Noutăți

Președintele Comisiei Europene crede că UE se poate destrăma și că va urma războiul

  •  
  •  
  •  

După ce, de decenii, birocrații nealeși de nimeni de la Bruxelles au pus pe butuci întreaga uniune (criza imigranților și obsesia lor de a islamiza Europa din motive “umanitare” fiind ultima ispravă de care se fac responsabili), astăzi, prin vocea președintelui Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, aceștia vin cu un pachet de măsuri prin care speră să mai amăgească o dată națiunile Europei.

„Va dispărea Uniunea Europeană de pe scena internaţională şi îi va lăsa pe alţii să modeleze lumea?” Este întrebarea crucială pe care preşedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, a lansat-o în faţa Parlamentului European cu ocazia prezentării discursului anual despre Starea Uniunii, conform Adevărul.ro, care ne mai informează că: <<Jean Claude Juncker nu a trebuit să consume prea mult timp din discursul său pentru a descrie Starea Uniunii. „Europa se află în plină criză existenţială”, a spus preşedintele Comisiei. Mai rău de atât nu poate fi decât sfârşitul. Iar pentru Europa, sfârşitul visului unităţii europene înseamnă categoric sfârşitul păcii şi al prosperităţii. (…) Precizările sale în legătură cu planul de salvare nu i-au liniştit pe naţionaliştii lui Le Pen sau pe cei ai lui Farage. Din băncile lor s-au auzit pe toată durata discursului, comentarii şi vociferări, iar Juncker nu a fost deloc menajat: „un bătrân fără idei care va îngropa Europa” a fost una dintre cele mai blânde remarci la adresa sa.>>

În schimb, reprezentanții marilor grupuri politice din UE, alea care au susținut toate deciziile sinucigașe fără rezerve, l-au apalaudat pe acesta, susținându-i ideile.

Ceea ce este cert, este faptul că nu putem avea încredere în grupurile de interese care au pus sub semnul întrebării existența statelor naționale în UE. Dacă este să fie o reformă reală, pentru un viitor adevărat al uniunii, atunci aceasta trebuie începută cu debarcarea troicii europene, lucru care sperăm să se petreacă cât mai curând. O Europă unită nu poate exista cu adevărat decât într-o… dictatură de tip stalinist în care națiunile etnice își vor pierde însemnătatea (lucru spre care ne conduc actualii lideri ai UE) sau într-o Europă a națiunilor bine conturate! Parcă ne-am dori a doua varinată, nu?

Daniel Roxin

Află mai multe despre planul propus de Junker aici: Adevărul.ro


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

3 Comments on Președintele Comisiei Europene crede că UE se poate destrăma și că va urma războiul

  1. Domnule Roxin, locuiesc in Austria de 5 ani si pot sa vorbesc in cunostinta de cauza. Linia rosie a fost trecuta de mult.Chiar daca ar fi stopata total emigratia musulmana islamizarea este ca si facuta. Europenii fac un copil , musulmanii fac 8 copii. Este numai o chestie de timp pana vor domina. Singura solutie ar fi expulzarea masiva. Din pacate nu se vrea, ba din contra papusarii mai aduc cateva milioane.

  2. Am aflat din presa zilele trecute ca Germania si-a inchis ambasada si consulatele din Turcia. Asta nu e un semn ca suntem extrem de aproape de un razboi?

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii