Noutăți

Povestea aplicației Zoom… Succesul dobândit “peste noapte” a fost construit în 9 ani de zile (Video)

Zoom a devenit în prezent cea mai importantă rețea de socializare din lume, fiind folosită zilnic de mulți oameni pentru a lucra sau pentru a ține legătura cu cei apropiați.

Deși nu respectă rețeta tradițională pentru o rețea de socializare, fiind un serviciu de videoconferințe, Zoom are acum mai multe descărcări decât Snapchat sau Tiktok, scrie CNN.

Platforma veche de 9 ani a devenit preferată nu doar pentru ședințe video sau cursuri online, ci și pentru activități desfășurate în timpul liber. Pe Zoom se fac petreceri, reuniuni familiale, slujbe religioase sau întâlniri…

Compania Zoom s-a lansat în 2011, când Eric Yuan, fondator și CEO, a părăsit Cisco, unde fusese unul dintre cei mai importanți ingineri ai platformei video WebEx.

În aprilie 2019, când Zoom și-a făcut intrarea pe burse, a obținut rezultate mai bune decât companii cunoscute precum Uber sau Lyft, deși acestea au derulat oferte publice inițiale la momente apropiate.

Încă de la începutul tranzacționării publice, investitorii au arătat încredere în viziunea lui Yuan, expusă într-o scrisoare către acționari: “Video este viitorul comunicării“.

Citește mai mult: Digi 24


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii