AIM radionica curs online

Noutăți

Primul atentat terorist din istoria României a fost înfăptuit în 1920, de trei EVREI comuniști: Bomba a explodat în Parlamentul țării!!!

Astăzi se știe clar (chiar dacă presa evită cât poate să vorbească despre asta) că sistemul social și politic comunist este o invenție evreiască. Mai mult decât atât, se știe cu certitudine că evreii sunt autorii principali ai Revoluției Bolșevice din Imperiul Țarist, că Lenin și 75% dintre acoliții lui erau evrei, că Partidul Comunist Român a fost, atât la înființarea lui în anul 1921, cât și la preluarea puterii după Al Doilea Război Mondial, format majoritar din evrei!!! Cu alte cuvinte, Lumea le datorează în principal evreilor teroarea bolșevică și abuzurile comunismului.

Și ca să vă dați seama cât de sângeroși și demenți au fost evreii comuniști din România chiar de la începuturile mișcării în țara noastră, vă prezentăm un episod puțin cunoscut, peste care cărțile de istorie trec ușor (de ce oare?): Primul atentat terorist cu BOMBĂ realizat în România, mai exact în Parlamentul României, în anul 1920. Spicuim din articolele scrise pe această temă și din informațiile care există pe Wikipedia…

Wikipedia: La 8 decembrie 1920, Max Goldstein, Saul Osias și Leon Lichtblau, au pus la cale un atac terorist cu bombă artizanală plasată în sala Senatului României. Goldstein era șeful unui grup anarhist-terorist format din evrei comuniști, condus de Abraham Grinstein, șeful serviciului de terorism cu sediul la Odessa. Se bănuia că grupul lor nu a acționat singur, ci i-a avut drept complici și pe alții, ca Alecu Constantinescu, conducătorul aripii de extremă stângă a Partidului Socialist din România, care în 1921 s-a desprins din acesta și a format Partidul Comunist din România (cu numele provizoriu de Partidul Socialist Comunist).

evrei bolsevici

Deflagrația i-a ucis pe Ministrul Justiție, Dimitrie Greceanu, decedat la spital, și pe senatorii Demetriu Radu (episcop greco-catolic de Oradea Mare, ucis pe loc) și Spirea Gheorghiu (decedat la spital). În urma atentatului au fost și răniți printre care președintele Senatului, Constantin Coandă, episcopul ortodox Nifon și episcopul ortodox Roman Ciorogariu.

StelianTanase.ro: Făptasul era Max Goldstein, născut la Birlad, avea 23 de ani. I se zicea Ciungul sau “omul cu cârlig” pentru că mîna dreaptă îi fusese amputată în urma unei explozii pe cînd se afla în Rusia la o școala de terorism. Fusese deja condamnat în România la zece ani de închisoare pentru crime împotriva statului în 1920. In 1917/8 a dezertat la Odesa și s-a amestecat printre bolșevici, și românii extremiști, fiind o vreme garda de corp a lui Cristian Racovski. Întors în țară a fost prins, judecat, dar a reușit să evadeze din închisoare în condiții spectaculoase și să ajungă clandestin în Rusia. S-a întors îndoctrinat ca agent, stipendiat de la Moscova de Ceka, instruit să comită atentate. Era o mașinărie umană perfect antrenată să ucidă. Este deja un terorist profesionist. După atentatul de la Senat a fugit la Iași și Chișinău, apoi în Rusia.

A fost arestat din nou în noiembrie 1921 la Călugăreni (avea asupra lui 15 kg explozibil). Trecuse fraudulos frontiera la Giurgiu după ce trăsese asupra unui grănicer. A fost judecat în 1922 odată cu comuniștii arestați la congresul lor din mai 1921, în așa anumitul “proces din Dealul Spirii”. În iunie 1922 regele Ferdinand cu ocazia căsătoriei fiicei sale Marioara cu regele Iugoslaviei, la Belgrad a dat o amnistie. Nu se încadrau aici cei judecați pentru terorism. Procesul lui Max Goldstein și complicii lui Leon Lichtblau (în contumacie) și Saul Ozias a continuat. Max Goldstein a fost condamnat pe viață. A fost internat la Doftana unde a murit în octombrie 1925, dupa 57 de zile de greva foamei. Nu a regretat niciodata atentatul săvirșit, considerindu-l punctul culminant al vieții lui de ” revoluționar”.

atentat la senat

Historia.roCum s-au petrecut evenimentele… Explozia a avut loc la ora 14.30, înainte de reînceperea şedinţei de plen. Materialul explozibil a fost aşezat cu o seară înainte sub scaunul prezidenţial, lângă fotoliul regal şi cel al principelui moştenitor. Acesta era un obuz de provenienţă nemţească, obuz care fusese modificat şi căruia i se adăugase un ceas. Se pare că doar o treime din cantitatea pusă de atentator a explodat. Aceasta a fost suficientă însă ca toate geamurile Senatului să se facă ţăndări.

Ţinta era Octavian Goga. În primă fază nu s-a ştiut cine ar fi avut vreo intenţie să detoneze o bombă în Senatul României şi, timp de câteva zile, s-a crezut chiar că bomba a fost aruncată de cineva aflat la balcoanele destinate publicului. Ulterior, autorităţile şi-au dat seama că au de-a face cu o bombă cu ceas, ceea ce reprezenta o premieră.

Gruparea acuzată de atentat era cea a lui Max Goldstein, un evreu comunist, originar din Bârlad. Acesta, împreună cu Saul Osias şi Leon Lichtblau, au fost, de altfel, consideraţi vinovaţi. Goldstein nu era la primul atentat împotriva unor reprezentanţi de rang înalt ai statului român. Cu aproape o lună înainte, el încercase, fără succes, să arunce în aer trenul în care se afla ministrul Constantin Argetoianu, un aprig prigonitor al comuniştilor în perioada interbelică.


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

5 Comments on Primul atentat terorist din istoria României a fost înfăptuit în 1920, de trei EVREI comuniști: Bomba a explodat în Parlamentul țării!!!

 1. Atunci poate e cazul sa nu tot scuipam pe poporul rus văzând cine șanț vinovații.

 2. multe lucruri ni se ascund pt ca azi ti se pune pumnu in gura si anatema daca vorbesti de evrei ca au vini pt diverse nenorociri . ar trebui ca si ei sa-si ceara scuze unor state pt ce au facut. azi e moda ca rusii sint de vina pt tot uitindu-se de la cine a pornit istoria moderna a nenorocirilor

 3. “To determine the true rulers of any society, all you must do is ask yourself this question: Who is it that I am not permitted to criticize?” – Kevin Alfred Strom

  Iar evreii sunt un grup pe care nimeni in ziua de azi nu are voie sa-l critice. Nu spun ca Hitler si echipa n-au facut rahaturi, dar cu siguranta cei mai mari castigatori dupa al doilea razboi mondial au fost evreii. Atat de castigatori sunt incat te face sa te intrebi daca nu cumva chiar o mica parte din ei s-a aflat in spatele la toata treaba aia.

  Un lucru e cert. Nu exista structura decizionala in lumea asta fara sa nu vezi cativa evrei in ea. Sunt peste tot. Sunt supra reprezentati oriunde. Din cate stiu, si cred ca nu ma insel, guvernele imediat post decembriste au fost compuse majoritar din evrei. Va dati seama? Primele decizii din era libera, cica, au foat luate de niste unii cu origini la mama dracului. Acei unii care-s peste tot. Aceia despre care toata lumea intr-un final ajunge la concluzia ca sunt nocivi si ii alunga. Pot sa jur ca Romania ar fi avut alta soarta daca ar fi fost lasata in pace de evrei. Dar evreii nu lasa in pace pe nimeni vreodata. Iar arma lor este intotdeauna semanarea discordiei si a conflictului. Detin tot. Detin tot ce inseamna media si canale de comunicare: televiziuni, posturi de radio, ziare, reviste, tot. Hollywood este al lor. Sunt in spate la tot ce inseamna educarea maselor si carmuirea lor in directia “potrivita” prin spalat de creier. Facebook al lor. Tot ce faci si spui intr-un final va fi cunoscut de ei.

  Comunismul bolsevic a fost o prima incercare. Au crezut ca pot sa controleze lumea brutal si chiar au facut-o intr-o buna masura. Ulterior si-au dat seama ca nu merge chiar asa si au transformat-o…nuantat-o. Umbla la subconstient. Manipuleaza. De aia toate miscarile astea bolnave feministe si pro imigratie. Toate sunt parte din neo marxism. Scopul este acelasi intotdeauna. Toti la fel. Toti la fel de supusi si la fel de saraci si la fel de prosti. Este mai usor de stapanit o lume intreaga de oi retardate decat indivizi cu identitate bine definita.

  Iar toate astea n-au inceput de acum de curand. De sute de ani se lucreaza la asta. Primul pas a fost eliminarea monarhiilor si a o buna parte din mosierii/bogatii lumii. Daca vrei sa conduci umanitatea, nu te apuci sa te bati cu fiecare in parte la nivel local ca nu poti. Dar poti manipula pe cine trebuie pentru a crea miscari populare impotriva conducatorilor actuali. Pe aia trebuie sa-i elimini primii. Ulterior, pas cu pas, elimini natiunile. Exact la faza asta suntem acum. De aia toate aliantele astea. Vezi UE care este un fel de pionier in sensul asta.

 4. Chiar daca nu toti evreii sunt comunisti, cu siguranta toti comunistii au fost si sunt evrei. Au reusit sa ne interzica, prin actuala putere, chiar si sa vorbim – cu recunostinta, ar trebui – despre acei patrioti si constiinta lor nationala absolut sublima, care s-au sacrificat ca sa le tina piept si au sfarsit asasinati.

 5. Dragi patrioti, incercati sa faceti opusul – sa vorbiti la fiecare colt despre evrei si despre naravul lor nociv, sa afle lumea adevarul. Vedeti ce iese si luptati cu aceasta. E o lupta continua in care pierdeti daca stati numai cu constatarile si tinguiala. Luati exemplu de la O. Goga. Amin.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii