Noutăți

Presa de la Moscova îi sfătuiește pe ruși să facă provizii pentru un posibil război nuclear între SUA și Rusia

 •  
 •  
 •  

Digi24,ro: Presa de stat de la Moscova, cunoscută pentru manipulările pe care le-a făcut în trecut, a început să instruiască populația cum să procedeze în cazul izbucnirii unui război nuclear între Rusia și SUA.

Cap de listă este postul de televiziune de stat Russia 24, care a început să instruiască populația cum să procedeze cu proviziile în cazul izbucnirii unui război nuclear între Rusia și Statele Unite, transmite The Moscow Times.

Un prezentator al emisiunii Vesti 24, care stătea în fața unei fotografii cu un nor nuclear, le-a recomandat telespectatorilor ruși, cu patru zile înaintea atacului asupra Siriei de către SUA susținut de Marea Britanie și Franța, în timpul unui „instructaj de supraviețuire alimentară”, să facă rezerve „mai mari de apă și mai puțin de dulciuri”, pe lângă stocuri de conserve și pungi cu ovăz.

Postul de știri Russia 24 a mai relatat zilele trecute că s-a creat o isterie despre un al Treilea Război Mondial, înainte să ofere sfaturi de cumpărături „pentru cei care au intrat în panică”: la cumpărăturile pentru dulapul de provizii pentru război să fie evitat dulciurile, pentru că doar cresc pofta de apă. În plus, rușii au fost sfătuiți să strângă cât mai multă apă.

Citește mai mult: Digi24.ro


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

6 Comments on Presa de la Moscova îi sfătuiește pe ruși să facă provizii pentru un posibil război nuclear între SUA și Rusia

 1. In schimb, pe noi, romanii nu ne mai sfatuieste nimeni nimic, pt ca, probabil, in anumite Laboratoare oculte am fost deja etichetati cu eticheta “carne de tun” in razboiul altora(al marilor puteri), ce se prefigureaza.

 2. in cazul unui asemenea conflict noi care sintem atit de aproape de rusi vom fi victime sigure caci partenerul asazis strategic sua ne va sacrifica fara remuscare.singurul lor interes fata de noi a fost pozitia geografica si prostia guvernantilor ce au pus b.o.t.u la minciunile lor.nu va facem iluzii ca ne vor apara

 3. Din observatiile mele, parteneriatul cu SUA a fost si este in continuare un ideal dorit si asteptat de multe zeci de ani de majoritaea covarsitoare a populatiei din Romania. Politicienii doar au pus in practica vechiul si mult doritul vis al romanilr de a fi prieteni cu americanii si de a fi salvati si aparati de ei.

  • Asa este, doar ca acest parteneriat(a se citi, sclavie autoimpusa) ne costa si ne va costa extrem de mult, in sensul ca poporul roman va avea de dus o Cruce tare grea!

 4. Consider ca cei care isi autoimpun sclavia nu sufera prea mulr ci doar isi traiesc viata in acord cu nivelul lor de intelgere si aspiratie al vietii lor la un moment dat.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii