Noutăți

Povestea emoționantă a puiului de cerb salvat de un om

Darius Sasnauskas avut șansa de a observa de la distanță nașterea a doi pui de cerb, în apropiere de Parcul Național Yellowstone din SUA. Din păcate, unul dintre pui s-a născut cu un picior rupt și fiind rânit, a fost lăsat în urmă de mama sa, speriată probabil de animalele prădătoare din zona parcului.

Văzând puiul abandonat, Darius s-a hotărât săl îngrijească el, legătura de prietenie dintre cei doi devenind extrem de emoționantă și frumoasă.

”Cu atât de multe animale de pradă în jur, puiul de cerb nu ar fi avut nicio șansă să supraviețuiască pe cont propriu. Eu nu suport păstrarea animalelor sălbatice ca animale de companie, dar aceasta a fost o situație specială„, a notat acesta pe contul său personal de facebook.

cerb3 cerb2 cerb

A adus cerbul acasă, i-a bandajat piciorul cu nișțe cutii de carton strânse cu ajutorul unor fașe și a încercat să-l învețe să meargă din nou. După câteva săptămâni de antrenament zilnic și hrană cu ajutorul biberonului, cerbul și-a revenit iar împreună au plecat în pădurile din jur în căutarea familiei. După mai multe zile petrecute în pădure, într-o seară, când Darius își pierduse speranța, mama cerbului își face apariția în zonă, iar acesta a fost nevoit să își ia rămas bun de la prietenul său necuvântător.

Înregistrarea de mai jos este făcută în perioada în care puiul a fost sub grija lui Darius, acesta prezentând lumii întregi povestea cu final fericit a „copilului” de cerb, cum l-a numit el.


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

1 Comment on Povestea emoționantă a puiului de cerb salvat de un om

  1. Am urmărit cu interes tot filmul.

    M-a impresionat în mod deosebit atmosfera pozitivă şi plină de armonie pe care a creat-o acest bărbat în jurul său. Până şi câinii au înţeles că puiul de cerb trebuie îngrijit, mângâiat şi păzit. Şi au participat cu entuziasm la însănătoşirea lui.

    Darius Sasnauskas este un om cu adevărat fericit. A salva şi îngriji un animal este un lucru mare. Un om care face spontan acest lucru nu poate fi decât fericit şi mulţumit că nu-şi trăieşte viaţa în zadar.

    Respect mult pentru acest Om.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii