AIM radionica curs online

Noutăți

Prim-ministrul Suediei: “Vom obliga preoții să cunune cuplurile homosexuale!!!” Expert ONU: “Libertatea religioasă trebuie restrânsă dacă se opune homosexualității”

Să începem cu câteva ÎNTREBĂRI DE BARAJ: De ce ar vrea homosexualii și lesbienele să fie cununați în interiorul unei religii care condamnă sodomia ca pe un păcat capital? Doar așa, la mișto, ca o provocare supremă la adresa religiilor? Cum sa obligi un preot, în numele libertății de expresie și conștiință, să facă lucruri împotriva propriilor convingeri, împotriva dogmelor propriei religii? Nu e o astfel de acțiune un atac frontal și total la adresa creștinismului, dominant în societatea occindentală? Nu se urmărește constrângerea preoților la un astfel de compromis pentru a goli de sens actul religios? Evident ca da! Iar pasul următor va fi cenzurarea textelor biblice și eliminarea pasajelor care deranjează, totul în numele LGBT…

În decursul timpului comunitatea LGBT s-a făcut cunoscută prin nenumărate acte de profanare și batjocorire a simbolurilor creștine, în public și în modul cel mai odios – de la urinarea pe cruci, la batjocorirea lui Iisus (vezi foto mai jos). În același timp, însă, politica neomarxismului cultural, care este de același tip cu filozofia bolșevicilor comuniști, doar că în cealaltă extremă, urmărește să facă din creștinism o jucărie a cuplurilor homosexuale. Vi se pare vreo logică în acest demers? Ei bine, că e sau nu e logic, s-a ajuns până acolo încât preoții să fie obligați să facă lucruri împotriva propriilor convingeri și a normelor propriei religii. Cel mai nou caz de tentativă odioasă de abuz anti-creștin e pe cale să se petreacă în Suedia unde prim ministrul acestei țări vrea, nici mai mult nici mai puțin, decât să oblige preoții să cunune cuplurile homosexuale…

blasfemie 1

blasfemie 2

blasfemie 3

Sputnik.md: <<Prim-ministrul suedez, Stefan Lofven a sugerat că toți preoții Bisericii Suedeze trebuie să fie obligați să cunune cuplurile gay, în pofida poziției Bisericii Luterane prin care membrii clerului trebuie să dispună de dreptul să refuze cununia persoanelor de același sex.

„Căsătoriile” între persoane cu preferințe homosexuale au fost legalizate în Suedia în anul 2009, însă preoților le-a fost rezervat dreptul să refuze efectuarea ceremoniei de cununie, conform legislației naționale...

Acest lucru s-ar putea schimba, sugerează în comentariul său despre rolul preoților în societate oferit de Lovfen unei reviste bisericești.

Prim-ministrul a declarat în cadrul interviului că „preoții care refuză să cunune cuplurile homosexual trebuie să-și caute o altă vocație. Noi, social-democrații, lucrăm pentru a ne asigura că toți preoții vor cununa toate persoanele, inclusiv cuplurile homosexuale”, a declarat Lofven în interviul oferit revistei Kyrkans Tidning.

„Vedem aici o paralelă cu medicul care refuză să efectueze avortul. Dacă activați în calitate de medic și refuzați să efectuați un avort, poate că ar trebui să vă căutați o altă ocupație… Același lucru e valabil și pentru preoți”, a mai declarat el.>>

Lucrurile nu se opresc însă aici: chiar și ONU  a devenit instrument de propagandă al intereselor LGBT. Astfel, noul expert LGBT la ONU ne spune că Libertatea religioasă „nu este absolută” și că trebuie restrânsă dacă se opune homosexualității.

*****

Ortodox.info: <<Națiunile Unite s-au dotat cu un expert și apărător al LGBT. Acesta se numește Vitit Mountarbhorn, e tailandez, profesor de Drept și, bineînțeles, homosexual militant.

Proclamat de organul suprem la nivel global ca „Expert ONU în problemele LGBT”, acesta a subliniat strategia pe care vrea să o pună în aplicare pe durata celor trei ani a mandatului său. Mountarbhorn și-a încadrat programul într-unul mai vast, numit Sustainable Development Goals (Scopurile Dezvoltării Durabile), de unde reiese strânsa legătură cu LGBT-ul.

Acesta a promis abrogarea legilor împotriva sodomiei și a căsătoriilor dintre persoanele cu același sex. Va interzice prin lege să se mai vorbească despre orice tendință LGBT ca fiind o „boală” sau o „tulburare”. Va integra atât empatia pentru gender (identitate de gen), cât și divestitatea sexuală încă din copilărie etc..

Mountarbhorn a cerut de la UNESCO să se îngrijească de educația primară, deoarece în modul acesta copiii „vor fi născuți și crescuți de la vârste fragede” cu adevărate concepte față de „orientarea sexuală și identitatea de gen”. Acesta a avertizat că orientările sexuale „nu sunt categorii închise” și a promis protecția sa oricărei alte orientări inimaginabile momentan.>>  Poate necrofilia și zoofilia? Eventual dezincriminarea pedofiliei?

****

Asta e lumea în care trăim și va fi din ce în ce mai rău. Și asta pentru majoritatea oamenilor sunt prea proști sau lași pentru a se opune…

Adrian Albu


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

4 Comments on Prim-ministrul Suediei: “Vom obliga preoții să cunune cuplurile homosexuale!!!” Expert ONU: “Libertatea religioasă trebuie restrânsă dacă se opune homosexualității”

  1. Vai de noi oamenii

  2. Eu ma intreb altceva:Se incearca aducerea islamistilor in europa DA?Se incearca legalizarea casatoriilor intre persoane de acelasi sex DA?Oare ce o sa se intimple cind cele 2 grupari vor da NAS IN NAS???Islamisti o sa-i pupe pe LGBT???!!!

    • Printului acestei lumi ii place la nebunie antagonismul. De fapt ii place la nebunie razboiul si mai ales moartea.

  3. Se vede foarte clar ca acest individ are buba la cap fiind un satanist periculos .
    Este grav ca un nebun ajunge prim ministru in afara balamucului .

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii