Noutăți

Primar meseriaș: Puieţi de mesteacăn achiziționați cu 1.800 de lei bucata!!! Ce a zis DNA-ul în acest caz…

  •  
  •  
  •  

Digi24.ro: Primarul oraşului Ghimbav din judeţul Braşov, Dorel Toma, a aprobat achiziţia unor puieţi de mesteacăn cu 1.800 de lei bucata, preţul fiind supraevaluat de 100 de ori, potrivit referatului prin care procurorii DNA au cerut arestarea preventivă edilului şi a altor inculpaţi cercetaţi într-un dosar de corupţie.

“Puieţii de mesteacăn au fost achiziţionaţi în perioada 2009-2010 cu preţuri cuprinse între 1.510 lei/bucată fără TVA şi 1.800 de lei/bucată fără TVA, în condiţiile în care preţul pe bucată pentru un astfel de produs practicat de comercianţii de profil (RNP Romsilva) era cuprins între 12 lei/bucată fără TVA şi 48 lei/bucată fără TVA, în funcţie de soi, înălţime şi circumferinţă – preţ supraevaluat de aproximativ 100 ori”, se precizează în referatul întocmit de procurorii Serviciului Teritorial Braşov al DNA, citat de Agerpres.

Conform aceleiaşi surse, edilul a aprobat şi alte achiziţii la preţuri cu mult mai mari decât cele ale pieţei. Este vorba de puieţi de salcie şi de tei la preţuri supraevaluate de 30 de ori, stingătoare de incendiu la preţuri supraevaluate de opt ori, sau coşuri de gunoi stradale la preţuri supraevaluate de trei ori.

Citește mai mult: Digi24.ro


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii