Noutăți

Primul medicament anti – SIDA din lume, refuzat de Ministerul Sănătății. Cum a fost ignorată o mare descoperire…

 •  
 •  
 •  

cristina-nicolescu-465x390

Cristina Nicolescu

În urmă cu 23 de ani, o româncă descoperea, în Africa, un medic care trata boli considerate incurabile, printre care și SIDA. L-a adus în țară, a investit în cercetare și a realizat un tratament unic în lume. Încercarea de a-l produce s-a lovit de refuzul autorităților. Acum, Cristina Nicolescu (profesor și consilier general al municipiului București), fiica româncei, a reluat cercetările și a dezvoltat produsul, ne informează evz.ro

Uimitorul doctor Cruz

De la Cristina Nicolescu am aflat că mama ei, Dorina Nicolescu, l-a descoperit, în timpul unei călătorii de afaceri, în capitala statului Congo, Brazzaville, pe doctorul Joseph Cruz. Se întâmpla în ianuarie 1993. „Atunci, mama s-a îmbolnăvit grav”, ne-a spus Cristina Nicolescu. Dorina a urmat un tratament care a durat circa o lună. În acea perioadă a izbucnit războiul civil și a fost nevoită să mai rămână în țara africană, până în luna noiembrie. Perioada aceea i-a permis să vadă cum dr. Joseph Cruz vindecă bolnavii de SIDA cu un produs 100% natural. Impresionată, Dorina Nicolescu se hotărăște să investească 200.000 de dolari în munca de cercetare a doctorului Cruz. După circa nouă luni reușește să ajungă în țară, iar anul următor, dr. Cruz vine în România. Dorina Nicolescu îi propune un parteneriat cu firma sa, Bibel Com SRL. Astfel, cei doi, Dorina Nicolescu și Joseph Cruz, fac primele demersuri de înregistrare a Colladeter.

medicament anti sida

Dorina Nicolescu și dr Cruz

Vindecați în 40 de zile

În cadrul procedurii de omologare, cei doi obțin și aviz de la ICECHIM care stabilește că produsul, care are la bază o plantă din Africa – cunoscută ca „Mimoza pudica linn” – este 100% natural. În 1994, buletinele de analize ale unor pacienți bolnavi de SIDA arată seronegativitate. Tratamentul injectabil, intravenos sau intramuscular este complet nedureros. Doctorul Cruz spunea că, după trei zile, (trei injecții) bolnavul grav nu mai acuză simptomele bolii, iar durata tratamentului este de 40 de zile. Cazul unui copil vindecat după ce medicii nu îi mai dădeau nicio șansă a făcut senzație la acea vreme. Totodată, un italian a devenit primul european diagnosticat cu HIV care s-a vindecat, în România, în urma tratamentului cu Colladeter. În anul 1995, firma Bibel și dr. Cruz obțin medalia de aur pentru medicamentul Colladeter la salonul internațional „Inventa 95”, organizat de OSIM.

Ministerul Sănătății nu vrea medicamentul

Totul s-a năruit după circa doi ani de încercări eșuate de a convinge Ministerul Sănătății să aprobe producerea medicamentului. „Comisia Medicamentului a refuzat participarea doctorului Cruz la testare și au cerut date care reprezintă indicii despre secretele medicale. În plus, ministerul nu a răspuns în niciun fel solicitărilor noastre, dacă e bun, dacă nu e bun acest medicament”, a explicat Cristina Nicolescu.

Ce se întâmplă acum cu acest medicament minune aflați aici: Evz.ro


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

2 Comments on Primul medicament anti – SIDA din lume, refuzat de Ministerul Sănătății. Cum a fost ignorată o mare descoperire…

 1. Catalin Dan Cârnaru // 6 iunie 2016 at 18:40 // Răspunde

  Și se mai supără câte unii când afirm că suntem conduși de criminali …

 2. Sa ma iertati, va rog, ca-mi permit sa intervin.
  Articolul original din Evenimentul Zilei din 04 iunie 2016, are la inceputul sau un paragraf pe care din neatentie, imi permit sa spun, l-ati omis, acesta fiind un paragraf foarte important pentru ca explica de fapt care este “problema” cu acest medicament. “Problema” acestui medicament este ca “…vindecă SIDA și alte boli considerate incurabile.”

  Ca vindeca sida nu ma surprinde, mai ales ca sida nu este o boala ci un sofism. “Problema” cea mare este ca vindeca si “alte boli considerate incurabile” cum ar fi cancerul. Paragraful cu pricina mai jos.

  “Un cunoscut mi-a spus, cu ceva timp în urmă, că o cunoaște pe fiica celei care a inventat medicamentul care vindecă SIDA și alte boli considerate incurabile. Susține că tatăl lui, bolnav de cancer, a fost tratat cu același medicament. Așa am cunoscut-o pe Cristina Nicolescu, profesor și consilier general al municipiului București. Ea ne-a relatat istoria acestei descoperirii uluitoare, ignorată de oameni cu funcții de decizie ale bolnavului sistem românesc.”

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii