Noutăți

Plângere penală împotriva BOR: Biserica este acuzată că promovează “sfinți criminali” (Moise și Ilie) și superioritatea unei rase (“poporul evreu”) față de celelalte, încălcând legile din România. Detalii:

Adevarul.ro: O plângere penală a fost despusă, pe 13 septembrie, la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bacău împotriva Patriarhului Daniel şi a membrilor Sfântului Sinod, aceştia fiind acuzaţi că incită la ură, xenofobie şi rasism, prin intermediul textelor din Biblie.

Autorul plângerii este  Vasilică Militaru, reprezentantul Asociaţiei Neamul Românesc, care a declarat pentru Mediafax că nu îşi doreşte altceva decât să fie aplicată legea: „Nu este vorba despre nemulţumirea mea, este vorba despre aplicarea legii în România. Atât timp cât legea a stabilit în mod clar şi explicit interzicerea şi condamnarea promovării în public a ideilor rasiste şi xenofobe, precum şi violenţa pe motive etnice şi rasiale sau religioase, descoperim texte biblice care conţin asemenea idei în care se prezintă explicit crime săvârşite de către sfinţi, proroci, respectiv Moise şi Ilie. (…) Aceştia sunt proslăviţi în mod special de Biserica Ortodoxă Română prin rugăciuni speciale şi sărbătorirea lor.”

Militaru nu vrea să fie interzise textele Bibliei, însă spune că ar trebui să existe o atenţionare înaintea lor, care să prevină cititorul că „acolo se poate întâlni cu un Dumnezeu care comandă crime şi un executant ca Moise, care ucide copii.” Autorul este nemulţumit şi de faptul că Patriarhul Daniel îi promovează şi elogiază pe nişte „sfinţi criminali”, inclusiv pe Sfântul Ilie, „un criminal care a omorât prin înjunghiere 450 de oameni.”

„În fapt, susnumiţii (n.r. – Patriarhul Daniel, membrii Sfântului Sinod BOR) au promovat şi promovează public texte care incită la ură religioasă, au propagat verbal şi în scris idei şi concepţii rasiste şi xenofobe precum ura şi violenţa pe motive etnice, rasiale sau religioase, superioritatea unei rase şi inferioritatea altora, incitarea la xenofobie”, se arată în plângerea depusă la Parchet. (Citește mai mult: Adevarul.ro)


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

8 Comments on Plângere penală împotriva BOR: Biserica este acuzată că promovează “sfinți criminali” (Moise și Ilie) și superioritatea unei rase (“poporul evreu”) față de celelalte, încălcând legile din România. Detalii:

 1. Frate esti dus rau cu pluta…mai ai frati si toti sint ca tine?
  Hahahahaha

 2. In sfarsit se face dreptate.Ar mai fi un aspect, stiu ca cersetoria este interzisa prin lege in Romania, deci bisericile ar trebuie inchise ca promoveaza activitati ilegale de cersetorie, de exemplu: Hai da-mi doamne sanatate, bani etc.

 3. Ehh ce sa facem ? Nici creștinismul nu face diferența deoarece este, defapt iudaism modificat(iudeo-crestinism).
  Nu spunea Isus ca salvarea vine de la Iudei indicând clar spre superioritatea poporului Iudeu?
  Ioan 4:22
  Voi vă închinaţi la ce* nu cunoaşteţi, noi ne închinăm la ce cunoaştem, căci** mântuirea vine de la iudei.

  Nu spunea Apostolul Pavel?
  Slavă*, cinste şi pace vor veni însă peste oricine face binele: întâi peste iudeu, apoi peste grec.

  Și exemple ca acestea sun multe, trebuie doar sa le înțelegi realitatea lor…

  Isus a spus foarte clar ca toți cei care nu accepta guvernarea lui vor fii exterminați, porunca de-a ucide pe cei necredincioși este susținută clar de creștinism iar inchiziția a respectat și aplicat porunca de a ucide pe toți cei care nu accepta guvernarea lui Isus care nu este decât un program politic care se numește Theocratie în care pământul este condus de Regele Isus+144.000 de regi și preoți.

  Luca 19:27,28
  Cât despre vrăjmaşii mei, care n-au vrut să împărăţesc eu peste ei, aduceţi-i încoace şi tăiaţi-i înaintea mea.’”
  După ce a vorbit astfel, Isus a pornit* în frunte şi Se suia spre Ierusalim.

  Iuda 1:5
  Vreau să vă aduc aminte, măcar că ştiţi o dată pentru totdeauna toate aceste lucruri, că Domnul*, după ce a izbăvit pe poporul Său din ţara Egiptului, în urmă a** nimicit pe cei ce† n-au crezut.

  Lucrurile nu sunt ceea ce par a fi…

 4. Are dreptate! Dominatia falsului “popor ales” TREBUIE inlaturata! Sionismul este o calamitate mondiala. Iudeo-cre(s)tismul trebuie combatut si pulverizat pentru ca este o mare MINCIUNA: Yehova (Yahweh) NU este Dumnezeul Cel Atotputernic ci necuratul! Iisus Hristos/ Ili Iosua este get de-al nostru NU iudeu/evreu! Lumea intreaga trebuie sa cunoasca acest Adevar urias!

 5. si ce vrea de fapt distinsul -sfant Militaru care niciodata probabil ca nu a rostit nici un cuvintel rasist xenofob? interzicerea Bibliei si inlocuirea acesteia cu… ce? poate cu sfanta pace a islamului propovaduita prin Coran? o bun aintrebare ar fi si prin ce ONG este finantat, pentruca iata, isi permite sa piarda timp prin instante, si bani pentru avocati.

 6. Daciana ! De ce trebuie ca poporul Roman sa fie educat în spiritul și religia iudaica ? De ce trebuie ca noi sa fim educați în istoria poporului Evreu ? Ce legătură avem noi cu ei ? De ce sa fim educați în spiritul religiei Iudaice și nu în spiritul religiei Dacilor?
  Mai oameni eu va spun ca în România ar trebui sa fie predata în scoli religia și istoria geto-dacilor.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii