Noutăți

Primul țap ispășitor al lui Dragnea: Ministrul Justiției Florin Iordache a demisionat!

Așa cum era de așteptat, cineva trebuia să iasă țap ispășitor din circul OUG 13. Nu a ieșit Dragnea, deocamdată, așa cum ar fi fost normal, și nici Guvernul Grindeanu, în ansamblul lui, pentru că înfrângerea PSD-ului ar fi fost prea mare. Mai rămăsese cineva: Ministrul Justiției Florin Iordache, în responsabilitatea căruia alianța PSD-ALDE va încerca să plaseze marea eroare strategică a puterii, pentru a reorienta supărarea mulțimii…

Iată ce a declarat acesta, astăzi, într-o conferință de presă: “Bună ziua. Am de făcut o declarație de presă. De când am venit la minister am făcut o serie de demersuri legale pentru a îndrepta niște situații. Pentru opinia publică nu a fost suficient, prin urmare, am hotărât să îmi înaintez demisia din funcția de ministru al Justiției”. 

Evident, nici Florin Iordache nu și-a asumat vreo greșeală în legătură cu conținutul ordonanței, pretinzând (prin interpretarea mesajului său) că lumea n-a înțeles ce a vrut să facă cu această ordonanță, că a fost o proastă comunicare. Și uite așa, Florin Iordache a stabilit două recorduri, primul în parteneriat cu Dragnea și Grindeanu: a mobilizat cele mai mari proteste din România ultimelor decenii și a marcat cel mai scurt mandat al unui ministru de justiție din istoria României.

Dar oare se va mulțumi strada cu acest sacrificiu făcut de partid pentru a a salva fundul căpeteniei?

Adrian Albu


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii