Noutăți

Profesor la Universitatea din New York: Trăim într-o revoluție culturală asemănătoare maoismului. Totalitarismul de stânga e dezlănțuit!

 •  
 •  
 •  

ActiveNews.ro: Civilizația occidentală este asediată de totalitarismul maoist, iar noi suntem pe punctul de  a ne pierde definitiv cultura, avertizează, într-un semnal de alarmă profesorul Michael Rectenwald, de la Universitatea din New York, cunoscut ca un critic vehement al corectitudinii politice.

Într-o postare pe Facebook,  Rectenwald, profesor de studii liberale la NYU,  rezumă amenințarea cu care se confruntă Occidentul în cel mai direct și concis mesaj: „Ne aflăm într-o revoluție culturală asemănătoare maoismului – cu puterea mass-media corporatistă, cu social media corporatistă, mediul academic,  cu majoritatea Americii corporatistă, cu statul profund, cu guvernul din umbră și majoritatea mecanismelor juridice din spatele lui”.

Profesorul american adaugă: „Monștrii anti-occidentali, anti-suveranitate, anti-creștini și anti-libertate ne distrug moștenirile culturale, arta și civilizația contemporană”.

Mesajul său conține și un avertisment: „Întreaga noastră cultură este sub asediu și pe punctul de a se dezmembra  în fața unei justiții sociale absolute și continue”, în timp ce „totalitarismul de stânga este în plină desfășurare”. Potrivit profesorului american,  „suntem pe punctul de a ne pierde complet cultura, beneficiile civilizației occidentale și întreaga moștenire a istoriei civilizației occidentale”. (Citește mai mult: ActiveNews.ro)


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

3 Comments on Profesor la Universitatea din New York: Trăim într-o revoluție culturală asemănătoare maoismului. Totalitarismul de stânga e dezlănțuit!

 1. Occidentul, dupa care romanii si-au intors intotdeauna fetzele ca musulmanii dupa Mecca, nu mai este astazi, decat un Accident groaznic al Istoriei.
  Marea nenorocire care se afla in spatele decaderii sociale si morale a acestui Occident este punerea in centrul Creatiei a Omului, care sa-l inlocuiasca pe Dumnezeu, astfel ca, prin toate masurile si legile pe care se iau aici, se urmareste scoaterea crestinismului, a Cuvantului datator de viata a lui Hristos, din societate si chiar in afara legii, iar consecintele ce decurg, sunt dezastruoase.

 2. Boala capitalismului senil este anticomunismul tembel. Trăim în plin neoliberalism și dăm vina pe defunctul comunism, la fel făceau și comuniștii în anii 80, nu recunoșteau că socialismul a eșuat, o țineau talanga cu fasciștii, imperialiștii, șovini care denigrează raiul comunist. A se vedea și ultimul discurs a lui Ceaușescu, de vină sunt ageturili și fasciști, nu politica economică si socială coordonată de PCR care a făcut jocul agenturilor imperialiste occidentale. Eșecul neoliberalismului este evident și se manifestă la nivel global, utopia pieții libere va lua sfârșit, mai devreme sau mai târziu, să sperăm că se va face pe cale pașnică , dar …

  • sangeorzan // 6 august 2018 at 1:04 // Răspunde

   Neomarxismul actual este un totalitarism pur si simplu, nefiind de stanga sau de dreapta, mimeaza neoliberalismul dar nu are nimic liberal…
   Ceausescu si cei din jurul sau, cei fideli, nu cei oportunisti, au incercat si au reusit, partial, sa creeze un socialism de tip national, nemarxist-leninist si stalinist, care sa serveasca interesele Romaniei si nu ale imperialismului capitalisto-finantist, in ciuda unor lipsuri mari de marketing. Asta (lipsa de transparenta decizionala in marketing) i-a facut pe romanii simpli sa nu cunoasca telurile finale ale politicii lui Ceausescu si nerabdarea multora si tradarea unora au pulverizat un viitor economico-financiar extraordinar pentru Romania, facandu-se jocul sionismului mondial…

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii