Noutăți

Piscina „infinită“ din vârful unui hotel de 55 de etaje din Londra: modul inedit de acces

  •  
  •  
  •  

Piscina este creaţia celor de la Compass Pools, un producător britanic, şi va avea o capacitate de 600.000 de litri, fiind construită pe acoperişul unui hotel de 55 de etaje.

Piscinele infinite (infinity pools) sunt denumite astfel datorită faptului că apa din ele curge peste una sau mai multe margini, creând un efect vizual care oferă o senzaţie de nemărginire a apei.

Acestea s-au răspândit din ce în ce mai mult în ultimii ani, mai ales în locaţiile luxoase, însă un hotel din Londra va fi primul care va beneficia de o astfel de piscină la 360 de grade.

Practic, piscina va acoperi întreg acoperişul hotelului pe care va fi construită începând, cel mai probabil, cu anul 2020. Design-ul acesteia este impresionant, având pedeaua şi pereţii transparenţi pentru a oferi o panoramă a Londrei şi o vedere în interiorul hotelului, aflat dedesubt.

Ea va fi construită dintr-un ”acrilic turnat”, un material care propagă lumina la aceeaşi lungime de undă ca şi apa, pentru a se asigura că piscina este complet transparentă.

Vor fi utilizate şi diferite instrumente pentru a monitoriza viteza vântului şi temperatura apei.

Citeste mai mult: Adevărul


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii