-->

Noutăți

Polonia și Ungaria blochează includerea „drepturilor LGBTIQ” în legislația UE

ActiveNews.ro: Reprezentanții Poloniei și Ungariei au dat din nou peste cap planurile Uniunii Europene, folsindu-și dreptul de veto la includerea acronimului “LGBTIQ” într-o declarație comună a miniștrilor muncii și afacerilor sociale, document menit să promoveze „egalitatea între sexe în era digitală”, scrie LifesiteNews.

LGBTIQ este acronimul privind comunitatea persoanelor care își derivă identitatea de la lesbianism, homosexualitate, bisexualitate, transgenderism, intersexualitate sau de la o abordare „experimentală a sexualității”.

Miniștrii europeni din domeniul ocupării forței de muncă și al afacerilor sociale formează Consiliul pentru Ocuparea Forței de Muncă, Politică Socială, Sănătate și Consumatori (EPSCO), organism care se reunește de patru ori pe an. Concluziile oficiale ale Consiliului EPSCO, care a avut loc la 6 decembrie, se referă acum la “egalitatea de gen, tineret și digitalizare”.

Pentru a calma celelalte state membre, nemulțumite  de veto-ul Poloniei și al Ungariei, Austria, în calitate de deținător al Președinției Consiliului European, a adăugat totuși o referire la „LGBTIQ”.  Această completare este considerată însă doar o „concluzie prezidențială”, care nu are importanta juridică a concluziilor oficiale ale Consiliului.

Polonia și Ungaria sunt considerate deja „oile negre” ale  Uniunii Europene când vine vorba de agenda de extremă stânga, globalizată a UE. Atât Polonia, cât și Ungaria au luptat în mod constant împotriva redefiniriii căsătoriei și a familiei, a îndoctrinării LGBT a copiilor și a relocării forțate a migranților în interiorul granițelor lor. (ActiveNews.ro)


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

3 Comments on Polonia și Ungaria blochează includerea „drepturilor LGBTIQ” în legislația UE

  1. E bine ce face Polonia si cealalta tara care o parte din al ei popor se afla in minoritate la noi.

  2. Este exact diferentza intre niste state demne, responsabile si relativ independente(pt ca si-au cedat o parte din ea, Bruxellului) si o Colonie Bananiera, asa cum este cazul Romaniei de astazi, in care strainii fac jocurile!

  3. Străpungela Fundulache // 20 decembrie 2018 at 5:04 // Răspunde

    Vlad… tu ești Țepeș? Eu sunt țeapa ta. La cine in fund mă bagi ai de ales intre 99% din români, nu cred că sunt destulă, dar ajung pt ăia ce au fost crescuți în comunism învățați să mintă, pentru urmașii lor și generația asta mai noua cu ochii beliți la ecran. Ce zici mai facem ca pe vremuri?

    Cu drag, Străpungela

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii