AIM radionica curs online

Noutăți

Prof. univ. dr. Pavel Chirilă: Cum vrea UE să ne interzică plantele medicinale. Dezvăluiri. VIDEO

Dacă vă amintiți, în urmă cu nu prea mult timp, stăpânii industriei farmaceutice, prin agenții lor de influență din politică, planificau să scoată de pe piață menta și usturoiul sub pretextul că ar avea unele mici efecte nesănătoase, urmând ca aceste două produse cu incontestabile valențe terapeutice să mai poată fi cumpărate doar… pe REȚETĂ!

Atunci nu le-au reușit, dar bandiții din industria alimentelor modificate genetic și din cea a medicamentelor sunt foarte hotărâți să elimine concurența naturistă sau măcar să o confiște, făcând-o incaccesibilă micilor producători de suplimente nutritive.

Invitat la emisiunea Mistere la Granițele Cunoașterii, profesorul Pavel Chirilă a făcut o serie de dezvăluiri despre planul și strategia UE care poate duce la scoaterea de pe piață a plantelor medicinale. Problema este că acest plan se pune în aplicare chiar în aceste zile, fără ca oamenii să fie informați asupra ticăloșiei la care se lucrează în numele și folosul marilor corporații din industria medicamentelor.

Tocmai de aceea, vă recomand acest episod. Vizionare cu folos!

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/

P.S. Emisiunea Mistere la Granițele Cunoașterii poate fi urmărită, la Nașul Tv, în fiecare duminică de la ora 19:00 și în reluare miercurea, de la ora 12:30, și sâmbăta, de la ora 19:00.

Restul episoadelor pot fi vizionate aici: https://www.youtube.com/channel/UCJCPVMFxBFQYZw99RaNm_kg/videos


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii