Noutăți

Președintele Iohannis a anunțat că va participa la Referendumul pentru Căsătorie din 6/7 octombrie

ActiveNews.ro: Președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat că va participa la Referendumul pentru definirea Căsătoriei din 6/7 octombrie, anunță știripesurse. 

De-a lungul celor trei ani, de la începerea inițiativei cetățenești și până la adoptarea de către Parlament a acesteia, Președintele a fost un critic constant al modificării Constituției în sensul protejării căsătoriei.

Inițial, acesta a spus că este fanatism religios, după care într-o discuție cu reprezentanți ai activiștilor LGBT, în aprilie, Klaus Iohannis a cerut legi care să combată eventuala „discriminare” ce ar fi prezentă în societatea românească în legătură cu acest subiect.

Întrebarea la care vor răspunde alegătorii cu „da” sau „nu” este „Sunteți de acord cu legea de revizuire a Constituției României în forma adoptată de Parlament?”, referendumul urmând să aibă loc pe parcursul a două zile, în 6 și 7 octombrie. Conform sursei citate, Președintele ar fi făcut anunțul la New York, acolo unde participă la Adunarea Generală a ONU.


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii