Noutăți

Premierul Slovaciei: Nu suntem în stare să integrăm romii, dar vom integra milioane de imigranți musulmani cu o cultură total diferită de a noastră?

Premierul slovaciei, Robert Fico, a făcut afirmații incendiare, dar în același timp pline de bun simț, în fața a peste 2.500 de oameni, printre care și diplomați străini. În discursul său, premierul a spus că țara sa va respinge din nou cotele obligatorii de imigranți, dacă se va încerca impunerea lor încă o dată, și a cerut Comunității Europene să se implice în rezolvarea cauzelor fenomenului imigraționist, și nu în gestionarea efectelor, acuzând politica europeană de imigrație care, în opinia lui, a eșuat cu totul.

Vorbind despre ipocrizia liderilor UE, Fico a spus:  “Haideți să nu ne prefacem că nu vedem frica oamenilor — nu doar în Slovacia, ci și în întreaga Europă. Haideți să nu ne prefacem că nu vedem cauzele acestui fenomen și să nu ne mai prefacem că suntem capabili să rezolvăm problema primindu-i pe toți (imigranții) cu brațele deschise — indiferent că e vorba de imigranți economici sau oameni care chiar sunt puși în situația de a-și salva viețile, sănătatea și familiile. Haideți să fim sinceri, nici măcar nu suntem în stare să ne integrăm proprii cetățeni de etnie romă — și sunt sute de mii—, cum să fim capabili să integrăm oameni care au un stil de viață și o religie total diferite?” (Active News)

Desigur, pentru scavii sistemului (fie ei jurnaliști sau politicieni) un astfel de discurs este naționalist. Dar oare a lupta pentru protejarea națiunii pe care o reprezinți nu este prima datorie a celor care conduc o țară?

Și să nu uităm că criza arabă nu este provocată de Slovacia, Ungaria sau România, ci de SUA, Israel, Franța sau Marea Britanie. Prin urmare, dacă au ținut neapărat să destabilizeze țările arabe, ca să le ia petrolul, nu ar fi normal ca toți imigranții să ajungă în Sua, Israel, Franța sau Marea Britanie? Sigur că așa ar fi normal! Dar cum să ceri corectitudine și normalitate din partea marilor rechini?

În orice caz, politicienii români ar trebui să îi aibă exemplu pe politicienii polonezi, slovaci sau unguri care chiar apără interesele țării lor. Dar pentru asta nu ar trebui să aibă caracter de slugi, iar România să nu fie o țară sub ocupație! Din păcate, ai noștri ne-au vândut de mult!

 


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

5 Comments on Premierul Slovaciei: Nu suntem în stare să integrăm romii, dar vom integra milioane de imigranți musulmani cu o cultură total diferită de a noastră?

  1. Wow!Jos palaria!Are curaj si pe deasupra si un creier pe care il foloseste!Robert Fico ar fi bun in locul lui Merkel!

  2. este o rara avis printre politicieni , dar oare se va face auzit de pasarile de prada ce tot prada . cine gandeste normal , nu are cum sa izbandeasca in asta lume a minciunii si hotiei .

  3. Bravo lor! Toate cersetoarele din Suedia sunt gravide gata sa nasca (sunt cate 3-4 la fiecare intersectie, si la fiecare magazin, si cate 10-15 intr-un pe langa centre comerciale, cate 10-15 in parcuri publice). Poate ca ii integreaza Suedezii. NGO-urile “huma-anitare” se ocupa cu invazia non-europenilor.

  4. Domnule Robert Fico, va felicit pentru curajul si adevarul spus despre politicienii romani si despre intelegerile dintre marile puteri ale lumii! Referitor la Romania, cat de simplu, corect si adevarat a evidentiat situatia noastra. Ce mai putem face cu acesti ‘alesi’ ai poporului? Usor de spus greu de realizat.

  5. Foarte adevarat, jos palaria in fata lor ( Fico si Orban)….ei chiar isi apara interesele natiunilor lor….ai nostri dorm, ca de obicei, vind tot si altceva nu mai conteaza

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii