Noutăți

Prânzul în mijlocul unei cascade. Modul inedit în care se poate lua masa la un restaurant din Filipine

Situată în provincia Quezon din Filipine, Villa Escudero este o stațiune faimoasă în întreaga lume datorită hotelurilor luxoase și a atmosferei exotice pe care turiștii o întâlnesc aici. Însă ceea ce a adus faima sa internațională deplină este restaurantul cu cascadă care le permite clienților să se bucure de o masă plăcută chiar la poalele unei mici căderi de apă.

În cele mai multe cazuri, apropierea de o cascadă se poate dovedi periculoasă, dar nu și la acest restaurant. Aici, oamenii sunt încurajați să-și scoată încălțămintea și să vină la masă în pantaloni scurți, pentru a nu se uda pe haine.

Labasin, cum se numește acest loc special, îi invită pe clienți să guste din mâncărurile tradiționale filipineze, în timp ce apa proaspătă de izvor le curge peste picioare, ceea ce face ca aceasta masă să fie o experiență unică. După cum vă puteți imagina, nu este nici pe departe la fel de impresionantă ca și Niagara, dar amintirile cu siguranța vor fi de neuitat. Cuvintele nu fac această fantastică atracție turistică atractivă, așa că vom lăsa fotografiile să vorbească.

waterfall-restaurant-4[3] waterfall-restaurant-3[2] waterfall-restaurant-2[2] waterfall-restaurant-1[2] waterfall-restaurant-5[2]

sursa: http://www.odditycentral.com/pics/filipino-restaurant-at-the-foot-of-a-waterfall.html

traducere și adaptare: Radu Ungureanu


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii