Noutăți

Posibil doar în România, ASTĂZI: să fii angajat în Ministerul Justiției la 4 luni după ce ai ieșit din închisoare, unde ai fost condamnat pentru tentativă de omor!!!

Pușcăriași aleși primari chiar dacă erau după gratii… Condamnați penali în Parlamentul României… Infractori angajați la Ministerul Justiției… Cu alte cuvinte, singura țară din Europa în care lupul ajunge angajat paznic la oi este România!

Cum e posibil așa ceva? O să ne tot întrebăm și o să ne crucim și la bătrânețe, într-atât de bolnavă este această țară, într-atât de mult este infectat tot sistemul de mizeria nepotismului și a corupției.

andrei-placinta1

Andrei Plăcintă – primul din stanga

Ultimul caz straniu este cel al fiului senatoarei Sorina Plăcintă, Andrei Plăcintă, care în 2010 a avut o tentativă de omor pentru care a făcut închisoare. Ieșit acum 4 luni de la mititica, stupoare, a ajuns să fie angajat la Ministerul Justiției ca traducător-interpret, deși te-ai aștepta ca măcar aici oamenii cu cazier să nu poată fi angajați. Practic pagina Ministerului Justiției îl prezintă fără jenă pe zănaticul tânăr ca om de bază și încredere, care poate fi căutat de clienți dacă au nevoie de serviciile lui.

pagina-minister

Cine știe, poate mai nou experiența de pușcăriaș o fi un atu în interiorul ministerului. Vorba aia, Plăcintă e un om care cunoaște o închisoare și din interior și din exterior, nu doar din cărți precum alți amărâți din minister, fără o astfel de expertiză…

Dar probabil că altul este argumentul în favoarea angajării lui aici: Andrei Placintă a absolvit prestigiosul Colegiu Beau Soleil din Villars-sur-Ollron din Elveția, pentru care mama sa, senatoarea Sorina Plăcintă, ar fi plătit în cei șase ani de școlarizare onorabila sumă de 500.000 de euro. Că, na, la aptitudinile băiatului, nu te joci cu educația lui! Ca dovadă!

Adrian Albu


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

2 Comments on Posibil doar în România, ASTĂZI: să fii angajat în Ministerul Justiției la 4 luni după ce ai ieșit din închisoare, unde ai fost condamnat pentru tentativă de omor!!!

  1. Domnul Roxin mai Sant și italienii,doar ca acuma cei de la 5 stele, au început sa facă curățenie deși șanț în opoziție.

  2. Asta este doar o alta dovada ca mafia politica functioneza inca de minune, prin coalitia celor doua mari partide. DNA trebuie sa indeparteze din justitie indivizii care-si bat joc de lege si de romani pentru ca ne sufoca si ne distrug aceste bande de interlopi aliate cu politicienii si coruptii din justitie.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii