Noutăți

Primul ministru slovac: “Gata cu toleranța și Corectitudinea politică. Vom face ordine în comunitățile de țigani!”

 •  
 •  
 •  

Robert Fico, prim ministru al Slovaciei: “Nu mai tolerăm oamenii care profită de sistemul social, care îi hărţuiesc pe cetăţenii cinstiţi şi care deranjează liniştea din oraşe şi din sate. Ajunge cu toleranţa. Trebuie să punem ordine în comunitățile țigănești!

Nouă ne este teamă să spunem lucruri care nu sunt corecte politic şi, în felul acesta, extremiştii şi radicalii profită  și utilizează acest limbaj care le aduce un sprijin larg. Corectitudinea politică nu mai are loc în lumea aceasta.” (Mai multe aici: visegradpost.com)

Pe când și la noi adevărul spus în față? Pe când o să renunțe și presa și politicienii noștri la această mizerie comunistă numită Corectitudine Politică și care, în realitate, este noua cenzură impusă de marxismul cultural promovat din SUA în toată lumea?

Deși cu toții știm că imaginea de TARĂ A ȚIGANILOR ne este făcută de presa internațională datorită țiganilor plecați din România și care, în Occident, se ocupă cu cerșitul, cu prostituția, cu hoții și tâlhării, NU AVEM VOIE  să spunem “că un grup de țigani din România a făcut cutare infracțiune”, că nu e corect politic. Conform cenzurii, trebuie să spunem că “un grup de români a făcut acel lucru”. Sigur, ei sunt cetățeni români dar au o altă etnie și nu este nimic greșit să o definim în astfel de cazuri, pentru a nu se mai crea această confuzie lucrată în laboratoarele sorosite potrivit căreia ROM= ROMÂN.

Și încă ceva: când îi vor lua autoritățile la întrebări pe deținătorii de palate țigănești? Majoritatea românilor știu că cele mai multe astfel de castele sunt făcute pe bani obținuți din infracțiuni. DNA-ul, DIICOT-ul și restul instituțiilor nu au aflat încă? Dar poate că nu e corect politic să li se ceară socoteală, atâta vreme cât încă mai sunt români proprietari pe ceva în această țară!

Vai de democrația noastră de țară aflată sub ocupție!

Adrian Albu


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

1 Comment on Primul ministru slovac: “Gata cu toleranța și Corectitudinea politică. Vom face ordine în comunitățile de țigani!”

 1. Vasile Zarnescu // 9 aprilie 2017 at 19:07 // Răspunde

  Am publicat studiul „Romania va deveni groapa de gunoi etnic a Europei”. Primele patru episoade se găsesc aici:
  1. http://wikileaks-romania.blogspot.ro/2011/03/romania-in-pericol-etnic-cum-se.html
  2. http://wikileaks-romania.blogspot.ro/2011/03/romania-in-pericol-etnic-cum-se_30.html
  3. http://wikileaks-romania.blogspot.ro/2011/03/romania-in-pericol-etnic-cum-se_6625.html
  4. http://wikileaks-romania.blogspot.ro/2011/03/romania-in-pericol-etnic-cum-se_84.html
  .
  Al cincilea episod a apărut și pe portalul AlterMedia, care a fost închis la 1 martie 2016.
  Dacă voi găsi sponsori, le voi tipări într-o carte.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii