Noutăți

Primăria Clujului va interzice în viitor PARADELE GAY. De ce?

 •  
 •  
 •  

Digi24: Primăria orașului Cluj a luat decizia de a interzice, pe viitor, paradele gay și mitingurile LGBT, după scandalul de sâmbătă, când actrița Oana Mardare a fost săltată de jandarmi pentru că ar fi tulburat liniștea unei manifestații de susținere a familiei tradiționale, scrie Monitorul de Cluj.

Actrița Oana Mardare a mers, sâmbătă, la mitingul de susţinere a familiei tradiţionale din Cluj-Napoca şi a comentat la una dintre replicile vorbitorilor, fiind apostrofată de mulţime. Ulterior, ea a fost îndepărtată de jandarmi din Piaţa Avram Iancu, fiind cercetată pentru ”tulburarea desfăşurării normale a unei manifestări autorizate”.

“Noi am făcut ceea ce trebuia, am aprobat cele două manifestații. Din păcate, la una dintre manifestații s-a escaladat mult prea mult toată situația și ar fi putut să fie o chestiune elegantă și să arate că orașul de pe Someș e un oraș cosmopolit, deschis, tolerant în care au loc absolut toți. Eu cred că o manifestare este suficientă, au spus ce au avut de spus (n.red. comunitatea LGBT), și-au exprimat punctul de vedere, sunt și alte orașe din România în care pot să-și desfășoare activitățile”, a declarat, marți dimineața, viceprimarul Dan Tarcea la un post de radio, potrivit Monitorului de Cluj.

Citește mai mult: Digi24


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

3 Comments on Primăria Clujului va interzice în viitor PARADELE GAY. De ce?

 1. Foarte bine! Nu ar fi trebuit sa aprobe nici macar una! Nu avem nevoie sa vedem defiland niste dezaxati cu pretentia de normalitate.

 2. Este interesant cum Oana Mardare n-a protestat si in fata manifestariilor antiromanesti ale lui Cristian Rusu! // 5 iulie 2017 at 16:06 // Răspunde

  ste ingrijorator cum un actor nu a putut controla situatia fiind un expert in arta improvizatiei si mediator al publicului! De ce oare?

  Asa cum dumneai nu-i place sa i se pertube spectacolul de cei care ii sunt opozanti tot asa trebuia sa nu intervina in mitingul respectiv!

  Va informez ca actrita Oana Mardare a vorbit si la postul tv Arte dupa ce Cristian Rusu a declarat de Cluj ca-i unguresc si Ceausescu i-a inscenat un trecut romanesc peste cel legitim unguresc.

  Este foarte interesanta aceaste coincidente! Oare cine a facut selectia artistilor care au reprezentat Clujul la Arte Metropolis?

  Va rog sa vizionati video-ul cu emisiunea Metropolis Cluj-difuzata pe 28 mai de tv ARTE , dati cick pe imagine unde scrie Metropolis pentru accesa video-ul :
  http://sites.arte.tv/metropolis/fr/cluj-napoca-metropolis

  Este interesant cum Oana Mardare n-a protestat si in fata manifestariilor antiromanesti ale lui Cristian Rusu ce creeza anti-monumente contra lui Mihai Viteazu !
  sau la alte manifestari patriotice!!

 3. Cum se poate contesta propaganda antiromaneasca la tv ARTE // 6 iulie 2017 at 15:02 // Răspunde

  Pentru a contesta emisiunea antiromaneasca difuzata de tv ARTE, adica,

  http://sites.arte.tv/metropolis/fr/cluj-napoca-metropolis

  va rog sa scrieti la:

  https://www.arte.tv/question/?lang=fr

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii