepe spiritual omul treaba acesta. Iată de ce suntem în primul rând într-un război cu noi înşine, un război al fricii pe care ei şi l-au permis să-l lanseze către societăţile aşa-zis hedoniste, care spun că nu li se mai poate întâmpla nimic, totul este paradisiac. Iar această realitate existentă demonstrează contrariul”, explică generalul Chelaru.

„Sper să mă înşel. Veau să fie pace în zona asta”

În final, l-am rugat pe generalul Mircea Chelaru să facă o predicţie, să estimeze o eventuală „ţintă” a ISIS, a fenomenului terorist de tip nou, în ansamblul său. După Franţa, Belgia şi Germania, ce ţară ar urma? Care ar fi următoarea ţintă a terorii? „Mi-e frică de Balcani. Sunt foarte atent pe Balcani. Dacă ar fi să fac acum o combinaţie de trei vectori de analiză, în teoria deversării crizelor, pentru că vedeţi că a dispărut puţin ISIS-ul, s-a concertrat pe Turcia, acum se întoarce înapoi în zona veche Afganistan-Pakistan-Irak, iar Europa vestică este ţintită şi ea, dar chirurgical, atunci pot spune că mi-e frică de Balcani. E ură multă. Se coace ceva, dar nu ştiu ce încă. Ţineţi minte când am spus săptămâna trecută tot la dvs., pe ziarulring.ro despre a şaptea mutare de şah-mat. Practic, toată cheia şi toată stabilitatea Europei se prăbuşeşte dacă Balcanii nu-şi văd de treabă. Şi când mă refer la Balcani, trebuie să se înţeleagă întreaga zonă balcanică, adică nu numai Bulgaria, Grecia şi ţările din fosta Iugoslavie, ci mă refer şi la Italia. Care mai are trei luni de zile şi devine stat falimentar. Să nu uitaţi treaba asta. Iar acţiunile de sciziune sunt mai avansate ca oriunde. Aici este marea mea teamă. Dar să sperăm că este doar produsul sec al unei analize matematice şi îmi doresc a greşi. Vreau să fie pace în zona asta!”.

Citește analiza completă aici: ziarulring.ro


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

1 Comment on Profeția generalului Chelaru: Următoarele ȚINTE TERORISTE pot fi țările din BALCANI!

  1. cetățeanul tulburat // 3 aprilie 2017 at 11:24 // Răspunde

    ISIS ul este inventat de capitaliști, cei ce inventează crize economice pe planetă, capitalismul este cancerul societății în care trăim, capitalismul este distrugător de natiuni, de comunități stabile, de familii, de destine. Capitalismul inventează războaiele pe planetă, ISIS este jucăria lor preferată pentru că indivizii se infiltrează în orice națiune ca turiști, ei nu vin ca grup (armată) iar apoi încep măcelul printre națiunile stabile, națiuni care sunt slăbite și de politicienii corupți, puși pe funcții de capitaliștii bilderberg grup…o adunătură de bancheri senili…niște nenorociți la care noi ne închinăm. Umanitatea nu poate progresa din cauza lor, pentru că ei sunt șefii iar noi restul trebuie să alergăm după banii lor să ne plătim energia sub orice formă pe care ne-o furnizează ei. Traiul ăsta pe planetă e o mare minciună!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii