Noutăți

POLIȚIA INTERNETULUI a fost instituită în mod OFICIAL pe rețelele de socializare. Totul va fi CENZURAT!!!!!!

 •  
 •  
 •  

Evz.ro: Mai multe rețele sociale, printre care Facebook, Google, Twitter și YouTube, ca și gigantul Microsoft, au semnat la sfârșitul lunii mai condul de conduită al Comisiei Europene, prin care se angajează să blocheze sau să șteargă în 24 de ore mesajele pe care le consideră incitatoare la ură și violență.

Ce înseamnă „mesaje incitatoare la ură și violență”? De exemplu, dezaprobarea la adresa legalizării căsătoriilor gay este homofobie? Sau repudierea cotelor de imigranți fixate de Comisia Europeană este islamofobie? Sau denunțarea cotelor de reprezentare egală a bărbaților și femeilor în consiliile de administrație, inclusiv ale companiilor private, este sexism?

În numele unor principii morale stabilite de persoane, instituții și entități nealese prin vot democratic sau companii private, se instituie o adevărată Poliție a Gândirii, ca în 1984 al lui Orwell.

Iată cum comentează pe site-ul doorbrack.be Philip Claeys, fost europarlamentar și actual vicepreședinte al formațiunii politice naționaliste flamande Vlaams Belang:

„Problema fundamentală este de a ști dacă UE îi revine rolul de a stabili ceea ce europenii au dreptul încă de a scrie (și deci de a citi) pe rețelele sociale sau nu… De ce acest atac la adresa rețelelor sociale, care depind de libertatea de exprimare? Din cauză că guvernele nu au nici un control asupra lor. Pentru că în aceste rețele se găsesc informații, opinii și dezbateri care sunt excluse din media tradiționale. Gândiți-vă la agresiunile în masă la adresa femeilor germane în ajunul Anului Nou la Köln și în alte părți… Nimeni nu dorea ca aceste lucruri să se cunoască, dar reacțiile masive pe rețelele sociale au făcut ca după numai patru zile mușamalizarea afacerii să devină imposibilă.

Citește mai mult: Evz.ro

internet-police


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

4 Comments on POLIȚIA INTERNETULUI a fost instituită în mod OFICIAL pe rețelele de socializare. Totul va fi CENZURAT!!!!!!

 1. Trăiască democrația occidentala! Cât de meschini pot fi acești oameni, te uimesc cu răutatea lor pe zi ce trece! Cică ei sunt democratici, cand de fapt e dictatura.

 2. UE = URSS, cu urmatoarea precizare: in urma constatarilor istorice ca regimul rosu sovietic de la Moscova a fost prea necioplit cu tarile ocupate, s-a luat decizia ca acest sistem bolsevic sa fie slefuit un pic cu smirghel prin partile ruginite si pe la colturile mai proeminente inainte de a fi cumparat de la fier vechi de Bruxelles cu 0,002 Euro/tona si revopsit in albastru…

 3. Buna seara Asi dori sa stiu daca puteti face ceva pt ca mia furat identitatea de pe facebook si nu mil mai pot recupera va cer ajutor!!

 4. Buna ziua. Am o foarte mare rugăminte la dumneavoastra. Ma numesc Mariana si sunt din Vrancea. Acum cativa ani mi-am facut o pagină de facebook pe care am numit.o trandafirul albastru.

  https://m.facebook.com/marianastanescu38/?locale2=it_IT
  În toți acești ani am investit timp și SUFLET. A ajuns la 383.000 de abonați.
  Ieri pagina mi-a fost furată și nu am inteles cum. Va rog sa ma ajutati sa o recuperez. De ieri le tot trimit mesaje celor de la facebook dar fără nici un rezultat.
  Mentionez ca un individ a luat legătura cu un nepot de al meu si ia spus că pagina ar fi cumparat o el de la pakistanezi cu 200$ si ca ar vrea sa o vândă mai departe. Dețin printurile cu conversatia. Dacă e nevoie vi le trimit si dv. Va rog din suflet sa ma ajutati sa imi recuperez pagina. Va multumesc anticipat.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii